qsis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 εμεις τον αγαπαμε το θειο και ας εχει μερικες φορες τις παραξενιες του εγω παντως δεν τραβαω κανενα ζορι στα 1080p με ολα τερμα (και vsync) εκτος απο το ΑΑ που το εχω στο 4x (δεν δοκιμασα ακομα παραπανω) μαλιστα μου κανε εντυπωση, ειδικα μετα το moh που ηταν αδικαιολογητα ηταν βαρυ , παροτι οπτικα σαφως χειροτερο (μιλαω για το campaign) ημουν προετοιμασμενος να αρχισω να κλεινω πραγματα, αλλα δε χρειαστηκε να κλεισω τιποτα παντως ξαναλεω επειδη ειχα την ιδια καρτα στο παλιο διπυρηνο pc, πρεπει να ετρωγα μεγαλο bottleneck καθως στο προηγουμενο cod που παιξαμε περισυ υπηρχε καποιο ζορισμα με ολες τις ρυθμισεις τερμα που εδω δεν υπαρχει πουθενα και για κανενα λογο
Ultron Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Εμένα η 4850 τραβάει λίγο ζόρι ... για το δευτερο μόλις τώρα έκανα διάλειμα από το campaign και το δοκιμασα και το έκανε... μάλον φταίει ο θείος δεν φταιει ο θειος και εγω που το εχω σε αυθεντικο μου συνεβει
vlachaquito Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Παντως το λαγκαρισμα στους σερβερ συνεχιζεται... δεν μπορεις να παιξεις πανω απο μιση ωρα απο την ζαλαδα.. Και το cpu usage εμενα ειναι 100% ακατεβατα.. με τα παντα κλειστα και τις ρυθμισεις οχι στο φουλ... E6750 που δεν ειναι και τοσο χαλια σαν επεξεργαστης...
DJ_Duker Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Εγώ πάντως με 4890 και amd x6 1090 πάει νεράκι. Όλα φουλ σε 1080p.
JohnVani18 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Εγω οσο το ανεβασω/χαμηλωσω, το ιδιο μου τρεχει.. Α ρε treyarch.. Τι νουμερα ειναι αυτα..!!??!! Το World at War εσκιζε, τι κοτσανα εκαναν τωρα..!
Luciddream Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 με 4890 όλοι πάνε καλά..?? μην με κάνετε να την βάλω πάλι πάνω... :lol:
qsis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 με 4890 όλοι πάνε καλά..?? μην με κάνετε να την βάλω πάλι πάνω... :lol: για αυτο το παιχνιδι τουλαχιστον δε χρειαζεσαι κατι παραπανω
nzeppos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Εγώ πάντως δεν εντυπωσιάστηκα καθόλου από το framerate. Με i7-920, 6GB, GTX 275 στα 1920x1200, no AA και medium corpses (όλα τα άλλα στο default) σαν να κομπιάζει λίγο στις πρώτες πίστες. Οπωσδήποτε παίζει χειρότερα από το MW2 (το οποιο πρακτικά με ίδιες ρυθμίσεις παίζει τέλεια). 1
Millennium Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Το παιχνίδι έχει γενικά προβληματικό pc release και έχει βουήξει ο τόπος σε φορουμς/blogs για αδικαιολόγητα κακές επιδόσεις σε καλά μηχανάκια και lag στο multi κομμάτι του.Σαλάτα τα κάναν activision/treyarch.
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Θα βγει patch συντομα ρε παιδια λιγο υπομονη.
nzeppos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Θα βγει patch συντομα ρε παιδια λιγο υπομονη. Μέχρι τότε θα έχουμε τελειώσει το SP (και στο ΜΡ δεν έχει τόοοοση μεγάλη σημασία, γιατί εκεί το framerate είναι το μικρότερο από τα προβλήματα που θα έχουμε, βλ. cheats κλπ)
Vasilius Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 /r_multigpu 0 - Για όσους δεν έχουν Crossfire/SLI /r_multithreaded_device 1 - για όσους έχουν 2 cores και πάνω /r_blur_allowed 0 - blur off /r_dof_enable 0 - Depth of Field off /r_glow_allowed 0 - To HDR είναι buggy προς το παρόν /snd_restart - αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τον ήχο άλλα settings /cl_maxpackets 30 - 60 ή 100 - ανάλογα τη γραμμή σας /snaps 30 /cg_drawfps 1 - για να δείτε τα fps /com_maxfps 125 ή 250 Θα βγεί patch αρκετά σύντομα, forums down, λίγοι server , λογικα πρέπει να δούμε σύντομα το patch. Για όσους θέλουν να δούν τα Ingame features - menu options ας δεί αυτό το album: http://img59.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=shot0000cw.jpg
Oscar_Mike Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 μου έφερε και εμενα ο καλός μας ο θείος ο παιχνίδι αλλα αντιμετωπίζω και εγώ πρόβλημα... στην πρώτη κιόλας αποστολή, αφού μπω στο αυτοκίνητο ή λίγο μετά, το παιχνίδι κολλάει και από την διαχείριση εργασιών δείχνει να μην ανταποκρίνεται, ενώ μια φορα κόλλησε ολόκληρο το pc και χρειάστηκε restart:-( τα γραφικά δεν τα ανέβασα ιδιαιτερα (επίτηδες) για να δω πως θα τσουλήσει αλλα και πάλι δεν... ανάλυση 1680x1050 AA στο 2x sync every frame NO tex. filtering - auto tex. quality - normal το σύστημα μου είναι το παρακάτω: Amd athlon II x4 620, 4Gb ram, Ati 4870 512mb Win XP pro SP3 το MoH το έπαιζα πριν λίγες μέρες όλα στο full χωρίς κανένα πρόβλημα... υπάρχει περίπτωση να μην το σηκώνει το pc? και άλλη μια ερώτηση για οποιον μπορεί να βοηθήσει σχετικά με το παρακάτω http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3727558&postcount=344 η διαδικασία ποια είναι? ανοίγουμε το config.cfg με σημειωματάριο και επεμβαίνουμε στις γραμμές που θέλουμε? και αν ναι, υπάρχει περίπτωση να διορθώσει λίγο την κατάσταση? ευχαριστώ εκ των προτερων!
qsis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 για ποιο λογο καποιοι το παιζουμε καλα? αυτο πρωτη φορα μου συμβαινει
jakegate7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 καλησπέρα παιδιά δύο ερωτήσεις 1)πως βάζω δικά μου video στο theatre mode??? 2)μπορώ να κάνω join σε ένα φίλο μου και να μπω στον server που παίζει? (υπάρχει η επιλογή αλλά δε μπορώ να το πατήσω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα