Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

υπάρχει εφαρμογή που με το που σηκώνω το τηλέφωνο παράλληλα με τη φωνή μου να βάζω να παράγονται ήχοι π.χ. δρόμοι, αυτοκίνητα, μουσική κλπ κλπ κλπ?

• Thanks 1
  • Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
4 ώρες πριν, jeanthira7 είπε

Καλησπέρα,

υπάρχει εφαρμογή που με το που σηκώνω το τηλέφωνο παράλληλα με τη φωνή μου να βάζω να παράγονται ήχοι π.χ. δρόμοι, αυτοκίνητα, μουσική κλπ κλπ κλπ?

Aπ'οσο ξερω δυστυχως δεν υπαρχει. Αθανατα symbian, παλιοτερα γινοταν γμτ.

Αν βρει κανεις κατι ενημερωστε γιατι με ενδιαφέρει κι εμένα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εβαλα τους browsers Kiwi και Opera.Κανένας δεν έχει επιλογή να μην εμφανίζονται οι οι εικόνες.Ούτε να μην σε βγάζει στην τελευταία σελίδα που επισκέφθηκες,μόνο ο Opera έχει αλλά μετά απο 2 ώρες να σβήνεται.

Επίσης η δημιουργία και η ταξινόμηση των σελιδοδεικτών λίγο μπέρδεμα.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.

παιδια το kiwi και το vanced με εχουν καλυψει παρα πολυ καλα στο θεμα των διαφημισεων, υπαρχει κατι αντιστοιχο για το twitch?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, jim_p είπε

Η opera εχει επιλογη για να μην φαινονται οι εικονες, τουλαχιστον η mini. O > data savings > images > off.

Ευχαριστώ,έψαχνα και δεν το έβρισκα εκεί που το έχει.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ ακόμα ψάχνομαι γενικά με τους browser . Brave , opera, chrome, armorfly, Samsung Browser ακόμα δεν έχω κατασταλάξει . Πάντως ξανά γύρισα σε Brave ;-).

Επεξ/σία από kostasrodos29
Δημοσ.
12 ώρες πριν, kostasrodos29 είπε

Εγώ ακόμα ψάχνομαι γενικά με τους browser . Brave , opera, chrome, armorfly, Samsung Browser ακόμα δεν έχω κατασταλάξει . Πάντως ξανά γύρισα σε Brave ;-).

Εχοντας τον Opera 2-3 ημέρες δεν χρησιμοποιώ τον Dolphin.Μόνο τον Brave ως εναλλακτικό.

Ο Dolphin προσπαθεί συνεχώς να συγχρονίσει καταναλώνοντας μπαταρία.Ούτε χειροκίνητα συγχρονίζει.Εχει όμως τις καλύτερες ρυθμίσεις και διαχείριση σελιδοδεικτών.Οι άλλοι δεν έχουν επιλογή να αλλάζεις σειρά χειροκίνητα στους σελιδοδείκτες,λες και είναι επιστήμη.

Ο Brave φαίνεται λίγο πιο γρήγορος απο τον Opera.Ισως και σε block,είναι νωρίς ακόμα να το συμπεράνω.

Ο Chrome απλά υπάρχει στο κινητό.Δεν ξέρω αν δέχεται extra κάποιο add on για block.Απλά έχει το πλεονέκτημα οτι μπορείς να κάνεις συγχρονισμό σελιδοδεικτών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...