Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το επομενο καλυτερο που να μην θελει τοτε ποιο ειναι? Δεν θελω τρελα πραματα, φωτογραφιες, μνματα, επαφες, αρχειο κλησεων, και αντε τις βασικες ρυθμισεις συστηματος θελω να κρατησω, για να περασω απο παλιο κινητο σε νεο για τον πατερα μου. Προγραμματα και εφαρμογες δεν εχω να μεταφερω..

• Like 1
Δημοσ.

Το επομενο καλυτερο που να μην θελει τοτε ποιο ειναι? Δεν θελω τρελα πραματα, φωτογραφιες, μνματα, επαφες, αρχειο κλησεων, και αντε τις βασικες ρυθμισεις συστηματος θελω να κρατησω, για να περασω απο παλιο κινητο σε νεο για τον πατερα μου. Προγραμματα και εφαρμογες δεν εχω να μεταφερω..

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rerware.android.MyBackupPro&hl=el

Eχει και δωρεαν εκδοση αλλα δεν ξερω αν καει ολα αυτα που θες η δωρεαν.Δεν θελει root παντως.

Δημοσ.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.backup&hl=el

noroot

Δημοσ.

Είναι δυνατον να μην μπορω να κανω αποσυνδεση από την εφαρμογή για Faebook Messenger ??

Kανω αποσυνδεση από την εφαρμογή για Facebook αλλα στον Messenger με βαζει κανονικα χωρις να ζηταει στοιχεια συνδεσης...

Εχω το samsung Galaxy S4 με 4.3

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Προσπαθώ να χρησιμοποιήσω μέσω του Airdroid την εφαρμογή τυου viber μέσα από το Pc μου για να στείλω μηνυμα..

Υπάρχει αυτή η δυνατότητα ή εγώ είμαι στραβός και δεν το βλέπω... :huh:

Δημοσ.

Για πειτε τα πιο δυνατα παιχνδακια σε android. Θελω κατι κυριως σαν puzzle game, Που να προκαλει το μυαλο και να χει και ανταποκριση απο κοινο. Δηλαδη να μπορω να κοντραρω καποιον γνωστο μου που να γνωριζει οτι υπαρχει.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Προσπαθώ να χρησιμοποιήσω μέσω του Airdroid την εφαρμογή τυου viber μέσα από το Pc μου για να στείλω μηνυμα..

Υπάρχει αυτή η δυνατότητα ή εγώ είμαι στραβός και δεν το βλέπω... :huh:

Μπορείς να κατεβάσεις το viber για windows και να κάνεις τη δουλειά σου χωρίς αλχημείες.

Το συνδέεις με τον αριθμό σου και στέλνεις χωρίς καμία διαφορά.

Δημοσ.

Μιας και αναφερθηκε για viber, πρεπει σε καθε συσκευη να το ενεργοποιω με μυνημα στον δηλωμενο αριθμο και για καθε πλατφορμα να εχω ξεχωριστα log μυνηματων και κλησεων? Δλδ σε iphone θα μου δειχνει μνματα και κλησεις που εχουν γινει εκει, και αντιστοιχα στο PC και σε android οτι εχει γινει εκει? Δεν υπαρχει κατι ενοποιημενο που να βλεπεις ολη σου την viber δραστηριοτητα ανεξαρτητα απο που εχει γινει η κινηση?

Δημοσ.

Μιας και αναφερθηκε για viber, πρεπει σε καθε συσκευη να το ενεργοποιω με μυνημα στον δηλωμενο αριθμο και για καθε πλατφορμα να εχω ξεχωριστα log μυνηματων και κλησεων? Δλδ σε iphone θα μου δειχνει μνματα και κλησεις που εχουν γινει εκει, και αντιστοιχα στο PC και σε android οτι εχει γινει εκει? Δεν υπαρχει κατι ενοποιημενο που να βλεπεις ολη σου την viber δραστηριοτητα ανεξαρτητα απο που εχει γινει η κινηση?

Από την στιγμή που θα το βάλεις ενημερώνονται όλες οι εγκαταστάσεις με τις κινήσεις. Οι κινήσεις του παρελθόντος δεν εμφανίζονται. Απλά νομίζω ότι δεν μπορείς να το έχει και στο iphone και στο android κινητό σου παράλληλα. 1 smartphone, 1 tablet και σε υπολογιστές γίνεται. 

Δημοσ.
Για όσους είδαν την εφαρμογή Picsanto θα ήθελα να ενημερώσω ότι βγήκε νεότερη έκδοση με πολύ περισσότερο περιεχόμενο και παραμετροποίηση των φωτογραφιών.

Ενδεικτικά έχουν προστεθεί:

• captions

• text balloons

• icons

• emotitags

Όπως πάντα είναι διαθέσιμη στα παρακάτω:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους επικοινώνησαν μαζί μας και μας είπαν τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις τους.

Δημοσ.

καλημερα

ξερετε μερικες εφαρμογες για android κινητο που να εχουν πολλα τραγουδια (κυριως ξενα) και να μην χρειαζεται internet για να τα ακους.

ευχαριστω

• Like 1
Δημοσ.

καλημερα

ξερετε μερικες εφαρμογες για android κινητο που να εχουν πολλα τραγουδια (κυριως ξενα) και να μην χρειαζεται internet για να τα ακους.

ευχαριστω

Δεν κατάλαβα. Να τα έχουν αποθηκευμένα δηλαδή από μόνες τους τα πολλά ξένα τραγούδια?

Media player ψάχνεις ή κάτι σαν το spotify?

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα. Να τα έχουν αποθηκευμένα δηλαδή από μόνες τους τα πολλά ξένα τραγούδια?

Media player ψάχνεις ή κάτι σαν το spotify?

οπως ειναι τα παιχνιδια που οταν τα εγκαταστησεις δεν χρειαζεσαι internet για να τα παιξεις.

για το spotify νομιζω χρειαζεσαι internet.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...