Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδη δεν εχει βρει κανενας αλλος file explorer π.χ. es explorer τον τροπο να αναιρεσει αυτον τον περιορισμο οπως κανουν οι μαμα file explorers του καθε κινητου χωρις να ειναι ρουτ το κινητο?

Δημοσ.

Δηλαδη δεν εχει βρει κανενας αλλος file explorer π.χ. es explorer τον τροπο να αναιρεσει αυτον τον περιορισμο οπως κανουν οι μαμα file explorers του καθε κινητου χωρις να ειναι ρουτ το κινητο?

Απο ότι ξέρω όχι.

Δημοσ.

Για αθηναίους κυρίως, υπάρχει εφαρμογή που να δείχνει περίπου σε πόση ωρα θα ερθει το επόμενο λεοφωρειο; Ειχα βρει μια αλλά δεν με κάλυψε πολύ....Χρησιμοποιεί κανείς καποια καλή;

Δημοσ.

Για αθηναίους κυρίως, υπάρχει εφαρμογή που να δείχνει περίπου σε πόση ωρα θα ερθει το επόμενο λεοφωρειο; Ειχα βρει μια αλλά δεν με κάλυψε πολύ....Χρησιμοποιεί κανείς καποια καλή;

Έχω την εντύπωση ότι το Google Maps έχει τέτοια λειτουργία για την Αθήνα.

Δημοσ.

να επανελθω ψαχνω μια εφαρμογη απο το πλαυστορε που σε ενημερωνει ποτε οι φιλοι σου ειναι στο φβ ον λινε και σε ειδοποιει με ηχο υπαρχει κατι ξερει καποιος ?????

Δημοσ.

να επανελθω ψαχνω μια εφαρμογη απο το πλαυστορε που σε ενημερωνει ποτε οι φιλοι σου ειναι στο φβ ον λινε και σε ειδοποιει με ηχο υπαρχει κατι ξερει καποιος ?????

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fbfriends

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xdichiban.fbonline_notification

https://play.google.com/store/apps/details?id=flashbang.apps.fbtrack

Δημοσ.

Πατησα να μπω στο Play Store απο το ταμπλετ και δεν με αφηνει αν δεν πατησω αποδοχη στους ορους παροχης υπηρεσιων.Ειχε ολοκληρο κατεβατο.

Απο το PC  δεν μου ζητησε κατι,μπαινει κανονικα.Καινουριοι οροι ειναι?

Δημοσ.

Παλικάρια όσο είχα iPhone είχα μια εφαρμογή που όταν έβαζε γκολ η ομάδα μου με ειδοποιουσε , υπάρχει κάτι καλό για Android?

Να σας πω το πιο τρελό και κουλ;

Σε μια φάση δοκίμασα στο MI3 μου να ψάξω κάτι στο Web (αν θυμάμαι το Voice ίσως δοκίμαζα), και έψαξα το τελευταίο match της Barcelona (δεν με ενδιέφερε στο ελάχιστο), νουμπάδι του κερατά δεν είμαι άρα αν είχα πατήσει κάπου στα λήματα του Google την επιλογή "συνέχισε να ενημερώνεσαι για τη πορεία της μπαρτσελόνα" θα το είχα παρατηρήσει.. since then..

..ΚΑΘΕ Π_____Α ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΑΤΣ, ΕΧΩ ΣΤΟ NOTIFICATION SHADE ΜΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Google, wow, such info.

Υ.Γ: Δεν ήξερα καν πως να το απενεργοποιήσω μέσω του Google, και απλά blockαρα μηνύματα σαν αυτό. Αν κάποιος ξέρει περί αυτού.. ας με κάνει ένα Quote να ξέρω πως το έκανα.

Δημοσ.

Να σας πω το πιο τρελό και κουλ;

Σε μια φάση δοκίμασα στο MI3 μου να ψάξω κάτι στο Web (αν θυμάμαι το Voice ίσως δοκίμαζα), και έψαξα το τελευταίο match της Barcelona (δεν με ενδιέφερε στο ελάχιστο), νουμπάδι του κερατά δεν είμαι άρα αν είχα πατήσει κάπου στα λήματα του Google την επιλογή "συνέχισε να ενημερώνεσαι για τη πορεία της μπαρτσελόνα" θα το είχα παρατηρήσει.. since then..

..ΚΑΘΕ Π_____Α ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΑΤΣ, ΕΧΩ ΣΤΟ NOTIFICATION SHADE ΜΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Google, wow, such info.

Υ.Γ: Δεν ήξερα καν πως να το απενεργοποιήσω μέσω του Google, και απλά blockαρα μηνύματα σαν αυτό. Αν κάποιος ξέρει περί αυτού.. ας με κάνει ένα Quote να ξέρω πως το έκανα.

Πήγαινε στο google now και δες τις προτιμήσεις σου λογικά το έχει να σε ενημερώνει επειδή έψαξες για barca

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...