Craven Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Το video είναι εντυπωσιακό.. η τιμή (χωρίς το 3g) είναι αρκετά καλή (499) .. και πραγματικά μέχρι εκείνο το σημείο είχε αρχίσει να με κερδίζει γιατί πάντα ήθελα ένα tablet με multitouch... ΑΛΛΑ μετά είδα το τι λείπει... 1) usb host (απαράδεκτο) 2) Έλειψη Ελληνικής γλώσσας και στο πληκτρολόγιο (τουλάχιστον στην αρχή) 3) Έλειψη κάποιου είδους video out χωρίς την απαραίτητη χρήση κάποιου dock (πχ ένα mini hdmi θα ήταν ΤΟΣΟ δύσκολο?) 4) GPS ΜΟΝΟ στην 3G Έκδοση!!! 5) Έλειψη κάμερας 6) Μονοφωνικό ηχείο (ήμαρτον δύσκολο να έμπαινε άλλο ένα..) 7) Ελειπέστατη υποστήριξη διαφόρων φορματ.. πχ ούτε divx ούτε τίποτα.. 8) No Multitasking!!! 9) και το χειρότερο απ όλα, καρακλειδωμένο όπως πάντα OS.. πράγμα "δεκτό" (σχετικά) για ένα τηλέφωνο αλλά όχι για μια συσκευή που θέλει να μπαίνει στην κατηγορία των netbook (που όπως λένε στην apple ότι είναι ανώτερο κτλ κτλ) Δυστυχώς τι μένει? ένα μεγάλο "iphone", ebook reader κτλ που για όποιον ψάχνει κάτι τέτοιο είναι μια χαρά (να ανοίγει καμιά απλή σελίδα χωρίς flash, να διαβάζει κανένα ebook και να τρέχει καμιά iphone εφαρμογή.. το iphone σε εισαγωγικά γιατί ακόμα και το 3g μόνο για data κάνει η sim ούτε καν για ένα sms).. αλλά για όποιον περίμενε ένα tablet που θα αντικαθιστούσε πχ το netbook ή το laptop του τότε δυστυχώς είναι απλά απογοήτευση.. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2010 από Craven
Radiatedsoul Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Πολυ ωραιο το ipad, γεφυρωνει το χασμα αναμεσα σε ενα iphone και ενα macbook 13.3" με τον καλυτερο τροπο.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 7. Ένα gps θα ήταν απαραίτητο. Έχει GPS! Επίσης μόλις πριν λίγο βγήκε στο dev center και το SDK οπότε έχουμε καιρό για να κρίνουμε τι ακριβώς θα κάνει και τι όχι! Το μόνο σίγουρο είναι πως ότι κάνει θα το κάνει σωστά χωρίς ίχνος lag-αρίσματος! Πιο πολύ με καίει να αποκτήσει greek keyboard (για το greek menu δεν ενδιαφέρομαι μιας και σιχαίνομαι τις συσκευές με Ελληνικό μενού) σύντομα!
haHa Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Το "τρέχει" ας το βάλουμε σε εισαγωγικά! Άλλο η αναγραφή πως έχει flash και άλλο το τελικό αποτέλεσμα που έχεις όταν πατάς να δεις ένα flash video! Μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας! Δεν κοροιδευομαστε.. Αρκετες flash σελιδες τρεχουν μια χαρα.. Το προβλημα αλλωστε δεν ειναι στο youtube, για αυτο εχει βρεθει λυση και το παιζει και το iphone/ipad. Οι flash σελιδες ειναι το θεμα(που φυσικα δεν παιζουν ολες και ουτε παιζουν παντα αριστα, ειναι αλλωστε ακομα στην αρχη η υποστηριξη). Βεβαια ενα σωστο και τυφλο apple fanboy θα κατηγορησει την adobe για την μη υποστηριξει flash , παρολο που για αυτο φταιει η apple.
ababapanos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 μια χαρα ειναι. Αυτα που πρεπει να κανει τα κανει τελεια... θα διορθσουν και την flash στον safari κai θα ειναι super!!!
alexzzz Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Θα το δείξουν οι πωλήσεις! Αλλά πριν από αυτό πρέπει να κάτσεις και να αφαιρέσεις από το μυαλό σου τις φήμες που ακούγαμε τόσο καιρό και να καταλάβεις τι είναι και τι δεν είναι το ipad. Εκτός αν προβλέπεις από τώρα αποτυχία κλπ, όπως και με το iphone (και φαντάζομαι παλιότερα και με το ipod). Εδώ έδωσα σχεδόν 600 ευρώ για να πειραματιστώ με ένα Νοκια Ν900 και δεν θα τα δώσω για το ipad??? Δεν αμφιβάλω ότι θα πουλήσει... για τον πολύ απλό λόγο ότι ξεβρακώθηκε. Κατάλαβε ότι η συσκευή είναι κουτσή και πολύ κάτω των προσδοκιών και για αυτό ξεβρακώθηκε άλλωστε... Οι φήμες δεν με άγγιζαν... είχαν ακουστεί παράλογα πράγματα. Αλλά η λογική του "κλειστού" iphone είναι που κάνει την συσκευή αποτυχία. Αφού με περιορίζει στην χρήση apps γιατί να το χρησιμοποιήσω; Για μέσα στο σπίτι όπου θα έχω σίγουρα ένα μηχάνημα (αφού λειτουργεί με την λογική του iphone/ipod touch) ; για την μισή/ 1ώρα στον καναπέ; έξω να το πάρω είναι χαζομάρα εκτός και αν δουλεύω γκαρσόνι σε καφετέρια και εκτός από σερφινγκ βάζω και 3 φρέντο πάνω του... Fail μεγάλο σαν λόγο ύπαρξης κατ εμε... με laptop και iphone δεν βλέπω λόγο ύπαρξής του
FarCry Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δεν είναι tablet! ---------- Προσθήκη στις 00:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:24 ---------- Δεν είναι netbook, palm, και φυσικά είναι σκέτη ιεροσυλία και ντροπή να το λέμε tablet!!! ρε τρελλε ο ορισμος του tablet ειναι αυτος εδω In general terms, tablet PC refers to a slate shaped mobile computer device, equipped with a touchscreen or stylus to operate the computer. http://en.wikipedia.org/wiki/Tablet_PC ειναι tablet συμφωνα με αυτο. ξεκολα
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δεν κοροιδευομαστε..Αρκετες flash σελιδες τρεχουν μια χαρα.. Το προβλημα αλλωστε δεν ειναι στο youtube, για αυτο εχει βρεθει λυση και το παιζει και το iphone/ipad. Οι flash σελιδες ειναι το θεμα(που φυσικα δεν παιζουν ολες και ουτε παιζουν παντα αριστα, ειναι αλλωστε ακομα στην αρχη η υποστηριξη). Βεβαια ενα σωστο και τυφλο apple fanboy θα κατηγορησει την adobe για την μη υποστηριξει flash , παρολο που για αυτο φταιει η apple. Φυσικά και κοροϊδευόμαστε όταν θεωρούμε το flash "σοβαρό" software! Και ειδικά σε mobile συσκευές, μιας και δουλεύω με όλες σχεδόν που κυκλοφορούν, επιτρέψτε μου να γελάσω όταν μετά από κάθε χρήση έχεις μια συσκευή αν όχι κολλημένη ...λαχανιασμενη και καταϊδρωμένη! Αν ήξερα ότι τρέχει άνετα σε άλλες φορητές συσκευές, σαφώς και θα μου έλειπε, για την ώρα όμως δεν μου καίγεται καρφί! Κάποιος όμως που είναι όλη τη μέρα στη "φάρμα" του FB και ταϊζει πρόβατα και αγελάδες, ναι ειναι λογικό να μην του κάνει!
FarCry Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Φυσικά και κοροϊδευόμαστε όταν θεωρούμε το flash "σοβαρό" software!Κάποιος όμως που είναι όλη τη μέρα στη "φάρμα" του FB και ταϊζει πρόβατα και αγελάδες, ναι ειναι λογικό να μην του κάνει! καλα αγορι μου ενα θα σου πω τσιου αντε γεια
atheatos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 ρε τρελλε ο ορισμος του tablet ειναι αυτος εδω ειναι tablet συμφωνα με αυτο. ξεκολα Δηλαδή το ipod touch είναι tablet?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 καλα αγορι μου ενα θα σου πω τσιου αντε γεια τσιου ακούω, βγήκαν τα πουλάκια από τα αυγά στη φάρμα? ---------- Προσθήκη στις 00:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:50 ---------- Δηλαδή το ipod touch είναι tablet? Γιατί είναι τόσο απαραίτητο να μπει σε κάποια κατηγορία?
FarCry Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δηλαδή το ipod touch είναι tablet? οχι σε αυτα παιζει ρολο το μεγεθος. ουτε και τα PDAs ειναι tablets το laptop που μπορει να εχει γυριστη οθονη γινεται και tablet.
haHa Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Φυσικά και κοροϊδευόμαστε όταν θεωρούμε το flash "σοβαρό" software! Μεταξυ μας , ειναι! (ασχετα αν θα μπορουσε να ειχε καλυτερη υλοποιηση κλπ) Εκτος αν θεωρεις αχρηστο κατι που εχει κυριαρχησει στο internet και βοηθησε παρα πολυ στην εξελιξη του internet .. Ειμαστε ομως τελειως offtopic. Φυσικά και κοροϊδευόμαστε όταν θεωρούμε το flash "σοβαρό" software!Και ειδικά σε mobile συσκευές, μιας και δουλεύω με όλες σχεδόν που κυκλοφορούν, επιτρέψτε μου να γελάσω όταν μετά από κάθε χρήση έχεις μια συσκευή αν όχι κολλημένη ...λαχανιασμενη και καταϊδρωμένη! Αν ήξερα ότι τρέχει άνετα σε άλλες φορητές συσκευές, σαφώς και θα μου έλειπε, για την ώρα όμως δεν μου καίγεται καρφί! Κάποιος όμως που είναι όλη τη μέρα στη "φάρμα" του FB και ταϊζει πρόβατα και αγελάδες, ναι ειναι λογικό να μην του κάνει! Συμφωνω και επαυξανω σε αρκετα απο αυτα που λες, αλλα πεστα και στα τυφλα fanboys της apple που λενε οτι για την μη υποστηριξη φταιει η adobe, οχι η μαμα apple.. Περιεργο παντως που σε απασχολησε μια αληθεια(οτι το flash τρεχει σε αλλες συσκευες) και δεν σε απασχολησε μια ανακριβεια(οτι το flash δεν τρεχει στο ipad και καλα λογω adobe).. Γουστα ειναι αυτα, στο κατω-κατω καλα κανεις και δεν ασχολεισαι με τυφλα fanboys που λενε ανακριβειες.
Vasilisxd Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Χάθηκε ο κόσμος να είχε multitasking , expose , File Browser , δεξί κλικ του Mouse με διπλό πάτημα , Τριών και τεσσάρων δακτύλων gestures (σαν τα Macbook). Ναι ξέρω , όταν βγάλει ο Geohot το jailbrake. Τα θέλει όμως ο κολ#$ τους , ειδικά όταν αφήνουν απ έξω Camera , και ταυτόχρονα διαφημίζουν τα iMac και Macbook με το iChat και δείχνουν σε σποτάκια παππούδες να επικοινωνούν τόσο εύκολα με την οικογένεια τους!!! Γιατί τελικά σε πιο κοινό απευθύνετε ένα προϊόν που δεν έχει έστω ένα file browser , ένα usb να κάνεις την δουλειά σου , κάτι που θα σε κάνει να αποχωριστείς ένα Laptop. -- Μάλλον στον αδαή , σε αυτόν που δεν έχει ιδέα από φορουμς και παράλληλα άριστο γνώστη του Facebook. (Μιλάμε για το 80% του αγοραστικού κοινού, στο οποίο απευθύνετε) και παρ'όλα αυτά , δεν έχει Camera o άνθρωπος αυτός να ανεβάσει ρε παιδί μου ένα ποίημα στο youtube, που τού ήρθε , άσε που υποπτεύομαι ότι δεν θα παίζει και φάρμα! λόγο έλλειψης Flash κανείς δεν τον σκεφτεται αυτόν τον χριστιανό ! Τέλος δεν θέλω να φανώ προκατελημένος με το προϊόν , (το οποίο και θεωρώ πως είναι το πιο αμφιλεγόμενο προϊόν στην πρόσφατη ιστορία της Εταιρίας) παντού , όπου και να γυρίσω το μάτι μου μέχρι στιγμής , το Θάβουν. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2010 από Vasilisxd
nikosl Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 τσιου ακούω, βγήκαν τα πουλάκια από τα αυγά στη φάρμα? ---------- Προσθήκη στις 00:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:50 ---------- Γιατί είναι τόσο απαραίτητο να μπει σε κάποια κατηγορία? Για να καταλάβουμε ποιόν ακριβώς λόγο ύπαρξης έχει. Όταν βγαίνει μία συσκευή και δεν ξέρεις τι target group έχεις, έχεις αποτύχει. Ακριβώς το ίδιο σκηνικό παίχτηκε και με τα UMPCs πρίν κανα 4άρι χρόνια (και μιλαμε ότι τα σπρώχνανε κολοσσοί όπως microsoft, sony, samsung κλπ κλπ) . Δυστυχώς δεν επιβίωσε κάποιο δείγμα μέχρι τις μέρες μας για να σου δείξω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα