Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πρωτα ξεκλειδωσετο με τη μεθοδο του πρωτου ποστ.

μπες στο φορουμ που σου εστειλα ,κανε εγγραφη και διαλεξε οτι τραβα η ψυχη σου :mrgreen:

μπορώ να έχω κι εγώ αυτό το forum;

ευχαριστώ

• Απαντ. 411
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παιδιά καλησπέρα.

Έχω ένα Mov400 και θα ήθελα απλά να κάνω update τους χάρτες και να βάλω και Ευρώπης. Πρέπει και 'γώ να το "σπάσω" ή υπάρχει και άλλος τρόπος?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

εγώ που το προσπάθησα δεν βρήκα άκρη πάντως φίλε μου με χάρτες που να μπαίνουν στο μαμα πρόγραμμα (έχω και εγώ moov m400)

καλύτερα να το σπάσεις και να βάλεις κανένα άλλο πρόγραμμα μέσα με καινούργιους χάρτες

Δημοσ.

εγώ που το προσπάθησα δεν βρήκα άκρη πάντως φίλε μου με χάρτες που να μπαίνουν στο μαμα πρόγραμμα (έχω και εγώ moov m400)

καλύτερα να το σπάσεις και να βάλεις κανένα άλλο πρόγραμμα μέσα με καινούργιους χάρτες

φίλε μου σε ευχαριστώ. Το σπάω όπως λέει στο 1ο ποστ? και ποιό πρόγραμμα έβαλες (είναι καλό?) και πού το βρίσκεις?

Δημοσ.

έβαλα το iGO8 καλό το βρήκα μέχρι στιγμής...

χάρτες αν θές μπαίνεις σε κάποιο site με torrents και ψάχνεις για τους τελευταίους χάρτες της mio

Δημοσ.

Εχω το Mio Navman F400. Θέλω να το ξεκλιδώσω με τον τρόπο που αναφέρετε στο πρώτο post. Μπορεί κάποιος να μου στείλει link για το destinator 7?

Δημοσ.

Εχω το Mio Navman F400. Θέλω να το ξεκλιδώσω με τον τρόπο που αναφέρετε στο πρώτο post. Μπορεί κάποιος να μου στείλει link για το destinator 7?

επειδη ειναι παλιο και παρωχυμενο προγραμμα το δινω ελευθερα...

https://rapidshare.com/files/324992064/DestinatorApps.rar

η εκδοση που δινω παιζει σε ολα τα μηχανακια.-

Δημοσ.

fighter

εχω χασει το cd της Mio απο το 505 και δεν μπορω να βρω πουθενα το mio more desktop

υπαρχει περιπτωση να το ανεβασεις καπου γιατι απο την mio δεν μπορω να το βρω?

Δημοσ.

Καλησπέρα μόλις αγόρασα ένα naviman f35 και θα ήθελα να ξέρω αν το ξεκλειδώσω θα μπορεί το gps να ανοίγει και να κλείνει αυτόματα όταν έχει και οταν χανει την εξωτερική τροφοδοσία? Δηλαδή χωρίς να χρειάζεται να γυρίζω το διακόπτη από θέση on σε θέση off

Δημοσ.

Καλησπέρα μόλις αγόρασα ένα naviman f35 και θα ήθελα να ξέρω αν το ξεκλειδώσω θα μπορεί το gps να ανοίγει και να κλείνει αυτόματα όταν έχει και οταν χανει την εξωτερική τροφοδοσία? Δηλαδή χωρίς να χρειάζεται να γυρίζω το διακόπτη από θέση on σε θέση off

τι να σου πω...δεν καταλαβαινω ακριβως τι θες. θα υπαρχει ενα εικονιδιο στην επιφανεια που μολις το πατησεις θα κλεινει η συσκευη.

Δημοσ.

τι να σου πω...δεν καταλαβαινω ακριβως τι θες. θα υπαρχει ενα εικονιδιο στην επιφανεια που μολις το πατησεις θα κλεινει η συσκευη.

Οκ μπορεί να μην το διατύπωσα σωστά, αυτό που θέλω να κάνω είναι:

Όταν πάρει εξωτερική τροφοδοσία το gps να ενεργοποιείται η συσκευή και όταν χάνει την εξωτερική τροφοδοσία να απενεργοποιείται,

Το F35 έχει ένα κουμπί όταν το έχεις στην θέση on ανάβει το gps και στην θέση off σβήνει , εγώ θέλω να το καταργήσω αυτό το κουμπί και να αναβοσβήνει αυτόματα ή μέσα από την οθόνη του gps με καποιο κουμπι.

Ο λόγος είναι ότι δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στο κουμπί της συσκευης στην θέση που το θέλω να το τοποθετήσω, ένα garmin nuvi 200 που έχω το κάνει αυτό αυτόματα και ρωταω αν γίνετε με κάποιο πρόγραμμα και στο f35.

Δημοσ.

Οκ μπορεί να μην το διατύπωσα σωστά, αυτό που θέλω να κάνω είναι:

Όταν πάρει εξωτερική τροφοδοσία το gps να ενεργοποιείται η συσκευή και όταν χάνει την εξωτερική τροφοδοσία να απενεργοποιείται,

Το F35 έχει ένα κουμπί όταν το έχεις στην θέση on ανάβει το gps και στην θέση off σβήνει , εγώ θέλω να το καταργήσω αυτό το κουμπί και να αναβοσβήνει αυτόματα ή μέσα από την οθόνη του gps με καποιο κουμπι.

Ο λόγος είναι ότι δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στο κουμπί της συσκευης στην θέση που το θέλω να το τοποθετήσω, ένα garmin nuvi 200 που έχω το κάνει αυτό αυτόματα και ρωταω αν γίνετε με κάποιο πρόγραμμα και στο f35.

δε γινεται αυτο που ζητας στο navman γιατι απλα δε χρειαζεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...