DeadOrganPlayer Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δε πήρε απάντηση όμως... LOL...πλάκα κάνω...μην ξαναρχίσουμε.... ωραίο το complete collection, περιμένω να βγεί και με ελληνικους υπότιτλους και μετά να το τσιμπήσω....
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Ο Manuel άργησε μια μέρα. Μωρέ εγώ αργώ και εβδομάδες. Οι υπόλοιποι, όμως, πιστοί στο ραντεβού σας! Ελπίζω να περνάτε καλά τουλάχιστον.
yannis27gr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Το φαινόμενο αυτοί που δεν τους άρεσε η σειρά να γράφουν περισσότερο από αυτούς που τους άρεσε, πως εξηγείται; Στο ότι κάποτε τους άρεσε πολύ αλλά ένιωσαν ότι εξαπατήθηκαν. Την έχουμε κάνει τη συζήτηση, νομίζω... Βέβαια έχουμε κάνει άπειρες συζητήσεις για το Λοστ οπότε...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Στο ότι κάποτε τους άρεσε πολύ αλλά ένιωσαν ότι εξαπατήθηκαν. ...και δε μπορούν να δεχτούν με τίποτα ότι υπάρχουν κάποιοι άλλοι που έχοντας επενδύσει τον ίδιο χρόνο με αυτούς δεν νιώθουν εξαπατημένοι αλλά πολύ ευχαριστημένοι... ...συμπληρώνω εγώ
yannis27gr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Καλά, εσένα σου άρεσε ο Κυνόδοντας, το Λοστ δε θα σου άρεσε...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπόν, για αυτούς που ενδιαφέρονται...ακολουθούν οι δύο πιο πλήρεις, συμπαγείς και πραγματικά behind the curtain εξηγήσεις για πολλά πράγματα μέσα στο Lost. Είναι μεγάλα κείμενα αλλά αποζημιώνουν αυτούς που τελικά θα τα διαβάσουν. Τα συνιστώ ακόμα και για τους απογοητευμένους... όχι ότι θα αλλάξουν γνώμη αλλά ίσως αναθεωρήσουν για το ότι οι δημιουργοί μας κορόιδευαν και δεν είχαν ιδέα τι έκαναν. Κάποιες λεπτομέριες, ειδικά στη πρώτη θεωρία είναι πραγματικά εκπληκτικές. http://www.timelooptheory.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=5295&st=0&sk=t&sd=a http://ericknowsitall.com/ultimate-lost-theory/comment-page-3/#comment-395
DeadOrganPlayer Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Την πρώτη ναι. Έχω ποστάρει 30 θεωρίες όμως μέχρι τώρα. Ξεχώρισα τις 2 που τις θεωρώ τις πιο καλές (κατά τη γνώμη μου) και τις ποστάρω μαζί γιατί πιστεύω ότι πραγματικά αξίζουν. Ελπίζω να μη κούρασα με αυτή τη κίνηση...
Sellers Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι ρε. Απλά για να μην τα ξαναδιαβάζω.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δηλαδή θες να μου πεις πως ότι θεωρία έχω ποστάρει για το Lost την έχεις διαβάσει??? Αποκλείεται! δε μου λές...το έβαλες το Lost στο τοπ10 σου?
Land_Of_Banania Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραία είναι η θεωρία του timeloop forum ρε συ, δε λέω. Με μερικά κενά βέβαια όπως τη διάβασα στα γρήγορα, αλλά ωραία. Το θέμα είναι ότι η σειρά τελείωσε κι ακόμα διαβάζουμε στο timelooptheory να μας πει τι νομίζει πως έγινε. Αν όντως ήταν έτσι τα πράγματα ήταν δύσκολο να δείξουν κάτι που να εξηγεί ότι όντως ήταν έτσι? Ακόμη και ότι το φως ήταν ο χρόνος είναι ένας συμβολισμός που μπορώ να τον δεχτώ. Αλλά αυτοί δε είπανε τίποτα σχετικό με αυτό. Πάντως τους έχουν δώσει έτοιμο σενάριο για ταινία τα παλικάρια. Προβλέπω να ξαναμαζεύουν τα σκηνικά από τις δημοπρασίες για να τη γυρίσουν..
sheik Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Εμενα αυτη η νεα timelooptheory δε μου αρεσε καθολου.Ενα σωρο αυθαιρετες υποθεσεις κανει,ενω με τα οσα εχουμε δει δεν δικαιολογουνται.Δεν εχω διαβασει την αλλη ακομα,θα το κανω σε λιγο.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Συμφωνώ στο ότι κάνει πολλές υποθέσεις και παραδοχές, διαφώνω στο ότι με τα όσα έχουμε δει δεν δικαιολογούνται. Ότι αναφέρει μπορεί κάλιστα να δικαιολογηθεί και να ισχύει (απλά πρέπει να αποδεχτούμε τις υποθέσεις που κάνει).
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδιά, η σειρά επίτηδες αφήνει ανοιχτό το τέλος για να αφήσει χώρο για να γραφτούν τέτοιες θεωρίες και το κάνει και πάρα πολύ καλά. Αυτό ήταν και είναι το θετικότερο στοιχείο της σειράς άλλωστε. Μην προσπαθείτε να το βγάλετε αρνητικό. Δείτε το λίγο αλλιώς το πράγμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα