Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι αν έχει μυωπία και δε βλέπει ότι (ορθογραφημενο) την κοιτάζεις τι θα κάνεις; Θα περιμένεις σα χανος να κάνοντας ματάκια αλά ντειζηντακ;

Ε αν εχει μυωπια,θα εχει φακους επαφης η γυαλια,οποτε δεν νομιζω να εχει προβλημα να βλεπει.:devil:

Ολες οι γυναικες παντα βλεπουν γυρω τους ,ακομη και αν συνοδευονται γιατι ,ως γνωστον,οι περισσοτερες βαριουνται τους δικους τους απο ενα χρονικο σημειο και μετα.Το ματι τους κανει υπερωριες.

• Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ολες οι γυναικες παντα βλεπουν γυρω τους ' date='ακομη και αν συνοδευονται γιατι ,ως γνωστον,οι περισσοτερες βαριουνται τους δικους τους απο ενα χρονικο σημειο και μετα.Το ματι τους κανει υπερωριες.[/quote']

True

Δημοσ.

Να είστε ευθείς κι ειλικρινείς όσο είναι τα παιδάκια του νηπιαγωγείου όταν σου ζητούν να γίνεις φίλος τους.

Σε γενικες γραμμες συμφωνω οτι η ειλικρινεια εινα καλο πραγμα ,αλλα οχι υποχρεωτικα.Προσωπικα δεν με νοιαζει αν ειναι ειλικρινης η οχι αλλα αν θα κανουμε σεξ,εφοσον μου αρεσει.Για παραδειγμα ,αρκετες φορες μου την εχουν πεσει σε παρεα,γυναικες που συνοδευονταν.Η εχει τυχει σε αλλη περιπτωση να μου την πεσει κοπελα που ο δικος της ηταν φανταρος.Αρχικα οταν την πλησιασα,παντα ευγενεστατα και καθολου πιεστικα ,ηταν με την παρεα της.Καθισα μαζι τους,μου ανεφερε σε πολυ λιγο χρονο οτι ηταν καργα ερωτευμενη,οτι ο δικος της ηταν φανταρος και τα λοιπα.Για να μην λεω πολλα,ανταλλαξαμε τηλεφωνα και προχωρησε το θεμα.(Στο κρεββατι μου ειπε οτι συνεχιζε να αγαπα τον δικο της αλλα ειχε αναγκη τρυφεροτητα και σεξ,γιατι εκεινος ελειπε λογω θητειας πολυ,πραγμα που δεν κατακρινω ηθικα αλλα προσωπικα δεν μου αρεσε .Φυσικα δεν της το ειπα,γιατι δεν ηταν δικη μου υποθεση.)

Μερικες φορες οι γυναικες ενεργουν αυθορμητα σε σημειο που και οι ιδιες δεν ειναι σιγουρες τι θα κανουν τελικα.Προσωπικα πλησιαζω μια γυναικα γιατι μου αρεσει,δεν δενω σχοινι κορδονι οτι οπωσδηποτε,θα κανουμε σεξ,γιατι μπορει και εγω στην πορεια να αλλαξω γνωμη,επειδη με ενδιαφερει και η προσωπικοτητα.Ξεκινω μια επαφη και οτι προκυψει,δεν προκαταβαλω το αποτελεσμα,απολαμβανω την παρεα,αν δεν ειναι η μια θα ειναι η αλλη κ.τ.λ.

Αλλα οι κουβεντες δεν μετρανε τοσο πολυ,τα ματια κατα την γνωμη μου,η ολη φυσιογνωμια της γυναικας, και οι εκφρασεις της οταν μιλαει και οταν δεν μιλαει,σου αποκαλυπτουν πτυχες της προσωπικοτητας της.Πολλες φορες ηξερα απο τα πρωτα 5 λεπτα οτι δεν θα γινει κατι με καποιες απο αυτον τον τροπο παρατηρησης.

Αλλα καθενας εχει τον δικο του τροπο επικοινωνιας με το ''ισχυρο'' φυλο.Αυτα περι ''ασθενους'' φυλου εχουν σχεση μονο με την φυσικη δυναμη.:devil:

Δημοσ.

δεν υπαρχει καλυτερο και χειροτερο. οτι νιωθει ο καθενας κανει. παλιοτερα ειχα και εγω αυτο το διλλημα αλλα τελικα λυση ειναι οτι κανεις αυτο που νιωθεις εκεινη την στιγμη χωρις να σκεφτεσαι κατι αλλο περα απο αυτο. επισης αυτος ειναι και ο τροπος για να το βγαλεις απο μεσα σου και να μη το σκεφτεσαι. με ορους κβαντομηχανικης για να επηρεασεις το αποτελεσμα χρειαζεται η μετρηση, δηλαδη η πληροφορια. μονο και μονο που μεταφερεις αυτη την πληροφορια στον αλλο αλλαζεις την κατασταση ασχετα αν γουσταρει ή οχι. αλλιως δεν αλλαζει τιποτα.

ο ανθρωπος σκεφτεται και το συμπαν υπαρχει. thats all

Δημοσ.

δεν υπαρχει καλυτερο και χειροτερο. οτι νιωθει ο καθενας κανει. παλιοτερα ειχα και εγω αυτο το διλλημα αλλα τελικα λυση ειναι οτι κανεις αυτο που νιωθεις εκεινη την στιγμη χωρις να σκεφτεσαι κατι αλλο περα απο αυτο. επισης αυτος ειναι και ο τροπος για να το βγαλεις απο μεσα σου και να μη το σκεφτεσαι. με ορους κβαντομηχανικης για να επηρεασεις το αποτελεσμα χρειαζεται η μετρηση, δηλαδη η πληροφορια. μονο και μονο που μεταφερεις αυτη την πληροφορια στον αλλο αλλαζεις την κατασταση ασχετα αν γουσταρει ή οχι. αλλιως δεν αλλαζει τιποτα.

ο ανθρωπος σκεφτεται και το συμπαν υπαρχει. thats all

Καπως μεταφυσικο/μυστικιστικο μου ακουγεται αυτο Far.Εχεις διαβασει μυστικισμο,Kabbalah?(Χωρις ειρωνια,απλα περιεργεια.)

Δημοσ.

όποιος και αν κάνει την κίνηση αν γουστάρουν και οι δύο θα υπάρχει καλό αποτέλεσμα (εκτός αν η κίνηση γίνει με fail/άγαρμπο τρόπο).

δεν μου φαίνεται περίεργο να κάνει την πρώτη κίνηση μια γυναίκα , που ζούμε? στην εποχή των παππούδων μας και θα την κακοχαρακτηρίσουν ?

Δημοσ.

Καπως μεταφυσικο/μυστικιστικο μου ακουγεται αυτο Far.Εχεις διαβασει μυστικισμο,Kabbalah?(Χωρις ειρωνια,απλα περιεργεια.)

οχι απλα αυτο δινει νοημα στην υπαρξη.

Δημοσ.

Μία ξεδέρφη μου έκανε εκείνη την πρώτη κίνηση και έχει και του το κοπανάει συνέχεια ασε που για να μην της "ξεφύγει" στους φίλους του πάντα πέρνει το δώρο που ζητάει βρε μπάς και έπρεπε να το κάνω κι εγώ ;;;; :unsure:

Δημοσ.

[...] ασε που για να μην της "ξεφύγει" στους φίλους του πάντα πέρνει το δώρο που ζητάει βρε μπάς και έπρεπε να το κάνω κι εγώ ;;;; :unsure:

what?

Δημοσ.

Πιπούλες κιετς;!; Πες του να την παρατήσει, τον εκμεταλλεύεται. Πες της να τον παρατήσει, έχει φανερά μειονεκτήματα που δε θα έπρεπε να κληροδοτηθούν στις επόμενες γενιά μέσω της αναπαραγωγής.

Δημοσ.

Πιπούλες κιετς;!; Πες του να την παρατήσει, τον εκμεταλλεύεται. Πες της να τον παρατήσει, έχει φανερά μειονεκτήματα που δε θα έπρεπε να κληροδοτηθούν στις επόμενες γενιά μέσω της αναπαραγωγής.

αχ και ναξερες τι γινεται...

Δημοσ.

Όχι, ειλικρινά απορώ, γιατί να ντρέπεται να ειπωθεί στους φίλους του;

γιατι θα τον λενε γυναικουλα και καλα...

οτι ναναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...