Προς το περιεχόμενο

E-book reader?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 minutes ago, Qiyanoof said:

Καλησπέρα ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα kindle, γνωρίζεται πως ακριβώς μπορώ να κατεβάσω βιβλία; Ή αν έχω πρόσβαση στο kindle unlimited που αναφέρεται στην περιγραφή του προϊόντος; Γιατί κάτι είχα δει ότι στην Ελλάδα δεν είναι διαθέσιμο.

Εχω φτιαξει (αρκετα χρονια πισω) λογαριασμο στην αμαζον κι εχω προσθεσει διευθυνση στο ΛΑ οποτε μπορεσα να κανω unlimited και να αγοραζω βιβλια απο το com. Μπορεις ομως να αγορασεις βιβλια νομιζω κι απο it, fr, de. Σιγουρα οχι απο co.uk. 

• Απαντ. 5,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 9/8/2025 στις 3:49 ΜΜ, Ashaman είπε

Εχω φτιαξει (αρκετα χρονια πισω) λογαριασμο στην αμαζον κι εχω προσθεσει διευθυνση στο ΛΑ οποτε μπορεσα να κανω unlimited και να αγοραζω βιβλια απο το com. Μπορεις ομως να αγορασεις βιβλια νομιζω κι απο it, fr, de. Σιγουρα οχι απο co.uk. 

Εντάξει για το Unlimited δεν είμαι σίγουρος αν είναι καλό ή κακό να το έχεις, θυμάμαι το είχα βάλει (δεν έχω Kindle) και κατέβαζα βιβλία για να διαπιστώσω ότι είναι αυτοεκδόσεις σαβούρα, δεν είχε καν φίλτρο να μην εμφανίζονται όλες αυτές οι αυτοεκδόσεις. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι από τότε αν και δεν το νομίζω. 

Δημοσ.
21 minutes ago, Conan2046 said:

Εντάξει για το Unlimited δεν είμαι σίγουρος αν είναι καλό ή κακό να το έχεις, θυμάμαι το είχα βάλει (δεν έχω Kindle) και κατέβαζα βιβλία για να διαπιστώσω ότι είναι αυτοεκδόσεις σαβούρα, δεν είχε καν φίλτρο να μην εμφανίζονται όλες αυτές οι αυτοεκδόσεις. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι από τότε αν και δεν το νομίζω. 

Δεν ψαχνω μεσα απο το amazon να μου προτεινει, βρισκω απο αλλου ποια με ενδιαφερουν κι αν ειναι στο kindle unlimited τα παιρνω. Αν οχι τα αγοραζω κανονικα. Με εχει βολεψει παντως.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Ashaman είπε

Δεν ψαχνω μεσα απο το amazon να μου προτεινει, βρισκω απο αλλου ποια με ενδιαφερουν κι αν ειναι στο kindle unlimited τα παιρνω. Αν οχι τα αγοραζω κανονικα. Με εχει βολεψει παντως.

και πόσο συχνά το βρίσκεις αυτό που θέλεις στο unlimited;

Δημοσ.
3 hours ago, Conan2046 said:

και πόσο συχνά το βρίσκεις αυτό που θέλεις στο unlimited;

Αρκετά συχνά. Αλλά οκ διαβάζω αρκετά τους self published που εσυ αντιπαθείς οπότε είμαι οκ. Έχει και αρκετά βιβλία trad published παντως. Ειδικά στο genre που διαβάζω εγω, Scifi & Fantasy. 

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! Ελπίζω να περνάτε όμορφα στις διακοπές σας. θελω τη βοήθεια σας, ψάχνω το ιδανικό ereader από 7.8 και πάνω που να μπορώ να διαβάζω pdf αρχεία νομοθεσίας με καλή μπαταρία μέχρι το πολύ 250 ευρώ. Είτε από skroutz , είτε από aliexpress , είτε από temu. Αν έχει και κάποια εφαρμογή να μετατρέπει σημειώσεις σε κείμενο.

Δημοσ.

Πρόβλημα μπαταρίας δεν θα έχεις με κανέναν, τώρα για το είδος των αρχείων, pdf, μάλλον πρέπει να πας σε μεγαλύτερο reader αλλά βδεννσε καλύπτει το μπάτζετ. Μετατροπή σημειώσεων σε γραπτό κείμενο δεν νομίζω να είναι εφικτό.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους. Ψαχνω την καλυτερη επιλογη για να διαβαζω e books, είτε από google books, είτε να κατεβάζω από kindle, είτε απο pdf βιβλια που έχω ήδη ανεβασμένα στο google drive. 

Δεν θέλω ταμπλετ. Θέλω paper like oθόνη. Ιδανικά αν ήταν κάτι με στυλό με native εφαρμογή για να μπορώ να το χρησιμοποιώ και σαν τετράδιο.

Δεν υπάρχει μπάτζετ προς το παρών γιατί δεν έχω ιδέα. Μόνο ότι διάβασα λίγο στο ρέντιτ.

Δημοσ.
Στις 17/8/2025 στις 6:13 ΜΜ, michael150583 είπε

Καλησπέρα σας! Ελπίζω να περνάτε όμορφα στις διακοπές σας. θελω τη βοήθεια σας, ψάχνω το ιδανικό ereader από 7.8 και πάνω που να μπορώ να διαβάζω pdf αρχεία νομοθεσίας με καλή μπαταρία μέχρι το πολύ 250 ευρώ. Είτε από skroutz , είτε από aliexpress , είτε από temu. Αν έχει και κάποια εφαρμογή να μετατρέπει σημειώσεις σε κείμενο.

Χειρόγραφο σε δακτυλογραφημμένο έχει το Supernote A5x2 ή A6x2 (πιθανώς και τα A5x και A6x αλλά δεν το έχω τσεκάρει) built-in με ~95% επιτυχία. Επίσης έχει εφαρμογή που μπορείς να τα περάσεις σε άλλη συσκευή και να τα βάλεις σε AI να τα μετρέψει, για τεράστιους όγκους σημειώσεων.

Αποστέλλεται καινούργιο μόνο από την ίδια την εταιρεία ή μεταχειρισμένο reddit /AdoptASupernote, ebay και ίσως κάπου ακόμα.
Το μεγαλύτερο σου πρόβλημα θα είναι η τιμή. Μεταχειρισμένο μπορείς να βρεις και με 300-400, καινούργιο 500+ αναλόγως θήκες και στυλό. Βέβαια για να έχει μετατροπη κειμένο σημαίνει ότι προορίζεται και για σημειώσεις επομένως δεν είναι e-reader αλλά e-ink και όλα είναι πιο πάνω σε αυτή τη κατηγορία.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 17/8/2025 στις 6:13 ΜΜ, michael150583 είπε

Καλησπερα σας, Αν δεν εχετε βρει καποιο ακομα, δινω το δικο μου ελαχιστα χρησιμοποιημενο. Μπορειτε να δειτε την αγγελια εδω: https://vendora.gr/items/dynygz1/pocketbook-inkpad-3-78-e-reader-pb740-se-aristi-katastasi-thiki.html

Δημοσ.

Εχει παρει κανείς μήπως το bigme b6? Θελω να αντικαταστησω το παλιο ereader και εχω φαει σκαλωμα μεταξυ boox go 6 και bigme b6.
Ειμαι σε διλειμα ομως, απο οσο ξέρω τα onyx boox εχουν τάση να εχουν καλύτερο λογισμικό αλλα χειροτερο hardware, ενω τα bigme καλύτερο hw και χειρότερο λογισμικό 💀

Δεν θελω να δωσω πανω απο 200ε. Με ενδιαφερει καλη μπαταρια, ιδανικα ασπρομαυρο(δεν με χαλαει και εγχρωμο), EPUBS,PDFS,CBR,CBZ και μακρια απο amazon οικοσυστημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...