pcos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) O media player της τηλεόρασης δεν αναγνωρίζει όλες τις ταινίες. Και η δική μου τηλεόραση (Samsung επίσης, άλλο μοντέλο) το κάνει αυτό. Σε ένα άλλο φορουμ αναφέρεται αυτό: Στα .mkv δεν παίζει αυτά που έχουν header compression (αναμενόμενο αφού κι ένα tuner/media player που έχω εγώ, κάνει το ίδιο, όπως πολλά άλλα). Λύση εύκολη σχετικά με το πρόγραμμα mkvmerge στο PC ώστε να γίνει remux η ταινία χωρίς το header compression, αφού πρώτα έχουμε ελέγξει το αρχείο με to mediainfo. μπραβο φιλε μου! και ελεγα τι στο καλο επαθαν τελευταια τα mkv Και δεν παιζουν... παρτε και εναν οδηγο λοιπον http://www.noblemd.info/index.php?option=com_content&view=article&id=21&Itemid=24 το μονο που μενει τωρα να λυσω ειναι πως μπορει η TV να παιζει τους υποτιτλους μεσα απ' το mkv τωρα απλα τους κανω extract σαν ξεχωριστο sub Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2012 από pcos
george69 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Σήμερα όποιος προτίθεται να αγοράσει καινούρια τηλεόραση (...υπάρχουν ακόμα τέτοιοι; με τέτοια κρίση και αφραγκία, να απαιτεί, να γνωρίζει τα εξής... Επειδή οι σύγχρονες τηλεοράσεις δεν είναι μόνο "για να... βλέπει η γιαγιά μας τα τούρκικα σήριαλ", ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, πέρα από τα καθαρά τεχνικά στοιχεία, περί της ποιότητας της εικόνας (local dimming, Hz κλπ.) θα πρέπει: 1. Η τηλεόραση που θα αγοράσει να έχει πλήρες WEB BROUSER! Δηλαδή να μπορείς να μπαίνεις μέσω της τηλεόρασης σε όλες τις ιστοσελίδες, ωσάν να ήταν Η/Υ. (και όχι μόνο YouTube, Picasa κλπ.). ΠΑΝΤΟΥ!!! 2. Ο Media Player της τηλεόρασης που πρόκειται να αγοράσει, να υποστηρίζει όσο το δυνατόν περισσότερα αρχεία βίντεο (avi, mkv, flv, mp4, mpeg, vob.....κλπ. κλπ.) ΚΑΙ ΗΧΟΥ (AC3, DTS, DD κλπ.) και να υποστηρίζει ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ!!!!!!!! (Να μην φανεί ότι κάνω διαφήμιση, αλλά από τις λίγες τηλεοράσεις που τα Media Player τους υποστηρίζουν ελληνικούς υπότιτλους, είναι της Samsung και της LG). Προσέξτε τα αυτά, για να μην μετανιώσετε!!! Μην τρώτε το παραμύθι του πωλητή περί... "ναι, αλλά αυτή έχει "ασύγκριτα" καλύτερη ποιότητα εικόνας...", που δεν την έχει (όλες οι οθόνες έχουν λίγο πολύ σχετικά χαρακτηριστικά...). Αυτά φίλοι μου ΚΑΙ ΙΝΤΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΙΝΤΣΕΣ... από 46'' και πάνω για αποστάσεις άνω των 3 μέτρων θέασης!!! Θα με θυμηθείτε... 1
nickts1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Είμαι απόλυτα σύμφωνος με αυτά που λες, αλλά για να τα εχεις όλα αυτά θες μπάτζετ από 600-700 και πανω... Μετά αρχίζουν οι συμβιβασμοί... Εγω προσωπικά θέτω ως προτεραιότητα το πλήρες media player. Οι δυνατότητες σύνδεσης στο ιντερνετ είναι ακόμη σε αρχικό στάδιο και στο τέλος-τέλος κάθε σπίτι έχει ένα pc για αυτό. Just my opinion though...
deadp Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Υπάρχουν ωραίες εκπομπές πλέον στο διαδίκτυο και φυσικά πολλά βιντεάκια στο youtube που αξίζει να δει κανείς. Αν το κάνει η τηλεόραση χωρίς να συνδέεις κάτι άλλο, είναι καλύτερα, αλλά έως πότε η συσκευή μας θα παίρνει αναβαθμίσεις για να υποστηρίζει νέα φορμά για ταινίες, πρότυπα ιστοσελίδων κλπ; Μήπως είναι τελικά καλύτερη η λύση του HTPC πολύ μικρών διαστάσεων, κόστους και κατανάλωσης;
kostas_dr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Ή αυτό, ή η αγορά ενός πολύ καλού εξωτερικού media player.
parsifal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Kαλησπέρα. Σε υποκατάστημα της εταιρείας που εργάζομαι, υπάρχει μία BX300 στην οποία θα πρέπει να παίξουμε ένα promo video από USB stick. Το video το έχω δημιουργήσει μέσω Avisynth και το κωδικοποιώ σε 1080p H.264 MP4 με το πρόγραμμα MeGUI. Σε μία άλλη TV που δοκίμασα (Samsung FullHD), το 1080p video έπαιξε άψογα. Με τη Sony όμως δε στάθηκα και τόσο τυχερός. Δεν έπαιξε ούτε μία 720p εκδοχή του MP4 που προετοίμασα, παρ' ο,τι περίμενα ότι εκεί δε θα είχε πρόβλημα. Μόνο XviD AVI 720x480 κατάφερα να παίξω. Ίσως είναι θέμα ρυθμίσεων που χρησιμοποιώ κατά την κωδικοποίηση και δεν φταίει μόνο η ανάλυση. Υπάρχει κάποιος φίλος που να έχει την BX300 και να την χρησιμοποιεί τακτικά ως media player (με videos που βρίσκει έτοιμα ή τα κωδικοποιεί ο ίδιος), για να με συμβουλέψει για τη μέγιστη ανάλυση που υποστηρίζει η TV και με τί ρυθμίσεις/codecs; Επίσης, ένα δεύτερο ερώτημα: μπορεί η BX300 (ή άλλες Bravia της ίδιας περιόδου - 2010) να παίξει ένα βιντεάκι σε «λούπα»/repeat; Γιατί αν όχι, φοβάμαι πως θα πρέπει να καταφύγω σε «ποντιακή» μέθοδο, δηλαδή να φτιάξω χειροκίνητα τη λούπα κατά την κωδικοποίηση, καταλήγοντας σε πολλών Megabytes ή και μερικών Gigabytes αρχείο, λύση όχι βέλτιστη δηλαδή. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Ntinaras Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 ο κατασκευαστης γραφει οτι παιζει HD αρχεια ταινιας?
parsifal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Το manual είναι για κλάμματα. Στα specs το μόνο που αναφέρει είναι: Συσκευή αναπαραγωγής βίντεο USB:ΝΑΙ (mpeg1/DivX/MPEG4)
PANZAF6 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Γεια σας. Έχω μια samsung le 32b459c4w. Μπορώ να την κάνω να παίξει ταινίες από usb; Αν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικό με το θέμα, ας απαντήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
kostas_dr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Μήπως το μοντέλο είναι το b450; Απ' ότι είδα δεν παίζει ταινίες απ' το usb. Ίσως, μόνο αν την συνδυάσεις μ' ένα εξωτερικό media player.
PANZAF6 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Έχεις δίκιο, είανι b450. Ρωτάω γιατί και άλλα μοντέλα θεωρητικά δεν παίζουν, αλλά διάβασα ότι υπάρχει η δυνατότητα να παίξουν με κάποιες αλλαγές στο τεχνικό τους μενού.
dimaris Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 γεια σας.Εχω μια τηλεοραση lg 19ld350 και την χακαρα για να παιζει ταινιες απο το usb. το προβλημα μου ειναι οτι δεν με βγαζει υποτιτλους.εχω δοκιμαση 3 ταινιες με ενσωματομενους υποτιτλους,τα αρχεια ειναι mkv αυτο το προβλημα λυνεται,
disqualified Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Το manual είναι για κλάμματα. Στα specs το μόνο που αναφέρει είναι: Υποψιάζομαι οτι θα αδυνατει να παιξει αρχεια που δεν εχουν καταληξη avi ή εστω divx και υποψιαζομαι ακομα περισσοτερο πως θα ειναι σαν το sony dvd recorder που εχω που κι εγω δεν ειχα καταφερει να παιξω καποιο 720p βιντεο σε avi container. Τα οποια εκεινη την εποχη βεβαια τα επαιζα μεσω dvd γιατι δεν υποστηριζει αναπραγωγη απο USB
balander10 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δηλαδή να μπορείς να μπαίνεις μέσω της τηλεόρασης σε όλες τις ιστοσελίδες, ωσάν να ήταν Η/Υ. (και όχι μόνο YouTube, Picasa κλπ.). ΠΑΝΤΟΥ!!! Με αυτό φίλε μου διαφωνώ. Προσωπικά δεν έχω καν facebook δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ skype κλπ κλπ. Ασχολούμαι με ηλεκτρονικούς υπολογιστές αλλά μόνο για τη δουλειά μου και gaming/torrents και ανά τριετία/τετραετία ανανεώνω τον υπολογιστή μου με σχεδόν ότι καλύτερο κυκλοφορεί. Για εμένα η τηλεόραση είναι τηλεόραση και μόνο τηλεόραση και δεν θέλω να είναι περισσότερο. Για internet έχω το pc μου και το laptop μου που κάνουν μια χαρά οτιδήποτε χρειαστώ. Ο μοναδικός λόγος που θα μπορούσα να μπω στην λογική των smart tv είναι επειδή μιλάμε για μια διαφορά 130-150 ευρώ περίπου στην τιμή σε σχέση με τις νορμαλ τηλεοράσεις (ας πάει και το παλιάμπελο που λέμε μήποως και χρειαστεί) αλλά πραγματικά η τεχνολογία εξαρτάται καθαρά από την προσωπική χρήση του καθενός και τις ανάγκες μας. Λεπτές, πλασμα hd κλπ κλπ ανά μερικά χρόνια οι εταιρείες προωθούν ένα trend ώστε να αλλάζουμε τηλεοράσεις και ειδκά τα τελευταία χρόνια αυτό γίνεται με ραγδαίους ρυθμούς. Δυο ωραία άρθρα για το θέμα http://www.techdirt....mart-idea.shtml http://www.wired.com...rt-tv-casualty/ Δεν διαφωνώ μαζί σου απλά οι ανάγκες του καθενός μας είναι διαφορετικές και οι αγορές μας προσαρμοσμένες σε αυτές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα