stratigos24 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Α δεν το ειδα. Συγνωμη, παω να το βρω. Να εισαι καλα.
stratigos24 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δεν το βρισκω ρε συ Polonos1313. Αν δεν σου κανει κοπο κανε μια παραθεση την απαντηση σου για το πως θα βγαλω antiallizing and sharpen... Ευχαριστω.
Atallos1 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά μία ερώτηση... Έχω αρκετά Grand Soul Gems τα οποία είνα άδεια. Πως μπορώ να τα γεμίσω;;;; Γίνεται ή μπα;;;; Αυτά γεμίζουν απο μόνα τους όταν σκοτώνω κάποιο πλάσμα ή λέω μαλακίες;;;; Tα Soul Gems γεμιζουν ειτε με το spell Soul Trap οπως σου ειπε κ ενας αλλος φιλος η αν εχεις το ιδιο spell ως enchantment πανω σ'ενα οπλο οπου εκει πρεπει να σκοτωσεις τον εχθρο μεσα σε ενα χρονικο περιθωριο πχ 15 δευτερολεπτα.Αν δεν εχεις το spell πας και το αγοραζεις απο καποιον merchant πχ τον Wizard στο Whiterun.To enchant πρεπει ειτε να το μαθεις σπαζοντας καποιο αντικειμενο ειτε να αγορασεις οπλο ετοιμο απο καποιον merchant Προσοχη ομως Καθε εχθρος γεμιζει και διαφορετικο Soul Gem,ενα Mammoth ας πουμε σου γεμιζει Grand,οι σκελετοι κ τα σκατουλακια τετοιου ειδους θα σου γεμισουν τα μικρα Soul Gems
kirileman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Πίστεψε με τεράστια διαφορά..... Μπορεί σε μια 23άρα+ οθόνη να ισχύει, στη δική μου πάντως μόνο τεράστια δεν είναι, μάλλον αόρατη είναι. Αντίθετα, η αύξηση του framerate είναι όντως τεράστια.
jason_rethymno Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 ΡΕ παιδιά ??!! Τι έγινε τα λινκς του polonou1313 δε δουλευουν πια!ΚΑι ηθελα να τα κατεβάσω τα λινκς στη σελίδα 89 με τα mods σε σας δουλευουν? απαντηστε καποιος 10 δευτερόλεπτα θα σας πάρει για τσεκαρετε το
Atallos1 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 ΡΕ παιδιά ??!! Τι έγινε τα λινκς του polonou1313 δε δουλευουν πια!ΚΑι ηθελα να τα κατεβάσω τα λινκς στη σελίδα 89 με τα mods σε σας δουλευουν? απαντηστε καποιος 10 δευτερόλεπτα θα σας πάρει για τσεκαρετε το Στην σελιδα 99 εχει συγκεντρωμενα ο polonos1313 μεσα σε spoiler και τα links δουλευουν
jason_rethymno Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 ok τωρα δουλευουνε .Ειχα βάλει εξαιρεση στο firewall το game οκ τωρα
RottenLungs Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Οκ με soul gems... Έβαλα ένα echantment σε ε΄να mace μου και κάνει κα΄λη δουλειά. Έφαγα μία snow bear και γέμησα ένα Grand Soul Gem... Το κόλπο είναι να το βαράς πρώτα με κάποιο άλλο όπλο (πχ. τόξο) και στο τέλος το βαράς με όπλο με το enchantment γιατι εμένα πχ. μου δίνει μόνο 5 δευτερόλεπτα... Παιδιά οι αποστολε΄ς τις Black Brotherhood δεν υπαρχουν. Τελικά δεν ήμουν στην τελευταία, ΤΩΡΑ είμαι και είναι απίστευτη αποστολή αλλα πρέπει να είσαι μεγάλο level, εγω είμαι 26 και με το ζόρι τα βγάζω πέρα...
Apoll Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Μια σημείωση σχετική με το σπίτι στο Whiterun. Αν χάσετε αντικείμενα που έχετε αποθηκευμένα εκει μέσα δεν είναι bug. Υπάρχουν NPC κλέφτες
jason_rethymno Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Το εγκατέστησα και γω το παιχνίδι και έβαλα και όλα τα modes και είναι πραγματικά άλλο παιχνίδι με τα modes. Αυτό παντως την νύχτα οταν προχωρας και φαίνεται στην εικόνα σαν να έχει πολυ μικρες άσπρες παράλληλες οριζόντιες διαχωριστικες γραμμες που ίσα που φαίνονται ,το κάνει και σε σας ?είναι του παιχνιδιού? Η θέλει κάποιο update-fix για να φτιάξει?
LongTom Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Κάποια γενικά που παρατήρησα που άλλαξαν σε σχέση με το oblivion: Εάν σε πιάσουν να παρανομείς σε εσωτερικό χώρο μπορείς να σκοτώσεις τους μάρτυρες και τότε δεν θα ισχύουν τα πρόστιμα όταν βγεις από το κτήριο. Επίσης για τον φίλο που δεν έχει χρήματα. Πάνε στα δυτικά του χάρτη(δίπλα στην ποιο δυτική πόλη,μετά τον βάλτο στην ίδια ευθεία με την πρωτεύουσα) με μια αξίνα. Πολύ χρήμα στα χρυσορυχεία και γενικά στα ορυχεία. Ένα χρυσορυχείο μου έβγαλε 42 gold ores. Σε συνδυασμό με τα random gems(εάν κάνεις Mining έχει κάποια πιθανότητα να βγάλει κάποιο gem)τότε μπορείς να κατασκευάσεις πολύ ακριβά κοσμήματα(σε εγκαταστάσεις που συνήθως είναι ακριβώς έξω από τα ορυχεία) και χέζεσαι στο τάλιρο. Τέλος οι φλέβες μεταλλευμάτων από ότι θυμάμαι κάνουν ανανέωση κάθε μήνα. Μια σημείωση σχετική με το σπίτι στο Whiterun. Αν χάσετε αντικείμενα που έχετε αποθηκευμένα εκει μέσα δεν είναι bug. Υπάρχουν NPC κλέφτες Για αυτό γίνεσαι arc-mage, έχεις ρετιρέ στον πύργο σου/κολέγιο σου και καμιά ντουζίνα μάγους να στα φυλάνε.
angmar Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Εάν σε πιάσουν να παρανομείς σε εσωτερικό χώρο μπορείς να σκοτώσεις τους μάρτυρες και τότε δεν θα ισχύουν τα πρόστιμα όταν βγεις από το κτήριο. Γίνεται και σε εξωτερικούς χώρους αυτό, αρκεί να καταφέρεις να τους καθαρίσεις όλους. Να ξέρετε ότι "μάρτυρας" μπορεί να είναι troll, σκύλος, γάτα, δράκος, αρκούδα κλπ για τα έντομα δεν είμαι σίγουρος. Ελπίζω να διορθωθεί γιατί είναι τραγικό.
Tobajara Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Για το stash, έχω αφήσει μερικά πράγματα στο Pinewatch, πιο δυτικά του Falkreath. Έχω καθαρίσει τα μπουντρούμια και η καλύβα είναι στη μέση του πουθενά (no κλέφτες there), μετά από μερικά fast travel που έκανα όλα μου τα πράγματα ήταν εκεί. Νομίζω είναι ασφαλές σημείο.
Elven_King Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά, για να απενεργοποιήσετε το vsync η γραμμή 'iPresentInterval=0' πρέπει να προστεθεί στην τελευταία γραμμή του [Display] στο αρχείο skyrim.ini και όχι στο αρχείο skyrimPrefs.ini. Also a heads-up that places like PC Gamer have widely misreported the VSync tweak I posted earlier. To disable VSync you must add iPresentInterval=0 under [Display] in Skyrim.ini, not SkyrimPrefs.ini, otherwise it won't work. Alternatively you can enable Triple Buffering, but that uses more VRAM, which is why disabling VSync is the easiest solution. Either way, it is a necessary step as VSync actually reduces overall FPS, not just caps it.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα