Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Φιλε μου ειναι κινηταρα δεν το συζητω ισως ειμαι κ προταλειμμενος οπως λες, θηκη θα παρω ετσι κ αλλιως,απλα βλεπω οτι αλλοι λενε δεν πεφτει μια αλλοι ειναι οπως εγω...

τι να πω...

Μπορει καποιος να μου πει

1)τι σκατα ειναι το Apple id,

2)πως βλεπω ποιο OS εχω

και 3)Ποια εκδοση ειναι η τελευταια και αν ειναι jailbroken?

1. Είναι το e-mail με το οποίο έχει κάνει εγγραφή στο iTunes Store ή στο Apple Store. Στην ουσία είναι το username με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή σε κάποια υπηρεσία της Apple και χρησιμοποιείς για τις συναλλαγές μαζί της.

2. Settings -> General -> About -> Version

3. Η τελευταία είναι η 4.1 και υπάρχει jailbreak.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1. Είναι το e-mail με το οποίο έχει κάνει εγγραφή στο iTunes Store ή στο Apple Store. Στην ουσία είναι το username με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή σε κάποια υπηρεσία της Apple και χρησιμοποιείς για τις συναλλαγές μαζί της.

2. Settings -> General -> About -> Version

3. Η τελευταία είναι η 4.1 και υπάρχει jailbreak.

1.Στο πεδιο που λεει email adress οταν φτιαχνω το Apple id , βαζω το δικο μου mail η απλα ενα username?

2.εκτος απο την εκδοση αναφερει και firmware modem, μοντελο και αριθμος σειρας...

3.εκδοση: 4.1(αναφερει κ εναν κωδικο μεσα σε παρενθεση)

Δημοσ.
1.Στο πεδιο που λεει email adress οταν φτιαχνω το Apple id , βαζω το δικο μου mail η απλα ενα username?

2.εκτος απο την εκδοση αναφερει και firmware modem, μοντελο και αριθμος σειρας...

3.εκδοση: 4.1(αναφερει κ εναν κωδικο μεσα σε παρενθεση)

Αφού σου ζητάει e-mail address θα βάλεις το e-mail σου. Εκεί θα σου έρχονται τα e-mails επικοινωνίας της Apple. Αυτό το e-mail θα είναι και το id σου!

Δημοσ.

Λοιπον το κινητο λεει, απλα με το θεμα ληψης και χαμενων κλησεων ψαχνομαι ακομη κ θελω να ρωτησω το εξης

Αν υπαρχει προβλημα στο σημα και το επιστρεψω και το δει τεχνικος ας πουμε θα το διαπιστωσει;

Γιατι πρεπει να το δοκιμασει πολλες φορες για να το καταλαβει,παιζει ρολο και η ενταση του σηματος στον χωρο που βρισκομαστε

Δημοσ.

Ένας φίλος πριν από μερικές μέρες αγόρασε ένα καινούργιο 16GB iPhone 4. Πριν είχε ένα 3GS στο οποίο για κάποιο λόγο είχε εξαφανιστεί το εικονίδιο του App Store. Τη μετάβαση στο καινούργιο του την έκανα εγώ, backup το παλιό στο iTunes, δημιουργία λογαριασμού με πιστωτική κλπ και μετά συγχρονισμός με iPhone 4. Οι επαφές και οι ρυθμίσεις πέρασαν στο καινούργιο κανονικά. Εχθές με πήρε τηλ. ο φίλος και μου λέει ότι είναι εξαφανισμένο το εικονίδιο του App Store και στο iPhone4! Τι συμβαίνει;

Δημοσ.

Μέσω JB κάποια σριγμή θα την είχε αφαιρέσει από το sprinboard(δε θυμάμαι το όνομα της εφαρμογής που το κάνει αυτό) κ με το restore from backup, το "μετέφερε" στο καινούριο iPhone.

Δημοσ.

Επίσης να πω το πολύ καλό remove backrounder για sbs settings που με ένα κλικ σβήνει ότι πρόγραμμα έχετε στο multi task ανοιχτό!!! Πολύ βολικό!!!!

Δημοσ.

Αν και το είχε δώσει (το 3GS) σε φίλο του κάποια στιγμή και το έκανε jb, ισχυρίζεται ότι ήταν έτσι απ' την αρχή πριν το jb. Λέει μήπως φταίει το πρόγραμμα στη Vodafone που έχει και δεν του επιτρέπει να μπει App Store, αν και δεν το νομίζω. Έχει το Vodafone together.

Τί είναι το sbs settings;

Δημοσ.
Λέει μήπως φταίει το πρόγραμμα στη Vodafone που έχει και δεν του επιτρέπει να μπει App Store, αν και δεν το νομίζω. Έχει το Vodafone together.

Καμία σχέση. Καμία εταιρία κινητής δεν έχει τέτοιο έλεγχο πάνω στο iPhone. Το μόνο σημείο στο οποίο τους έχει δώσει δικαίωμα επέμβασης η Apple είναι οι ρυθμίσεις του Internet μέσω 3G και το tethering.

Τί είναι το sbs settings;

Εφαρμογή που παίζει σε jailbroken iPhones και προσθέτει ένα "μενού" με διάφορες ρυθμίσεις. Κοίτα κι εδώ σχετικά: http://lmgtfy.com/?q=sbsettings

Δημοσ.

Μετα απο μια μικρη ερευνα που εκανα κατεληξα πως το Ip4 πουλιέται ξεκλείδωτο στον Καναδά μόνο απο τα apple stores.Ισχύει?????????? Αυτο σημαίνει πως οταν μου το φέρουν αν εγώ έχω πάει σε ενα κατάστημα cosmote και έχω αλλάξει την καρτα sim μου σε micro sim(δεν έχω σύνδεση) και την βάλλω στο καινουργιο μου iphone όλα θα λειτουργούν εντάξει???????????

Επίσης ξέρετε τι παίζει με την εγγύηση αν το έχεις αγοράσει από το εξωτερικό?

Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.
Μετα απο μια μικρη ερευνα που εκανα κατεληξα πως το Ip4 πουλιέται ξεκλείδωτο στον Καναδά μόνο απο τα apple stores.Ισχύει?????????? Αυτο σημαίνει πως οταν μου το φέρουν αν εγώ έχω πάει σε ενα κατάστημα cosmote και έχω αλλάξει την καρτα sim μου σε micro sim(δεν έχω σύνδεση) και την βάλλω στο καινουργιο μου iphone όλα θα λειτουργούν εντάξει???????????

Επίσης ξέρετε τι παίζει με την εγγύηση αν το έχεις αγοράσει από το εξωτερικό?

Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αν εμαθες οτι οντως το πουλανε ξεκλειδωτο (απο την apple) στον Καναδα , τοτε η Ελληνικη microsim θα λειτουργει χωρις κανενα προβλημα.

Επειδη ομως λες οτι δεν εχεις συνδεση αλλα καρτα , υποψιαζομαι οτι θα το παρεις το 4 χωρις dataplan. Αν εχω δικιο ειναι λαθος , αυτα τα κινητα τα παιρνεις με dataplan , αλλιως φυλαξε τα λεφτα σου και παρε ενα απλο και φτηνοτερο κινητο.

Δημοσ.

παιδια κατι ασχετο το οποιο το συνειδητοποιησα μολις πριν απο λιγο. τελικα αν και δυστροπο, αφου συνηθησεις ειναι ιδανικη η φαση με το itunes. ειμαι κατοχος Iphone εδω και τρια χρονια απο το 3g και στην αρχη δε μου αρεσε η φαση με το itunes, δεν ηταν λιγες οι φορες που μπερδευτικα και εχασα εφαρμογες μουσικη και λοιπα αλλα τωρα πια που συνηθησα, το βλεπω ειναι οτι πιο πρακτικο υπαρχει ολα μπαινουν στο κινητο σου τακτοποιημενα και μονο συμβατα αρχεια,δεν κινδινευεις να περασεις κατι ζημιογωνο στη συσκευη εγω τελικα αρχισα να πιστευω στο itunes

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...