Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls V: Skyrim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παντως ειναι αρκετα πολυπλοκο παιχνιδι.

εγω που ειμαι γενικα καμμενος βασιλακης καιλας με rpg με δυσκολευει στη ροη του(ειμαι Lvl 3:P)

Δημοσ.

Μπορεί να είναι πολύπλοκο αλλά δυστυχώς για μένα είναι πολύ απλοικό και έυκολο στις μάχες. Δεν επιτρέπεται να το παίζω στο Master difficulty με Sneak και να ρίχνω το 90% των εχθρών 1 hit με glass dagger.. (εκτός των δράκων εννοείτε)

Δηλαδή αν πάω σε daedric enchanted dagger τι θα γίνει? :P

Δημοσ.

πρωτον οποιος εδωσε 50 ευρω ειναι βλακας, το βρισκεις πολυ πιο φτηνα

δευτερον και να θες δεν γινεται να μην εχεις δεις δρακο γιατι δεν διαλεγεις ποτε θα τον δεις απλα οπως προχωρας βλεπεις μια τεραστια σκια στο εδαφος αρα λεει ψεματα

τριτον δεν του ειπα πως να παιξει, αλλα απο την στιγμη που εχει εξερευνησει τα παντα σημαινει οτι εχει ολα τα shouts αλλα δεν μπορει να τα χρησιμοποιησει και κατα την γνωμη μου εχει χασει ενα μερος του παιχνιδιου (οχι οτι δεν μπορει αργοτερα να το κανει) που βαζει το κερασακι στην τουρτα...

Πρωτον 50 ευρω το Skyrim στην Ελλαδα δεν ειχε ποτε.Γυρω στα 30e το πηρα. Αλλα και 50 να ειχε με 160 ωρες παιχνιδιου μεχρι τωρα λες να μην τ αξιζει?

Δευτερον οπως εγραψε και καποιος αλλος δεν ξερω αν ειναι bug του παιχνιδιου αλλα αν δεν κανεις την 4 κυρια αποστολη (οπου σκοτωνεις ενα δρακο εξω απο τη Whiterun)random δρακο δεν προκειται να δεις που να χτυπιεσαι...Σημειωση ότι παιζω χωρις patch εκδοση.

Επισης δεν μ ενδιαφερει να σφαζω δεκαδες δρακους λες και ειναι απλοι bandits. Τι νοημα εχει αν συναντησεις 50-100 δρακους στην πορεια και τους κομματιασεις κιολας για πλακα. Δεν ακουγεται κ ιδιαιτερα επικο ολο αυτο.Χανουν τη μαγεια τους ετσι. Προτιμω να συναντησω 2-3 δρακους το πολυ σε ολο το παιχνιδι και να ματωσω για να τους νικησω. Δεν ειναι πασατεμπος οι δρακοι,καθε 5 λεπτα να ριχνουμε και εναν. (Ακομα θυμαμαι την επικη μαχη εναντιον του Δρακου στο Icewind Dale,εναας και καλος!)

Dragon shouts τα εχω μαζεψει,αλλα οπως ειπα δεν μπορω να τα χρησιμοποιησω. Δεν χρειαζεται ομως,εχω την μαγεια. Εχεις χρησιμοιποιησει τα spells invisible,frenzy,pacify,muffle,ressurect dead κ.α. (πραγματικα δινουν αλλη προσεγγιση στο παιχνιδι).

Γενικα το παιχιδι μπορει να γινει ευκολα unbalanced (π.χ με enchantment και alchemy να φτιαξεις πανοπλια ατρωτη η να ριχνεις μαγικα χωρις κοστος,οπως νομιζω γινεται κ με τη χρηση των dragon shouts,χωρις να ειναι απολυτος για το τελευταιο). Γι αυτο λοιπον δεν έχω perks sta enchanting,alchemy και δεν χρησιμοποιω dragon shouts.

Αυτα!

Δημοσ.

οσα level και αν ειμαι οι falmer παντα με βιαζουν

wtf...?

Τι χαρακτήρα έχεις; Γιατί με mage level 10 και χωρίς κάτι το ιδιαίτερο φορεμένο δεν αντιμετωπίζω ιδιαίτερο πρόβλημα με δαύτους..

Δημοσ.

Πρωτον 50 ευρω το Skyrim στην Ελλαδα δεν ειχε ποτε.Γυρω στα 30e το πηρα. Αλλα και 50 να ειχε με 160 ωρες παιχνιδιου μεχρι τωρα λες να μην τ αξιζει?

Δευτερον οπως εγραψε και καποιος αλλος δεν ξερω αν ειναι bug του παιχνιδιου αλλα αν δεν κανεις την 4 κυρια αποστολη (οπου σκοτωνεις ενα δρακο εξω απο τη Whiterun)random δρακο δεν προκειται να δεις που να χτυπιεσαι...Σημειωση ότι παιζω χωρις patch εκδοση.

Επισης δεν μ ενδιαφερει να σφαζω δεκαδες δρακους λες και ειναι απλοι bandits. Τι νοημα εχει αν συναντησεις 50-100 δρακους στην πορεια και τους κομματιασεις κιολας για πλακα. Δεν ακουγεται κ ιδιαιτερα επικο ολο αυτο.Χανουν τη μαγεια τους ετσι. Προτιμω να συναντησω 2-3 δρακους το πολυ σε ολο το παιχνιδι και να ματωσω για να τους νικησω. Δεν ειναι πασατεμπος οι δρακοι,καθε 5 λεπτα να ριχνουμε και εναν. (Ακομα θυμαμαι την επικη μαχη εναντιον του Δρακου στο Icewind Dale,εναας και καλος!)

Dragon shouts τα εχω μαζεψει,αλλα οπως ειπα δεν μπορω να τα χρησιμοποιησω. Δεν χρειαζεται ομως,εχω την μαγεια. Εχεις χρησιμοιποιησει τα spells invisible,frenzy,pacify,muffle,ressurect dead κ.α. (πραγματικα δινουν αλλη προσεγγιση στο παιχνιδι).

Γενικα το παιχιδι μπορει να γινει ευκολα unbalanced (π.χ με enchantment και alchemy να φτιαξεις πανοπλια ατρωτη η να ριχνεις μαγικα χωρις κοστος,οπως νομιζω γινεται κ με τη χρηση των dragon shouts,χωρις να ειναι απολυτος για το τελευταιο). Γι αυτο λοιπον δεν έχω perks sta enchanting,alchemy και δεν χρησιμοποιω dragon shouts.

Αυτα!

Για να ενεργοποιήσεις shout, θα πρέπει να ξοδέψεις dragonsoul. Άρα σε κάποια φάση θα τους ψάχνεις τους δράκους.

Δημοσ.

Όχι κάθε φορά που κάνεις αλλά κάθε φορά που ενεργοποιείς ένα shout. Μια φορά γίνεται αυτό.

Δημοσ.

Τι χαρακτήρα έχεις; Γιατί με mage level 10 και χωρίς κάτι το ιδιαίτερο φορεμένο δεν αντιμετωπίζω ιδιαίτερο πρόβλημα με δαύτους..

nord

44 + dragon plate [legendary] + ebony blade of the vampire [legendary] + dawnbreaker [flawless]

:unsure:

Δημοσ.

nord

44 + dragon plate [legendary] + ebony blade of the vampire [legendary] + dawnbreaker [flawless]

Και σε καθαρίζουν οι falmer τόσο εύκολα με τόσα τούμπανα πράγματα πάνω σου ;; χμμ κάτι δεν πάει καλά σίγουρα ! Μήπως έχεις κάνει απρόσεκτο level up; Δηλαδή μήπως έχεις ανεβάσει πολλά skills που δεν τα χρησιμοποιείς αλλά παρόλα αυτά σου ανεβάζουν level;

Δημοσ.

εχω φτιαξει ορκ και τον παω για 2 handed warrior .

εχετε κανα τιπ να προτεινετε ?

κυριως σχετικα με το τι να ανεβασω.

Δημοσ.

Εγώ έχω και 2 hand και 1 hand αλλα υπάρχει μια χαοτική διαφορα ανάμεσα στα 2 αυτά για μένα τουλάχιστον, το 2 hand έχει 1 finisher και ξεκλειδώνεις μετά ακόμα ένα ενώ το 1 hand έχει γύρο στα 10...

Μετά από πολλές ώρες ανακάλυψα ότι τελικά υπάρχει finisher και μάλιστα 2 όταν κάνουν submit...και απορούσα από την αρχή γιατί δεν υπάρχει impale animation...το trick είναι να τους έχει φάτσα και να είσαι κολλημένος μπροστά τους.

Δημοσ.

Και σε καθαρίζουν οι falmer τόσο εύκολα με τόσα τούμπανα πράγματα πάνω σου ;; χμμ κάτι δεν πάει καλά σίγουρα ! Μήπως έχεις κάνει απρόσεκτο level up; Δηλαδή μήπως έχεις ανεβάσει πολλά skills που δεν τα χρησιμοποιείς αλλά παρόλα αυτά σου ανεβάζουν level;

το light armor + one held ειναι 100 αν εννοεις κατι τετοιο

Δημοσ.

nord

το light armor + one held ειναι 100 αν εννοεις κατι τετοιο

Dragonplate=heavy armor,οπότε το light armor perk δεν σου κάνει τίποτα λογικό είναι να μην έχεις προστασία.

Δημοσ.

Dragonplate=heavy armor,οπότε το light armor perk δεν σου κάνει τίποτα λογικό είναι να μην έχεις προστασία.

dragonscale τοτες

ξες αυτην την ελαφρια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...