Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@musc εγω την εκοψα με ενα ψαλιδι οταν πηρα το iphone 4 μου.Δε θα ελεγα οτι εκανα καλη δουλεια οσον αφορα την εμφανιση της σιμ αλλα λειτουργει χωρις να δωσω λεφτα για sim cutter ή λεφτα στη βονταφον . Απλα δε θα μπορεις να την βαλεις στο παλιο σου κινητο [ ουτως η αλλως δηλαδη οποιον τροπο και να επιλεξεις...]

@deminioforever κατσε ρε συ, ακομα δε κυκλοφορησε θες και καφεδακι, δωστους λιγο χρονο θα μας κανει και παστιτσιο :P

Δημοσ.
@musc εγω την εκοψα με ενα ψαλιδι οταν πηρα το iphone 4 μου.Δε θα ελεγα οτι εκανα καλη δουλεια οσον αφορα την εμφανιση της σιμ αλλα λειτουργει χωρις να δωσω λεφτα για sim cutter ή λεφτα στη βονταφον . Απλα δε θα μπορεις να την βαλεις στο παλιο σου κινητο [ ουτως η αλλως δηλαδη οποιον τροπο και να επιλεξεις...]

@deminioforever κατσε ρε συ, ακομα δε κυκλοφορησε θες και καφεδακι, δωστους λιγο χρονο θα μας κανει και παστιτσιο :P

Δηλαδή,αν μετά από χρόνια δεν θέλω το iphone,θα πρέπει να αγοράσω κανονική κάρτα?Δεν υπάρχει τρόπος ώστε να μπαίνει η microsim σε κανονική sim?

Δημοσ.

Δηλαδή' date='αν μετά από χρόνια δεν θέλω το iphone,θα πρέπει να αγοράσω κανονική κάρτα?Δεν υπάρχει τρόπος ώστε να μπαίνει η microsim σε κανονική sim?[/quote']

Αντάπτορας.

Δημοσ.

Παιδια εχω νεα, σημερα πριλ λιγο η αραμεξ το εστειλε στο Βελγιο (?) επειδη λεει "Location : Belgium" και ερχεται ελλαδα συντομα, γραφει διπλα " Shipment Forwarded to - Kifisou,Greece ". Μαλλον Κιφυσου (σορρυ αν το εγραψα λαθος) ειναι τα γραφεια τους, εγω Ηλιουπωλη εβαλα να το στειλουν :)

Δημοσ.
Παιδια εχω νεα, σημερα πριλ λιγο η αραμεξ το εστειλε στο Βελγιο (?) επειδη λεει "Location : Belgium" και ερχεται ελλαδα συντομα, γραφει διπλα " Shipment Forwarded to - Kifisou,Greece ". Μαλλον Κιφυσου (σορρυ αν το εγραψα λαθος) ειναι τα γραφεια τους, εγω Ηλιουπωλη εβαλα να το στειλουν :)

δευτερα θα το εχεις:-D:-D:-D

Δημοσ.
Τέλη Αυγούστου- Αρχές Σεπτεμβρίου.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

μην ξεχνατε παιδια ομως οτι στην αρχη φερνουν 5-6 κομματια σε καθε μαγαζι..

Δημοσ.

Εγώ άκουσα από αξιόπιστα άτομα ότι μάλλον τα πρώτα που θα έρθουν μέσα με τέλη Αυγούστου είναι όλα ήδη πουλημένα στις προπαραγγελίες... Εκεί μπορούμε και θα πρέπει να αφήσουμε ένα περιθώριο ελπίδας μήπως οι μη insomniacs ενδιαφερόμενοι μάθουν τότε πια για το death grip και ακυρώσουν τις παραγγελίες τους...

Μετά, τα υπόλοιπα πάνε για τέλη Σεπτέμβρη αρχές Οκτώβρη... Όλα όμως υπό επιβεβαίωση...

Το μόνο που μετανοιώνω είναι που άργησα να βάλω παραγγελία από Aramex... Ίσως τώρα να είχα και το δικό μου...

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
Εγώ άκουσα από αξιόπιστα άτομα ότι μάλλον τα πρώτα που θα έρθουν μέσα με τέλη Αυγούστου είναι όλα ήδη πουλημένα στις προπαραγγελίες... Εκεί μπορούμε και θα πρέπει να αφήσουμε ένα περιθώριο ελπίδας μήπως οι μη insomniacs ενδιαφερόμενοι μάθουν τότε πια για το death grip και ακυρώσουν τις παραγγελίες τους...

Μετά, τα υπόλοιπα πάνε για τέλη Σεπτέμβρη αρχές Οκτώβρη... Όλα όμως υπό επιβεβαίωση...

Το μόνο που μετανοιώνω είναι που άργησα να βάλω παραγγελία από Aramex... Ίσως τώρα να είχα και το δικό μου...

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Η προπαραγγελία πως γίνεται; Ρώτησα Vodafone και Cosmote αλλά κανείς τους δεν έχει τέτια επιλογή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...