Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, είναι να πάρεις μια τηλεόραση που να έχει έναν όσο το δυνατόν καλύτερο ενσωματωμένο media player και έναν εξωτερικό dedicated media player, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Βέβαια, ούτε τότε μπορεί να είσαι 100% καλυμμένος.

πχ, εγώ με τις συσκευές που έχω, δεν μπορώ να κάνω αναπαραγωγή TrueHD. :-(

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, είναι να πάρεις μια τηλεόραση που να έχει έναν όσο το δυνατόν καλύτερο ενσωματωμένο media player και έναν εξωτερικό dedicated media player, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Βέβαια, ούτε τότε μπορεί να είσαι 100% καλυμμένος.

πχ, εγώ με τις συσκευές που έχω, δεν μπορώ να κάνω αναπαραγωγή TrueHD. :-(

Γιατί δεν μπορείς να κάνεις αναπαραγωγή TrueHD,δεν υποστηρίζει η tv?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εχω και εγω μια sony bravia και θελω να δω ταινιες απο το στικακι μου,η τηλεοραση τις αναγνωριζει,παιζουν μια χαρα και ο ηχος και η εικονα,το προβλημα μου ειναι οτι δεν δειχνει τους υποτιτλους...ζητω απεγνωσμενα μια λυση

Δημοσ.

υπαρχουν κ οι μετατροπεις παιδια, προγραμματα δλδ που μετατρεπουν τα αρχεια απο ενα φορματ σε αλλο για να παιζουν στις τηλεορασεις μας ;)

οσο για την σονυ απαντηση εδω:

http://www.insomnia.gr/topic/318095-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7-%CE%B8%CF%8D%CF%81%CE%B1-usb-%CF%84%CE%BF/page-89?do=findComment&comment=53027359

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,

είμαι στην φάση να διαλέξω SAMSUNG/LG/Sony. Απ' όσα βλέπω η Sony είναι λίγο παράξενη στο θέμα media players.

Για παράδειγμα, μέχρι 800 ευρώ ποιά θα προτείνατε για καλύτερο media player από usb? (46-47 inches preferrably)

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

χωρις να ξερω κ πολλα απο tv, ψηφιζω samsung λογω κ καλυτερης οθονης

Προσπαθώ να αντισταθώ σε sony και μάλον θα πάω σε samsung. Από εκπτώσεις λόγω mundial θα παίξει προσφορά σε 46-48 ίντσες ή μόνο σε μεγάλες (>50")

Δημοσ.

Από εκπτώσεις λόγω mundial θα παίξει προσφορά σε 46-48 ίντσες ή μόνο σε μεγάλες (>50")

Κάτσε να δούμε τις "προσφορές" πρώτα, γιατί η αύξηση της ζήτησης, μερικές φορές, έχει τα αντίθετα αποτελέσματα :fear:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...