Προς το περιεχόμενο

Call Of Duty: Black Ops

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το τελείωσα αρκετά καλό και με ενδιαφέρον story για call of duty...αν φτιάξουν και το stuttering εχει καλώς...πάντως το single πρέπει να είναι λίγο μεγαλύτερο απο αυτό του mw2...για το αν είναι καλύτερο που λένε μερικοί γούστα είναι αυτά,αλλά εγώ προτιμώ τα mw..κατι ψιλοάσχετο αλλά είχαν τέτοια όπλα σαν του παιχνιδιού στα 60's?λίγο τραβηγμένο μου φαίνεται

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το τελειωσα και γω, μου αρεσε πολυ απλα καμια σχεση με τη μουφα το MoH......

Αν δεν ειχε και το Stuttering για μενα θα ηταν PC game of the year 2010.

9/10(After patch)

Δημοσ.

το σύστημα μου είναι το παρακάτω:

Amd athlon II x4 620,

4Gb ram,

Ati 4870 512mb

Win XP pro SP3

το MoH το έπαιζα πριν λίγες μέρες όλα στο full χωρίς κανένα πρόβλημα...

υπάρχει περίπτωση να μην το σηκώνει το pc?

Θα ήταν τραγικό να μην το σηκώνει το pc σου, ιδια μηχανή γραφικών με το MW2 εχει και ακόμα φυσικά οι κ@ρ@γκιοζηδες το έχουν μόνο σε direct 9.. Πρόβλημα του παιχνιδιού είναι οχι δικό σου..

http://www.game-debate.com/games/index.php?p_make=AMD&p_deriv=Athlon+II+X4+620&gc_make=ATI&gc_deriv=Radeon+HD+4830+512MB&g_id=703&game=Call+of+Duty+7&ram=4&checkSubmit=#system%20requirements

post-60152-129063138136_thumb.jpg

Δημοσ.

Μάπα γραφικά,τιγκα στα κλισέ campaign,ίδιο gameplay με τα προηγούμενα (καλό αλλα μετά απο τόσα χρόνια το βαριέσαι)

6/10 maximum

Απορώ πως πήρε 9/10 απο gamespot :lol:

Δημοσ.
Μάπα γραφικά,τιγκα στα κλισέ campaign,ίδιο gameplay με τα προηγούμενα (καλό αλλα μετά απο τόσα χρόνια το βαριέσαι)

6/10 maximum

Απορώ πως πήρε 9/10 απο gamespot :lol:

Τι απορείς.Τέτοιου είδους site "τα παίρνουν" χρόνια τώρα.

Δημοσ.
Το παιχνίδι έχει γενικά προβληματικό pc release και έχει βουήξει ο τόπος σε φορουμς/blogs για αδικαιολόγητα κακές επιδόσεις σε καλά μηχανάκια και lag στο multi κομμάτι του.Σαλάτα τα κάναν activision/treyarch. :-(

Είναι που θα ήταν true PC game όπως έλεγαν οι φωστήρες της Treyarch :P :lol:

Δημοσ.
εχασα 2 level απο 31 με πηγε 29...

ο καθένας με τα προβλήματα του... :lol: :lol:

edit: news apo twitter:

Hello World. We're here, working. We will patch all platforms, as always. I'll have info of substance once we catch our breath.
Δημοσ.

ξεχάσαμε τι είχε γίνει με το cod5 και πόσα patch βγήκαν? στο τέλος κατέληξαν τα patch να είναι περισσότερο από το παιχνίδι.αν θυμάμαι καλά το πρώτο patch βγήκε την ημέρα ή την επόμενη μετά την κυκλοφορία του 5. εκεί που παίζεις μια χαρά στο server και θερίζεις του γερμανούς/γάλλους,βάζει την επόμενη πίστα και αρχίζεις να πηγαίνεις σαν να έχεις λόξιγκα... Βγάλτε γρήγορα κανένα patch για να ηρεμήσουμε

Δημοσ.
ξεχάσαμε τι είχε γίνει με το cod5 και πόσα patch βγήκαν? στο τέλος κατέληξαν τα patch να είναι περισσότερο από το παιχνίδι.αν θυμάμαι καλά το πρώτο patch βγήκε την ημέρα ή την επόμενη μετά την κυκλοφορία του 5. εκεί που παίζεις μια χαρά στο server και θερίζεις του γερμανούς/γάλλους,βάζει την επόμενη πίστα και αρχίζεις να πηγαίνεις σαν να έχεις λόξιγκα... Βγάλτε γρήγορα κανένα patch για να ηρεμήσουμε

καλά όλα αυτά και λογικά κάποια στιγμή θα φτιαχτούν, αλλα εδώ η treyarch είχε την ευκαιρία να ξεφύγει απο την "σκιά" της IW, και προς το παρόν δεν τα πάει και τόσο καλά.. όσο για την activision, μια χαρά θα συνεχίσει να κάνει της πωλήσεις της για πολλαααα χρόνια..

Δημοσ.
Και στο GTA IV τα ιδια ειχαν γινει..

το gta θελει δυνατο cpu, στο 50-60% ειναι ο δικος μου ολη την ωρα

παντως και σε φιλο με q9550 και 6870 παιζει επισης αερα με τα παντα τερμα (16AA κτλ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...