Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αποκλειεται να εχασες το πλαισιο/κορνιζα.. αυτο ειναι το "βραβειο" για την θεση σου στην Season 2.. εγω πχ εχω ενα ασημενιο πλαισιο στο loading screen.

Οσο για τα Honor badges, και εμενα μου εχει φυγει χωρις να πειραχθει ο αριθμος τους στο προφιλ μου.. ειναι επειδη δεν σε κανουν honor με τον ιδιο αριθμο οπως παλιοτερα.. αν φας ban για κατι (πχ εβριζες) θα σου μηδενιστουν κιολας.

Α.. ωπα.. αν ησουν bronze στη Season 2, δεν παιρνεις καποιο πλαισιο/κορνιζα.. απλα αυτο που ειχες ηταν πακετο με το honor, ενα καπως τετραγωνισμενο λες.. λογικο να σου εφυγε μαζι με το badge

14599426.jpg

Σεζον 2 ειχα παιξει ranked και ειχα το πλαισιο οπως στην φωτο που εβαλες.Γιατι να το χασω?

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μήπως μπορεί κανείς να μου δώσει κανένα tip για τον Varus κυρίως στο early game? κυρίως για το survivability του! Για Start items τι προτείνετε? κυρίως dorans βγάζω για αρχή, ύστερα infinity μετά phadom, bloodthirster κτλπ

Δημοσ.

Σεζον 2 ειχα παιξει ranked και ειχα το πλαισιο οπως στην φωτο που εβαλες.Γιατι να το χασω?

Αυτο το πλαισιο παει πακετο με το badge (το εμβλημα πανω αριστερα).. αν χασεις το badge χανεις και το πλαισιο..

Οι silver και πανω, εχουν ειδικο πλαισιο (ασημι,χρυσο κλπ) ανεξαρτητο του badge..

Το badge το εχασες επειδη δεν συνεχισαν οι αντιπαλοι να σε κανουν honor.. και εγω το εχω χασει, πλεον δεν κανει honor κανεις,, δεν πειραζει

Δημοσ.

Αυτο το πλαισιο παει πακετο με το badge (το εμβλημα πανω αριστερα).. αν χασεις το badge χανεις και το πλαισιο..

Οι silver και πανω, εχουν ειδικο πλαισιο (ασημι,χρυσο κλπ) ανεξαρτητο του badge..

Το badge το εχασες επειδη δεν συνεχισαν οι αντιπαλοι να σε κανουν honor.. και εγω το εχω χασει, πλεον δεν κανει honor κανεις,, δεν πειραζει

Koμπλε τοτε.Ευχαριστω.

• Like 1
Δημοσ.

lol εσύ είσαι ο deluminator21? σε έχω τόσο καιρό στην friendlist μου(ουτε που ξέρω απο που :P )

πάμε κανα ranked(να μάθω ;) )

Καλα δεν ειμαι και εγω κανενας pro, ενας μετριος παιχτης με ενα μετριο pc ειμαι :P Απλα το Stream το εκανα γιατι εχω χρονο αυτο τον καιρο και για να δειξω πως πραγματικα ειναι τα πραγματα στο Silver και ποση προσπαθεια πρεπει να καταβαλει ενας παιχτης σαν και εμενα για να ανεβει gold πχ.. γνωμη μου αξιζω 1500-1600, δεν μπορω ομως να κανω carry ενα game μονος μου..

Τεσπα οποιος θελει ας με κανει add (deluminator 21) και οποτε θελει ας ριχνει καμια ματια στο Stream στην υπογραφη μου.

Δημοσ.

Προσφερω δωρεαν μαθηματα για νικη στα low elo.

Βάλε stream μόλις τελείωσα το walking dead επεισόδιο και βαριέμαι, να πούμε κ καμιά μαλακία στο chat

Δημοσ.

Bασικα τωρα που το σκεφτομαι μπορω να το κανω με 3 Steps.

1. Pick κατι σε ad bruiser οπως xin-jarvan-vi κλπ.

2. Παρε καθε ευκαιρια που εχεις για farm.

3. Φτιαξε brutalizer-sunfire-warmogs-cleaver.

Μετα απλα πας ευθεια.

Αlso watch the stream.

Και τελος οποιος θελει να παιξουμε games bring it.

Btw, με εκνευριζει απιστευτα να με ρωτανε για συμβουλες και μετα να μη με ακουνε.

• Like 2
Δημοσ.

Προσφερω δωρεαν μαθηματα για νικη στα low elo.

Και εγω ενδιαφερομαι να μαθω καινουργια πραγματα!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...