BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Εγω έχω 4 όπλα συγχρόνως.Κάτι με crafting πρέπει να κάνεις δε θυμάμαι ακριβως.
gavros10 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μπορεις να εχεις δυο οπλα συγχρονως γιατι εγω μονο ενα εχω και εχω βγαλει και 5-6 αποστολες.... πρεπει να κανεις craft το pounch για να εχεις πιο πολλα οπλα. εγω εχω 4 επαιξα την πιστα με την μαριχουανα. ενταξει respect. αν και επρεπε να παρουμε και εμεις λιγη οταν αρχιζε να παιζει σε αυτη την αποστολη ενα απο τα αγαπημενα μου dubstep "Τραγουδια" τρελαθηκα. σχεδον στο φουλ ηταν τα ηχεια χαχχαχαχα λεω για αυτο το επος. http://www.youtube.com/watch?v=PR_u9rvFKzE απο την στιγμη που ενα τετοιο παιχνιδι ενω καις μαριχουανα σου βαζει ΜΟΝΟ αυτο το τραγουδι προσκυνω. κανει το παιχνιδι ακομα πιο επικο 3
ilos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Παμέγιστε άρχοντα SlackulatoR πως κατάφερες και σκότωσες τον τρισκατάρατο μακάκο, αυτοί στο amanaki village σε τρολλάρουν πηγαίνοντας γύρω γύρω οπού δε γίνεται χρήση όπλων. Σε παρακαλώ μεταλαμπάδευσε λίγο απο την βαθιά γνώση σου 1
SlackulatoR Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ τον βρήκα σε κάτι ερείπια κάνοντας το story. Τον πέτυχα σε προσωπική στιγμή και δεν άντεξα το θέαμα
liakjim Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Ποια ειναι η ενδεδειγμενη τιμη για το GPU Max Buffered Frames?
Bigi444444 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Πώς όρισες το GPU Max Buffered Frames; Εννοείς τι τιμή έβαλα ε;Είτε 2 είτε 3 το βάζω και έχει περιοριστεί πολύ το stuttering.Νομίζω όμως ότι δεν έχει εξαφανιστεί.Οπότε μερικές φορές πειραματίζομαι.Είτε το βγάζω εντελώς είτε το βάζω στο 5, αλλά μετά από λίγο έχω πάλι σοβαρό πρόβλημα.Δεν ξέρω, με έχει ξενερώσει πολύ αυτό το θέμα γιατί γενικά βγάζει καλά frames, αν και το θεωρώ βαρύ σχετικά για τα γραφικά του. Πάντως μετά από μια μικρή έρευνα στο net είδα που προτείνουν όλοι αυτή η τιμή να είναι μικρή, αν όχι απενεργοποιημένο εντελώς.Μέχρι 3 λένε.Τώρα πως δουλεύει αυτό το σύστημα θα σε γελάσω.
john2gr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Με το GPU max buffered frames, η κάρτα υπολογίζει τα καρέ και εμφανίσει στον χρήστη τα προηγούμενα που βασίζονται στον αριθμό που δώσατε. Κοινώς αν Χ τα frames και βάλετε 2, τότε σας εμφανίζει τα Χ-2 καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Έτσι καταφέρνει η GPU να υπολογίζει τα frames που δεν έχετε δει ακόμα και τα 'buffer-ίζει'. Γι αυτό και μειώνεται το stuttering (γιατί υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση που αντισταθμίζει το φαινόμενο του stuttering). Στην ουσία δηλαδή αν κουνήσετε το ποντίκι (και έχετε βάλει 2 στο GPU max buffered frames), η κάρτα θα σας εμφανίζει τα frames με καθυστέρηση 2 frames. Όπως είναι αυτονόητο, μεγάλοι αριθμοί επιφέρουν input lag. 1
phanispal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ πάντως δοκίμασα να τα βάλω όλα στο low σε 2560*1440 και συνεχίζω να παρατηρώ microstuttering. Τα έβαλα όλα στο ultra με το anti-aliasing στο 2x και μπορώ να πω ότι δεν είδα καμία διαφορά σε σχέση με πριν, τουλάχιστον στο συγκεκριμένο σημείο που έκανα βόλτες. Ούτε χειρότερα, ούτε καλύτερα. Είμαι με τους 12.10 και το πρώτο cap. Α και το παιχνίδι είναι στην 1.02.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Για βάλε τους τελευταίους 12.11 και το Cap 2 τους, αφού βοηθάνε στο FC3.
phanispal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Θα το είχα κάνει, αλλά προτιμώ να βάλω τους 12.12 όταν δεήσουν να βγουν, αλλιώς τους 13.1 :Ρ Εν τω μεταξύ το cap 2 αναφέρει βελτίωση σε single gpu, ενώ εγώ έχω CrossFire, λες να αυξάνονται οι επιδόσεις και στην περίπτωσή μου;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δεν ξέρω, δεν έχω CrossFire για να σου πω. :/ 2
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Αφού ο άχρηστος έφτασα να παλεύω με το "τέρας" χωρίς να έχω ενεργοποιήσει κανένα skill, τελικά ανακάλυψα τι επιτέλους πρέπει να κάνω και από σήμερα περάσαμε στα "αισθησιακά" σημεία του παιχνιδιού. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είτε σου αρέσει είτε όχι το παιχνίδι σέβεται τον εαυτό του είναι χορταστικό και αξίζει τα χρήματα του.. (ότι πληρώνεις παίρνεις τελικά και θα το πω,γιατί διαβάζοντας όλα αυτά με τις κάρτες και τους drvs χάρηκα αφάνταστα την καινούρια GTX670 με αυτό το παιχνίδι που δεν ίδρωσε το αυτί της ότι και να έκανα.. )
nickelodeon Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 @John-lamia Πρέπει να τα έχεις πάρει πολύ στο κρανίο με το FC3 :-D Εντάξει δεν προκαλεί τα συναισθήματα που προκαλούσε το πρώτο την εποχή που είχε βγει αλλά πλέον έτσι είναι με πολλά πράγματα, με ταινίες, με μουσική και με τα παιχνίδια. Μερικά από τα πράγματα για τα οποία διαμαρτύρεσαι όμως τα είχε το Far Cry 2, είχες την ελευθερία να πας παντού, μπορούσες να πας και σε μέρη που υποτίθεται ότι ήταν χώροι αποστολών που θα έκανες στο μέλλον, υπήρχαν σημεία που ένας sniper σε έβλεπε και σε κοπάναγε από του διαόλου την μάνα και δεν μπορούσες να τον εντοπίσεις όπως και αυτοί οι διαολεμένοι όλμοι, οι αντίπαλοι δεν φόραγαν κόκκινα και το παιχνίδι δεν σε εμπόδιζε να προσεγγίσεις κάθε αποστολή με τον τρόπο που ήθελες εσύ όμως και το Far Cry 2 πάλι το κράζεις μήπως είσαι λίγο υπερβολικός?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα