Προς το περιεχόμενο

Σοκολατολογία-Σοκολατογνωσία


evabb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν το έχω ξανακούσει για ρόφημα σοκολάτας!

 

Δες το link που έβαλα πιο πάνω. Έχει δίκιο η Ευα. Με corn flour γίνεται πιο πηχτή. Βέβαια άμα θες ακόμα πιο πηχτή τη περνάς και απο δεύτερη βράση.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δες το link που έβαλα πιο πάνω. Έχει δίκιο η Ευα. Με corn flour γίνεται πιο πηχτή. Βέβαια άμα θες ακόμα πιο πηχτή τη περνάς και απο δεύτερη βράση.

Ε μετά θα γίνει κρέμα και θα θες κουτάλι!  :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εννοώ την σκόνη που χρησιμοποιουν για την παρασκευή της. Όκ θα δοκιμάσω λοιπόν 3 κουταλιές του γλυκού Cadbury ή Nestlé σε γάλα πλήρες και λίγο συμπυκνωμένο + ζάχαρη και corn flour. Θα γράψω αποτέλεσμα αν πίνεται. Ευχαριστώ.

Σπίτι έχω μόνο κουσταρ παουντερ(και κρέμα αραβοσιτου που δεν παίζει να κάνει). Αξίζει να την δοκιμάσω με κουσταρ ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον εχω ανακαλυψει αυτο το μαγαζακι για αλλου ειδους προϊόντα αλλα εχει και διαφορες (ψαγμενες?) σοκολατες.

Επειδη σε τιμη ειναι τσιμπιμενες ξερει κανεις (εκτος ελλαδος πιθανοτατα) αν αξιζουν τον κοπο;

Μην τα σκασω τσαμπα :P

 

http://www.umamitales.com/shop/%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B1?limit=100

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Marabou

Swedish_candy_Marabou_Chocolate.jpg

 

Ritter 

Ritter-all.jpg

Αυτές που πουλάν εδώ στα σούπερ μάρκετ.

Την καλύτερη την έφερε ένας φίλος από την Φλαμανδία και ήτο σκέτη κόλαση,αλλά δεν κράτησα το όνομα.... -_-

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...