Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls V: Skyrim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγκυρο poll

που το εκαναν?στη μυκονο?

ερωτηση

επειδη τωρα ξεκινησα...

γινεται με καποιο τροπο να εχω σπελλς και σκιλλς σε μπαρα οπως στο Wow?

Δημοσ.

εγκυρο poll

που το εκαναν?στη μυκονο?

ερωτηση

επειδη τωρα ξεκινησα...

γινεται με καποιο τροπο να εχω σπελλς και σκιλλς σε μπαρα οπως στο Wow?

Όχι μπορείς όμως να βάλεις ο,τι θες στα αγαπημένα (q),όταν είσαι στα αγαπημένα μπορείς να πατήσεις από 1-9 σε ο,τι έχεις επιλέξει και έτσι να αλλάζεις γρήγορα τον εξοπλισμό σου.

Δημοσ.

Παίδες έχει κανένας κάποιο save που να είναι γύρω στο 15-20 level ????

Έχω ένα γύρω στο λέβελ 20 (χωρίς powerleveling),όπου από έχω πάει σε μόλις 1 ή 2 κεντρικές πόλεις,έχω κάνει ελάχιστα side quests καi όσον΄αφορά to main quest είμαι πριν την αποστολή να πολεμήσεις τον πρώτο δράκο έξω από τη Whiterun (πριν την 4 κεντρική αποστολή Dragon Rising). Ο χαρακτήρας είναι γυναίκα Νορδ,αλλά αυτό μπορείς να το αλλάξεις μέσα από console όπως και τα perks, χωρίς καμία επίπτωση και εύκολα. Αμα θες στο στέλνω.

Τώρα είμαι στις 160 ώρες παιχνιδιού, λέβελ 80, και ακόμα στην ίδια κεντρική αποστολή (3η). Εχω κάνει 1-2 το πολύ αποστολές από κάθε faction (db,tg,companion ...) και ελάχιστα από τα άλλα κουέστς. Κύρια ασχολία η εξερεύνηση,όπου έχω ανακαλύψει σχεδόν τα πάντα από το χάρτη εκτός από 2 περιοχές που δεν έχω πάει ακόμα (Falkreath και Dawnstar).

Δράκο ακόμα δεν έχω δει στο παιχνίδι....Μετά την εξερεύνηση ξεκινάνε τα sq,κεντρική ιστορία και δράκοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...