deepk Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 καλημερα!προχτες εβαλα μια .mkv (xxxxxxxxxxxxxx.720p.BluRay.x264.DTS-TeamTNT.mkv) σε 720p αφου πρωτα μετετρεψα το dts σε ac3 και ενσωματωσα τους υποτιτλους και δεν την διαβαζε!ενω το εβλεπα στο flashακι και μπορουσα να πατησω αναπαραγωγη, πατωντας play μου κολλαγε η οθονη κ με πεταγε εξω!στο pc το βλεπω μια χαρα!φταιει που ενσωματωσα τους υποτιτλους, μιας και ηταν η πρωτη φορα που το εκανα ή φταει κατι αλλο??μηπως να δοκιμαζα να παιξω το αρχειο στο οποιο εχω μετατρεψει τον ηχο σε ac3 με ξεχωριστο το αρχειο υποτιτλων ή δεν παιζει ρολο αυτο??η τηλ. μου ειναι lg 32 και την εχω χακαρει απο τον Δεκεμβριο του 2009 και απο τοτε δεν ειχα ξανα παρομοιο προβλημα!βεβαια mkv αρχεια ειχα καιρο να παιξω αλλα avi που βαζω συνεχεια παιζουν μια χαρα!! υγ το mkv εχει ξεχωριστο αρχειο υποτιτλων το οποιο εχει διαφορετικο ονομα απο το αρχειο!στην ενσωματωση δεν ειχα προβλημα μιας και στο pc επαιξε σουπερ..αν παω να το διαβασω απο την τηλεοραση θα πρεπει να το μετονομασω???αν ναι πως το κανω? ευχαριστω πολυ!!!
george69 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Ήταν προβληματικό το αρχείο βίντεο, εξαρχής φίλε μου, γι'αυτό δεν το διαβάζει! Κάποια releases είτε είναι DVDRip, είτε BDRip δεν έχουν ριπαριστεί σωστά και γι'αυτό δεν τα διαβάζει η τηλεόραση. Στον υπολογιστή είναι άλλο θέμα. Με τόσα codecs και προγράμματα (βλέπε VLC Player π.χ.), που ενσωματώνει είναι απίθανο να μην διαβάζει αρχεία!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 και το line-up της Panasonic για το 2011 http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1297857148
india1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 καλημέρα σε όλους, καλώς σας βρήκα κατα 'ρχήν έχω την lgm2762d και την έκανα με το melliconi fully8 την διαδικασία τα αρχεία divx μια χαρά τα βλέπει και τα παίζει, τα mkv δεν τα βλέπει και όταν ανοίγω το usb μου βγάζει και μια επιλογή καταχώρηση κωδικού divx- καμιά ιδέα ? στο service μενού έβαλα EMF-PMM kai HDM1 απο 3 που είχε αλλά και στα δύο δεν το διάβαζε. Και κάτι άλλο οταν οι υπότιτλοι είναι ξεχωριστοί τους βγάζει κινέζικα, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων-να είστε καλά
zealavor Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα, Αγόρασα χτες τη samsung LE40C530. Δοκίμασα 2-3 ταινίες και σειρές από usb δίσκο και εμφανίζει τους ελληνικούς υπότιτλους σα κινέζικα. Παντού διαβάζω ότι θα έπρεπε να τους διαβάζει κανονικά. Χρειάζεται κάποια ρύθμιση? Δε βρήκα κάτι. Οι υπότιτλοι είναι .srt και έχουν ίδιο όνομα με το .avi Ευχαριστώ.
george69 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα, Αγόρασα χτες τη samsung LE40C530. Δοκίμασα 2-3 ταινίες και σειρές από usb δίσκο και εμφανίζει τους ελληνικούς υπότιτλους σα κινέζικα. Παντού διαβάζω ότι θα έπρεπε να τους διαβάζει κανονικά. Χρειάζεται κάποια ρύθμιση? Δε βρήκα κάτι. Οι υπότιτλοι είναι .srt και έχουν ίδιο όνομα με το .avi Ευχαριστώ. Φίλε μου θα πρέπει να μπεις στο μενού και στο πεδίο υπότιτλοι να επιλέξεις ελληνικά...
nikS Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Πουλάει ένας φίλος την Sony BX400, 40" σε καλή τιμή και κοίταξα να δω αν παίζει βιντεο από το usb της και είδα ότι παίζει mpeg1 και mpeg2 (TS & PS). Ξέρετε αν α) Υπάρχει τρόπος να ξεκλειδώσει και να παίζει και mpeg4? β) Δέχεται σκληρούς δίσκους στο usb της?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 και το line-up της Panasonic για το 2011 http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1297857148 http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1298364717 το LCD/LED Backlit Line-up της Panasonic για το 2011 και το line-up της Samsung http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1298534082 μόνο η Philips έμεινε πλέον
StavrosD Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μια γρήγορη ερώτηση: Αν αγοράζατε αυτή την περίοδο 32" ή 37" TV που παίζει και MKV, ποια θα αγοράζατε με βασικό κριτήριο την τιμή;
Andrew D. Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Καταρχάς θεωρώ πρέπον για αρχή να μας πείς α)χρήση β)το διαθέσιμο ποσό γ)Απόσταση θέασης.Έχοντας δεδομένο ότι θα πας στις 37+ ίντσες μιας και οι 32'' επαρκούν για θέαση στο 1,5 μέτρο μονάχα.2 επιλογές.Α)Samsung 40C530 B)Samsung 40C630.Υπάρχουν και οι 550/650 σε λίγο μεγαλύτερη τιμή.
pournaras Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μιας και εχω δουλεψει αρκετα τις LG και τους εχω εμπιστοσυνη απο θεμα service θα προτεινα αυτη http://www.skroutz.gr/s/264626/LG-37LD450-37%22.html Και να σκεφτεις οτι τη 32" το ιδιο μοντελο την πηρα πριν 4 μηνες 400 (Οχι οτι δεν εχω εμπιστοσυνη σε Samsumng κλπ, απλα δινω μια δικη μου γνωμη για κατι που εμπιστευομαι πιο πολυ).
kostas_dr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Η Samsung 40C530 για μένα είναι η καλύτερη επιλογή. Παίζει τα πάντα από mkv και ο media player της είναι καλός.
zealavor Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Φίλε μου θα πρέπει να μπεις στο μενού και στο πεδίο υπότιτλοι να επιλέξεις ελληνικά... Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση...αλλά δε με βοήθησε. Στο media play έχει μια ρύθμιση Υποτιτλοι αλλά είναι γκρι δλδ δεν μπορω να πάω το κέρσορα πάνω. Είναι πάντως στο ON. Επίσης οι υπότιτλοι υπάρχουν στη ταινία αλλά είναι "κινέζικα". Μπορεί κάποιος να μου πει το path για να κάνω τη ρύθμιση της γλώσσας? Σημ. Έχω δοκιμάσει 5-6 ταινίες τουλάχιστον. Ευχαριστώ
zealavor Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση...αλλά δε με βοήθησε. Στο media play έχει μια ρύθμιση Υποτιτλοι αλλά είναι γκρι δλδ δεν μπορω να πάω το κέρσορα πάνω. Είναι πάντως στο ON. Επίσης οι υπότιτλοι υπάρχουν στη ταινία αλλά είναι "κινέζικα". Μπορεί κάποιος να μου πει το path για να κάνω τη ρύθμιση της γλώσσας? Σημ. Έχω δοκιμάσει 5-6 ταινίες τουλάχιστον. Ευχαριστώ Επανέρχομαι...στην επιλογή Language, όλα είναι σε Greek, συμπεριλαμβανομένου και του Subtitles...έχει τύχει σε κανέναν? Μήπως φταίει κάτι με το σκληρό? Να δοκιμάσω άλλον? Είναι κάποια ρύθμιση?
talos_2002 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Για τα "κινέζικα" δοκίμασε (αν δεν το έκανες ήδη) να ανοίξεις με notepad το αρχείο υποτίτλων και σώσε το κατευθείαν αλλάζοντας μόνοι την κωδικοποίηση σε UTF8.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα