Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξαιρετική επιλογή ο Peter Dinklage στον ρόλο του Tyrion.

Τον θυμάμαι απο την σειρά Threshold (τι θυμήθηκα τώρα) που ήταν ίσως ο καλύτερος χαρακτήρας.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είχατε μάθει ότι παίζει διαγωνισμός για την avant premiere του πρώτου κύκλου σε σινεμά; Τώρα το είδα και ληγει σήμερα ο διαγωνισμός!

δεν πειράζει θα το δούμε σπίτι. Άντε γιατί με τα 1000 ζόρια κρατίεμαι να το περιμένω τόσες μέρες!

Δημοσ.

nice, nice! :-D

και αύριο ξεκινάω 1η σεζόν που έχει πρεμιερα στην ελλαδα...ωραίο είναι να ξερεις πως θα δεις ταινιαρα

Και έγω έχω εξασφαλίσει 40άρα και nova από φίλο !Δεν χάνω με τίποτα αυτήν την πρεμιέρα !

Δημοσ.

Και έγω έχω εξασφαλίσει 40άρα και nova από φίλο !Δεν χάνω με τίποτα αυτήν την πρεμιέρα !

hmm...ευρυζωνικοτητα...πως κανετε ετσι για τη νοβα για σειρα που τη βρισκεις ευκολα...

Δημοσ.

Επειδή δεν έχω τον αποκωδικοποιητή NovaBox HD, η σειρά και γενικώς οτιδήποτε παίζει στα HD κανάλια είναι στα 720p ή στα 1080p ;

Δημοσ.

Επειδή δεν έχω τον αποκωδικοποιητή NovaBox HD, η σειρά και γενικώς οτιδήποτε παίζει στα HD κανάλια είναι στα 720p ή στα 1080p ;

Την βρίσκεις και αλλού όμως σε HD, και πολύ ποιο νωρίς... Just sayin

android.png

• Super Moderators
Δημοσ.

πράγματι, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να κάτσει κάποιος να την δει στη Nova ενώ μπορεί να την κατεβάσει σε 720p ή 1080i (και αργότερα σε 1080p από bluray) να βρει υπότιτλους και να την δει μαζεμένη...

Δημοσ.

Την ερώτηση για την ανάλυση της Nova την έκανα επειδή δεν βρήκα κάπου στο site τους την πληροφορία.

Την σειρά την έβλεπα κάθε Δευτέρα βράδυ (ξημερώματα έπαιζε στην Αμερική) σε 720p. Σιγά μην περίμενα την Nova και κάθε Nova να την δείξει. ;)

Δημοσ.

Βασικά εγώ παράλληλα έχω ψιλοξεκινήσει να διαβάζω τα βιβλία, οπότε δε θέλω ούτε το ένα να πάει πολύ γρήγορα, ούτε το άλλο. Θα πάω έτσι τον πρώτο κύκλο και τον δεύτερο θα δω αν θα τον δω πάλι nova ή όχι. Γενικά πάντω έχω ψιλοκόψει το downloading από τη μέρα που είχαν κλείσει το BWGT πρώτη φορά και δε το ξανάρχισα....πιο εύκολο είναι να πατάω κουμπάκι παρά να ψάχνω ποιότητες, υπότιτλους και formats. :)

Από σήμερα ξεκινάω να καίγομαι!!!

Δημοσ.

hmm...ευρυζωνικοτητα...πως κανετε ετσι για τη νοβα για σειρα που τη βρισκεις ευκολα...

Προτιμώ χωρίς να κοπιάσω να πηγαίνω να βλέπω την σειρά με καλή παρέα και σχόλια επί του επισοδείου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...