Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

lg 42LH5000

αγορασμένη ενάμιση χρόνο στο σπίτι του πατέρα μου,

χθες πήρα χαμπάρι ότι έχει θύρα usb .

παίζει σίγουρα μέχρι και ματρόσκες που έτυχε να έχω μαζί μου,

αλλά δεν κάνει downmix τα 5.1

λογικά αφορά όλη τη σειρά **LH5*** μιας και το εγχειρίδιο είναι κοινό για τη σειρά

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπερα ξερει καποιος αν μπoρω να δω ταινιες στην 42LG6000 Scarlet μεσω USB και πως; Θελει αναβαθμιση firmware εχω το 3.47 εκτος και αν γινετε να συνδεσω τον σκληρο με το PS3 για να δω ταινιες δεν ξερω αν δουλεψει κι αυτο!! :whistle:

Δημοσ.

Παίδες βρήκα μια λύση στο πρόβλημα που πολλές φορές γινόταν όταν άλλαζα με το μοντέλο, άλλαζε και το χρώμα του μενού και το ήχου σε μια μπάρα αντί κύκλο, και το χρώμα του μενού σε μπλε, ο τρόπος είναι ο εξής:

Go into Service Settings. You dont need to change modell from Ub7000 to Ub6000,  then enter Controll - Sub Option - UI Color.
Change setting to RED Now both your menu and volume knob will be back to normal again. You can also chose blue, but i like the red color on the menus best Cheers

επιλέξτε το red για να επανέρθει το μαύρο χρώμα στο μενού.

Φίλε μου, μπράβο! Η πληροφορία σου είναι χρησιμότατη!
Θα βοηθήσει πολλούς που είναι κάτοχοι της Β6000.
Θα την προσθέσω στο αρχικό topic αμέσως! ;)

---------- Προσθήκη στις 11:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:26 ----------

Λοιπόν φίλοι μου, όσον αφορά το ξεκλείδωμα της Samsung Β6000 (χάρη στο φίλο Loser) έψαξα το θέμα πιό διεξοδικά στο διαδίκτυο και ανακάλυψα ενδιαφέροντα πράγματα.
Οι κάτοχοι της Samsung Β6000 μπορούν να βρουν
περισσότερες λεπτομέρειες εδώ ;)

Δημοσ.

Καλησπέρες :)

Έχω ένα φίλο που έχει την Samsung EU46D6500. (Αν και δεν βρήκα το μοντέλο Ελλάδα)

Ενώ παίζει με υπότιτλους κανονικά από USB, από Ethernet δεν του δίνει επιλογή.

Ξέρει κανείς κάτι ;

Ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Γεια σας παιδια
Εχω μια LG τηλεοραση και θελω να παιζξω ταινειες μεσω usb στην τηλεοραση αλλα δν γινεται.
Δεν βλεπει τους υποτιτλους καν στο φακελο και οταν τους ενσωματωσα και παλι δεν τους επαιζε.
Τι μπορω να κανω?

Δημοσ.

Καλή χρονιά σε όλους!

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τη τηλεόραση Samsung LE32D550    (http://www.samsung.com/gr/support/model/LE32D550K1WXXH )

Με το usb στικάκι παίζει τα πάντα χωρίς πρόβλημα. Θα ήθελα να συνδέσω ένα εξωτερικό σκληρό στην ειδική θύρα usb της τηλεόρασης (έχει την ένδειξη USB HDD). Σκέφτομαι να αγοράσω ένα εξωτερικό σκληρό usb 2,5'' χωρίς εξωτερική τροφοδοσία ρεύματος. Υπάρχει κάποιος περιορισμός όσον αφορά τη χωρητικότητα, το μέγεθος του δίσκου (λέω για 500GB έως 1TB)? Επίσης θα ήθελα να ξέρω αν μπορώ να τον αφήνω συνέχεια συνδεδεμένο στη τηλεόραση όπως κάνω και τώρα με το απλό usb στικάκι. Υπάρχει κάποιος που να έχει κάτι δοκιμασμένο πάνω σε αυτό το μοντέλο τηλεόρασης?

Δημοσ.

Εγώ στην θέση σου θα προτιμούσα εξωτερικό με δική του τροφοδοσία.

Έχω tv μοντέλο samsung της σειράς c και μέχρι και 2TB σκληρό που του έχω βάλει, δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

Κατά την γνώμη μου, καλό είναι να μην τον έχεις συνέχεια συνδεδεμένο εν λειτουργία όταν παίζει η τηλεόραση, αν δεν τον χρησιμοποιείς.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Άρα να υποθέσω ότι ο σκληρός μέχρι 2ΤΒ είναι και αυτός με δική του τροφοδοσία?

Η θύρα όμως με τη σήμανση USB HDD λογικά πρέπει να δίνει περισσότερο ρεύμα από την απλή που αναγράφει μόνο USB.

Έτσι δεν είναι? 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω μια lg μοντελο δεν θυμαμαι να σας πω,αν ειναι σημαντικο θα το γραψω οταν παω σπιτι...Εβαλα να δω μια ταινια μεσω usb εκανα ενσωματωση με το aviadxsub anyway οι υποτιτλοι εμφανιζονται κανονικα αλλα ειναι λιγο πιο κατω απο το κεντρο της tv δεν ειναι εκει που πρεπει να ειναι δλδ κατω κατω στην εικονα...Ξερετε πως μπορω να το φτιαξω?

Δημοσ.

Εγώ πάντως Sony δεν θά'παιρνα ποτέ, γιατί τις θεωρώ υπερεκτιμημένες και επίσης θεωρώ ότι κοροιδεύουν τον κόσμο!! (για να πουλάνε τα players τους πιστεύω..)

Σου λένε ότι από το USB μπορείς να δεις πέρα από φωτογραφίες και μουσική ΚΑΙ βίντεο, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΝ (οι αθεόφοβοι..) ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΟΡΦΗΣ Mpeg-1 (ούτε καν DivX δεν υποστηρίζει!!), δηλαδή Α Χ Ρ Η Σ Τ Ο!!!!

Το ΠΑΡΑΠΑΝΩ απόσπασμα είναι και ο λόγος που σταμάτησα να πληροφορούμαι από τα forum του insomnia. Ο κάθε ημιμαθής γράφει και επηρεάζει και αισθάνεται "καμπόσος".

Α Χ Ρ Η Σ Τ Ο φίλε μου είναι το μυαλό σου και αυτά που γράφεις. Το τι παίζει και τι όχι ο media player της Sony αναγράφεται και στο επίσημο manual της εταιρείας (και μην παρσπληροφορείς ότι παίζει μόνο mpeg1). Σου τα λέω σαν κάτοχος μίας 46HX750. Έκανα την επιλογή μου για να έχω τέλεια εικόνα και tv που θα κρατήσει χρόνια και στον αντίποδα θα πληρώσω ένα media player και γυαλιά 3D. ΝΑΙ δεν παίζει κάποια αρχεία πχ MKV και ήχο dts αλλά η εικόνα 2d που σου δίνει είναι ανώτερη όλων της ίδια κατηγορίας...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω. έχω τη SAMSUNG UE46D7000 και προσπαθώ να κάνω ενημέρωση λογισμικού απο το στικάκι αλλα δεν μου το αναγνωρίζει μπορεί καποιος να με βοηθήσει να μου πεί τι φταίει? Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Έχεις δοκιμάσει μ' άλλο στικάκι, μήπως αυτό έχει πρόβλημα;

Έχεις ξανακάνει αναβάθμιση στην τηλεόρασή σου; Μήπως έχεις το τελευταίο firmware; (πολλές ερωτήσεις, ε; )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...