Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις, είχα βάλει ήδη το I can't wake up και έχει όντως πλήθος λογικών προβλημάτων αλλά έχει και ψιλοδύσκολο μενού για ρύθμιση. Το κρατάω πάντως μέχρι να γίνει στραβή

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρωταω εδω να μην ανοιγω νεο θεμα,πως στο διαολο συγχρονιζω  τους κωδικους απο το πισι στο κινητο με το 1password,με εχει σκασει να πουμε,πτυχιο πυρηνικης φυσικης θελει

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει κάποια εφαρμογή ή γενικά κάποιος τρόπος που να κάνει τα ακουστικά του iphone 4 να δουλεύουν σε android? ή έστω το μικρόφωνο. Έχω το S7562...

Παρακαλώ οι απαντήσεις με παράθεση...

Επεξ/σία από evoracing
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα.

Έχω στο S4, το wifi file transfer pro, για μεταφορά αρχείων. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος αλλά γνωστή μου θέλει παρόμοιο πρόργαμμα το οποίο να είναι δωρεάν. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο?

Επεξ/σία από broxopios
Δημοσ.

Δεν το ήξερα καθόλου. Τι καταπληκτική εφαρμογή είναι αυτή? Τώρα αρχίζω και την ψάχνω λίγο λίγο. Ήδη την υιοθέτησα κι εγώ στο κινητό μου. 

Και να ρωτήσω. Σύνδεση μόνο μέσω κοινού wifi ή μπορεί και απλά αν υπάρχει internet. Πχ 4g κινητού και δικτύου  υπολογιστή.

Επίσης ποιο το όφελος να εγκαταστήσεις την εφαρμογή και στo pc? Και το να κάνεις λογαριασμό?

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Πείτε καμία καλή εφαρμογή για αποκλεισμό διαφημίσεων.

Δεν είναι root το κινητό.

Άμα δεν κάνεις root δεν μπορείς να βάλεις εφαρμογή adblock.

Μόνο με browser που έχει ενσωματομένο adblock μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου.

Ο UC Browser, Mercury και Ghostery μπλοκάρουν τις διαφημίσεις.

Δημοσ.

Άμα δεν κάνεις root δεν μπορείς να βάλεις εφαρμογή adblock.

Μόνο με browser που έχει ενσωματομένο adblock μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου.

Ο UC Browser, Mercury και Ghostery μπλοκάρουν τις διαφημίσεις.

Το κινητό είναι ενός φίλου και τελικά μόλις ανακαλύψαμε ότι είναι ρουταρισμενο. Είναι κινέζικο και πρέπει να το είχε από τη μάνα του.

Του περασα το adfree. Έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε?

Δημοσ.

Το κινητό είναι ενός φίλου και τελικά μόλις ανακαλύψαμε ότι είναι ρουταρισμενο. Είναι κινέζικο και πρέπει να το είχε από τη μάνα του.

Του περασα το adfree. Έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε?

Το AdAway χρησιμοποιώ σε rooted κινητά. Είναι πολύ καλή επιλογή.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και πρέπει να αλλάξω keyboard λόγω bug με το greenify είπα να αλλάξω και launcher. 

Διάλεξα αυτά τα 2

launcher : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gau.go.launcherex

keyboard : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cootek.smartinputv5&hl=el

Ήθελα να ρωτήσω, είναι φυσιολογικά που ζητάνε όλα αυτά για την εγκατάσταση?

Επεξ/σία από Tzoustiniana
Δημοσ.

Εχω ενα ZTE v967s το οποιο στη μαμα ROM που ερχεται απο τα κινεζομαγαζα, περιλαμβανει εναν απλο filemanager χωρις ονομα ή αλλα στοιχεια (ονομαζεται απλα filemanager). Αν τον εβαλαν τα καταστηματα ή η ΖΤΕ δεν γνωριζω.

Χτες εβαλα μια αλλη deodexed ROM απο xda η οποια δεν τον ειχε μεσα.

Σκεφτηκα να εξαγω το αρχειο apk απο την παλια ROM που εχω κρατημενη στο pc και να το εγκαταστησω στη νεα ROM. Eβαλα στην microsd το apk μαζι με ενα αρχειο .odex που συνοδευοταν, αλλα δεν το κανει install, βγαζει error. Στη συνεχεια δοκιμασα απλα να το τοποθετησω στον καταλληλο φακελο του system αλλά και παλι δεν καταφερα κατι.

Mηπως θελει καμμια αλλη διαδικασια; Γνωριζει κανεις;

Δημοσ.

Μιας και πρέπει να αλλάξω keyboard λόγω bug με το greenify είπα να αλλάξω και launcher. 

Διάλεξα αυτά τα 2

launcher : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gau.go.launcherex

keyboard : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cootek.smartinputv5&hl=el

Ήθελα να ρωτήσω, είναι φυσιολογικά που ζητάνε όλα αυτά για την εγκατάσταση?

ναι, δυστυχως είναι φυσιολογικα.

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ. Αν και το launcher δεν ξέρω αν θα το κατεβάσω γιατί με το τελευταίο update υπάρχουν πολλοί που έχουν πρόβλημα.

Αν το έχει κάποιος να μου πει την γνώμη του καλό θα ήταν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...