Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls V: Skyrim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδια μηπως εχει κανενας save στην act 2? ή εστω πολυ κοντα στην Diplomatic Immunity?

Γιατι οταν το πρωτεπαιξα δεν ειχα τον οπλισμο μου σε εκεινο το μπαουλο στην Diplomatic Immunity και ξενερωσα...

Στο μπαούλο θα βρεις ότι έδωσες στον υπηρέτη για να σου φυλάξει. Όλα τα άλλα θα τα έχει η Delphine.

Επεξ/σία από hurin
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι και εγω αυτο εμαθα... αλλα δεν εχω το save γι αυτο ρωτησα αν εχει καποιος αλλος καπου εκει κοντα save

Επεξ/σία από SOADNICK
Δημοσ.

After presenting you the Texture Pack Combiner, here is another must-have mod for Bethesda’s RPG, The Elder Scrolls V: Skyrim. The Skyrim Distance Overhaul (S.D.O.) adds thousands of polygon-reduced objects to the distant-LOD of Skyrim to improve LOD quality. The performance hit will be around 10%, more or less. Depending on settings and hardware though, everyone might have different results.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μιχάλη, συγγνώμη που το γράφω, αλλά δεν είναι κατάσταση αυτή με την αναδημοσίευση κάθε είδησης από το vg247.

Έχεις πάρει αμπάριζα την ενότητα. Το πρωί (ή χθες το βράδυ, δε θυμάμαι και δεν κράτησα screenshot) ήταν όλη η πρώτη σελίδα δικά σου μηνύματα, εκτός από τα pinned.

Δεν ξέρω αν ασχολείσαι με όλα αυτά τα παιχνίδια (αμφιβάλλω, πάντως) αλλά δεν είναι συμμετοχή αυτή, να πλακώνεις νήματα στα links, χωρίς ένα σχόλιο, μια άποψη, κάτι. Link, link, ξερά.

Φιλικά.

• Like 10
Δημοσ.

μετα τα 50 Mod(κοντα στα 100 ημουν) το παιχνιδι γινεται unplayable, εχω και το Boss αλλα και παλι τπτ τα παλια save crash στο loading, ενα πιο καινιουργιο μου crashare οταν ανοιγα οποιοδηποτε inventory (ξαναρχισα απο προηγουμενο save μετα απο λιγο παλι το εκανε Χ4 +δοκιμασα clean save+clean install @@)

με τοσα Mod που εχουν βγει αμα τα βαλεις και παιξεις μετα πολυ απλα δεν πας πισω :/

αν βγει το dlc θα το ξαναβαλω πιστευω

Δημοσ.

Αυτό είναι πρόβλημα των mods και όχι του παιχνιδιού. Και φταίνε οι προγραμματιστές που τα φτιάχνουν και όχι η Bethesda.

Και φυσικά πέρνεις εσύ επάνω σου όλη την ευθύνη σχετικά. Γιατί στο λένε όλοι που ανεβάζουν mod ότι το κάνεις με δική σου ευθύνη και θα σπάσουν προηγούμενα saves ή ακόμα και το παιχνίδι.

Δημοσ.

Ίσως με ένα ban να ξυπνήσει;

Δε νομίζω ότι κάνει κάτι που πάει κόντρα με τους κανονισμούς. :-)

Απλά ο τρόπος του δεν είναι σωστός.

Δημοσ.

εσενα τι σε πειραζει τοσο πολυ? οι Mods θα κρινουν αν ειναι εναντια στους κανονες και αν θα φαει ban

anyway πολυ offtopic βγηκαμε

βρηκα το παλιο αλλα γαματο mod wars in skyrim δεν ειναι η τελευταια εκδοση ειναι αυτη πριν αρχισει τη δουλεια με τους heroes

http://www.modsaholic.com/page.php?id=191

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...