Προς το περιεχόμενο

Wall Street Journal -Γενετικός χειρισμός «θα επέτρεπε σε ζευγάρια ανδρών να τεκνοποιήσουν»

Τοξοβολος_UK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ουτε εξωσωματικη θα εκανα. αμα δεν μπορω να κανω παιδια παει να πει οτι υπαρχει λογος που δεν μπορω, τα γονιδια μου δεν ειναι αρκετα καλα. οι εγωισμοι περισευουν.

Κοπελα μου (νοου οφενς, ψευδαισθησεις διαδυκτιακης οικειοτητας και τετοια :P ), αν δε μπορεις να κανεις παιδια με τον συνηθισμενο, φυσικο τροπο, επειδη τα γονιδια σου δεν ειναι αρκετα καλα, και μπορεις να κανεις με αλλο τροπο, γιατι ακριβως να μην κανεις; Ειναι ηθικο το θεμα; Κι αν ναι, θα βλαψεις κανεναν αν παραβεις αυτον τον ηθικο -για σενα παντα- κανονα; Δεν ειναι θεμα εγωισμου, θεμα λογικης ειναι.

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ποια ηθικη, ποια πολιτικη, ποιες συμβασεις; βγες στο δασος και κοιτα αν υπαρχει εστω και ενα αρσενικο ζωο που να μεγαλωνει μικρο. ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ. δεν ειναι γυναικες οι ομοφυλοφιλοι αντρες, δεν θα γινουν ποτε και δεν ειναι hardwired απο την μερα που γεννηθηκαν για να κανουν κατι τετοιο. χωνεψε το.

Κοιτα καταλαβαινω οτι ο καθενας εχει μια αποψη για δαση,λουλουδια,κοκκινοσκουφιτσες κ πρασειν αλογα η οποια κυριως διαμορφωνεται απο την οικογενεια .Η ουσια ειναι οτι ως ελλογα οντα εμεις οι ανθρωποι (η τουλαχιστον σε οσους κοβει)καταλαβαινουμε οτι δεν ειναι κατα ποσο η οχι ειναι φυσιολογικο εαν δυο αρσενικα θα πρεπει να μεγαλωνουν ενα παιδι αλλα κατα ποσο η ανατροφη ενος παιδιου θα επηρρεαστει απο τετοιες αποψεις οπως οι δικες σου.Κ αραξε με τα κεφαλαια μια

Δημοσ.

Κοπελα μου (νοου οφενς, ψευδαισθησεις διαδυκτιακης οικειοτητας και τετοια :P ), αν δε μπορεις να κανεις παιδια με τον συνηθισμενο, φυσικο τροπο, επειδη τα γονιδια σου δεν ειναι αρκετα καλα, και μπορεις να κανεις με αλλο τροπο, γιατι ακριβως να μην κανεις; Ειναι ηθικο το θεμα; Κι αν ναι, θα βλαψεις κανεναν αν παραβεις αυτον τον ηθικο -για σενα παντα- κανονα; Δεν ειναι θεμα εγωισμου, θεμα λογικης ειναι.

οχι δεν ειναι καθολου ηθικο, απλα ειμαι υπερ του καιαδα που ειχε παντα μια λογικη βασισμενη στους απλους νομους της φυσης. μονο οι δυνατοτεροι και καλυτεροι επιβιωνουν.

ειναι πολυ μηδενιστικη η λογικη μου και φαινεται ακραια, αλλα αμα βγαλεις ολες τις ψευδαισθησεις της κοινωνιας και της δημοκρατιας, ο μονος νομος που υπηρχε και θα υπαρχει παντα πανω απ ολους ειναι αυτος της "ζουγκλας"

Δημοσ.

οχι δεν ειναι καθολου ηθικο, απλα ειμαι υπερ του καιαδα που ειχε παντα μια λογικη βασισμενη στους απλους νομους της φυσης. μονο οι δυνατοτεροι και καλυτεροι επιβιωνουν.

Δηλαδή ο Stephen Hawking δεν θα έπρεπε να ζεί τώρα ;; :blink:

Δημοσ.

Κοιτα καταλαβαινω οτι ο καθενας εχει μια αποψη για δαση,λουλουδια,κοκκινοσκουφιτσες κ πρασειν αλογα η οποια κυριως διαμορφωνεται απο την οικογενεια .Η ουσια ειναι οτι ως ελλογα οντα εμεις οι ανθρωποι (η τουλαχιστον σε οσους κοβει)καταλαβαινουμε οτι δεν ειναι κατα ποσο η οχι ειναι φυσιολογικο εαν δυο αρσενικα θα πρεπει να μεγαλωνουν ενα παιδι αλλα κατα ποσο η ανατροφη ενος παιδιου θα επηρρεαστει απο τετοιες αποψεις οπως οι δικες σου.Κ αραξε με τα κεφαλαια μια

τα ενστικτα δεν αλλαζουν οσο καλη θεληση να εχεις, δεν αρχιζω με στατιστηκα παραδειγματα τωρα γτ βαριεμαι.

Δημοσ.

Δηλαδή ο Stephen Hawking δεν θα έπρεπε να ζεί τώρα ;; :blink:

ειλικρινα; οχι. θα ηταν καποιος αλλος στην θεση του. 6 δις ανθρωποι λες να ειναι μοναδικος;

Δημοσ.

Τελικα πολυ ωραια η λογικη του καιαδα.Αρχισε να μου αρεσει τωρα που την καλοσκεφτομαι.Με την καιαδα logic κ οι γυναικες δεν θα επρεπε να ζησουν ως ''φυσιολογικα'' πιο αδυναμες απο τους αντρες.Μη σου πω οτι και η λογικη δασος με τραβαει.Βγες στα δαση να δεις,υπαρχει θυληκο ισχυροτερο του αρσενικου?Ολες στον Καιαδα =ρ

Δημοσ.

Ναι,οι λέαινες.Αν και δέν μιλάμε για δάση,ο βασιλιάς των λιονταριών @@ βασιλιάς είναι.

Εκτός αν θέλεις να συνδέσουμε θηλυκό άνθρωπο και δάση.Εκεί δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να μου την πέσουν αμαζόνες και να με βιάζουν για 2 φεγγάρια...

Δημοσ.

Τελικα πολυ ωραια η λογικη του καιαδα.Αρχισε να μου αρεσει τωρα που την καλοσκεφτομαι.Με την καιαδα logic κ οι γυναικες δεν θα επρεπε να ζησουν ως ''φυσιολογικα'' πιο αδυναμες απο τους αντρες.Μη σου πω οτι και η λογικη δασος με τραβαει.Βγες στα δαση να δεις,υπαρχει θυληκο ισχυροτερο του αρσενικου?Ολες στον Καιαδα =ρ

Θηλαστικά; Λέαινα VS Λέων. Τρώει τις μάπες του για πλάκα. Αρκούδα vs Αρκούδος

Αρθρόποδα; Αράχνες κτλ

Γενικότερα στη φιλοσοφία μου, είναι εγωιστικό να κάνεις παιδιά μόνο κ μόνο για να ικανοποιείς τις ανασφάλιες σου που στην περίπτωση των γκέυ ισχύει. Δε μπορείς να ρωτήσεις ένα παιδί αν θέλει να έρθει στον κόσμο. Πόσο μάλλον να έρθει σε έναν κόσμο που θα είναι γεμάτος με προκαταλήψεις που θα του κάνουν τη ζωή δύσκολη. Το φυσιολογικό είναι σχετικό. Εγώ πχ μπορεί θεωρώ κοινωνική προκατάληψη να με απορρίπτει αυτομάτως η κοινωνία τη στιγμή που σκοτώσω κάποιον που μου έδωσε αφορμή κ με προκάλεσε. Γιατί να υπάρχει αυτό; Εγώ θα γούσταρα όποιον μου τη σπάει επανελλειμένα να τον καθαρίζω. Άτιμή κοινωνία.... you got my point, I believe.

Δημοσ.

Το βασικότερο πρόβλημα σε αυτό που γράφεις είναι ότι έτσι αφορίζεις όλη την ιατρική.

Μήπως ό,τιδηποτε που υπάγεται στην ιατρική, δεν είναι «παρέμβαση» στη «φυσιολογική» αλληλεπίδραση με το περιβάλλον;

Το depon, δεν είναι αφύσικο;

Δημοσ.

Τι λέτε ρε κρασοκανάτες;

Υπάρχουν γκέι λιοντάρια, αρκούδες και αράχνες;

Hello freeνταμπα sorry to burst your bubble, αλλά στα θηλαστικά υπάρχουν. Όχι μόνο αρκούδες κ λιοντάρια. Νυφίτσες,αλεπούδες ακόμα κ κοάλα. Δε πηδάμε μόνο εμείς για ευχαρίστηση ξέρεις. :P

Δημοσ.

1ον. Το ότι στο δάσος δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑ αρσενικό που αναλαμβάνει το τέκνο, είναι πέρα για πέρα FAIL. Τώρα ξέρω ότι θα μου ζητηθεί αποδεικτικό, αλλά ειλικρινά δεν έχω σκοπό να καώ στο google μιας και η μνήμη μου υστερεί (θα καταλήξει ανέκδοτο αυτό αλλά τεσπά). Δεν ξέρω πόσες φορές ξαμολιέσαι στα δάση βρε Εύα, αλλά άλλες τόσες λιώνω στα ντοκυμαντέρ και είναι καταγεγγραμένα διάφορα είδη που η ανατροφή είναι 50-50 και ναι, όσο και αν δεν θυμάμαι να σου πω ονομαστικά το είδος, θυμάμαι πολύ καλά τουλάχιστον μια περίπτωση που ήταν ΠΟΥΛΙ (είδες πως δένει η πληροφορία? :lol:) Χωρίς πλάκα, πετούμενο. Με το που γεννάει η θηλυκια την κάνει ΑΜΕΣΩΣ για άλλους εραστές και το αυγό και όλη την ανατροφή του τέκνου την αναλαμβάνει το αρσενικό. Την μάνα, πατέρας και τέκνο δεν την ξαναβλέπουν ούτε ζωγραφιστή. Το ντοκυμαντέρ ήταν για το τοπ 10 των καλύτερων πατεράδων στο ζωικό βασίλειο, άντε θυμήθηκα κι αυτό. :rolleyes:

Ως προς την απολυτότητα σου λοιπόν, είσαι εντελώς άκυρη. Το Fail δεν θα υπήρχε αν μιλουσες για την συντριπτική πλειοψηφία αυτού που υποστήριζες, που οκ ισχύει. Αυτό το επιχείρημα πάντως που ασπάζεσαι δεν σημαίνει και κάτι μιας που την έχουμε κάνει από τα σπήλαια και οι συμπεριφορές μας και οι τάσεις μας πλέον γαλουχεύονται και παιδεύονται κοινωνικά. Εκτός αν μου πεις ότι το επιχειρήμα θα το χρησιμοποιήσεις και π.χ. όταν το Χ άρρεν γυρίσει να σου πει ότι είναι στη φύση του να σε κερατώσει λόγω της πολυγαμικής του φύσης, ή να μη σε βοηθάει στην ανατροφή των παιδιών σας ισάξια, οπότε να τον συγχωράτε. Επίσης αυτό που σου λέει ο Τοξοβόλος, που μια χαρά πάτημα του έδωσες, εσύ το αδύναμο θηλυκό.

Ας ακυρώσουμε κάθε έννοια εξέλιξης του ανθρώπου/φύλλου πέρα και πάνω από τα 'όρια' και το κύριο αποτύπωμα της φύσης του, ας ακυρώσουμε την δύναμη του νοητικού και συναισθηματικού μας IQ και την δυνατότητα που μας δίνει -και έχει αποδειχθεί από αρχής της ύπαρξης μας- να εξελισσόμαστε σε κάτι παραπάνω από τα όρια που θέτουν τα πρωτόγονα ένστικτα ή την προσπάθεια που οφείλουμε να κάνουμε γι'αυτό. Ας ακυρώσουμε την πραγματικότητα κάθε πατέρα που έχασε τη σύζυγο και ανάθρεψε μια χαρά το παιδί του. Άλλο να μιλάς για πλειοψηφία-μειοψηφία (που δεν θα διαφωνίσω) κι άλλο να μηδενίζεις. Βέβαια το είπες και μόνη σου ότι το κάνεις.

Λοιπόν, πολλοί από αυτούς μια χαρά ικανοί είναι να μεγαλώνουν παιδιά κι ας μην είναι η Νο1 ενστικτώδης τάση τους, αντίστοιχα άλλες τόσες είναι άχρηστες να μεγαλώνουν παιδιά και θα έπρεπε να τις στειρώσουμε δια παντός.

Δημοσ.

Ειμαι ανενδοτος.Εγω ξερω οτι αμα σκασω κανα μπουκετο στην Ευα θα την μαζευουν με τα αναπηρικα.Αρα ολες οι γκομενες dead στον Καιαδα =ρ

ΥΓ.Απο δαση ας ζησουν οι λαιενες,αρκουδες κ αραχνες.Αλλο σκοντο δεν κανω.Δεν βγαινω =ρ

Δημοσ.
η τουλαχιστον σε οσους κοβει

μερικοί έχουμε ακράδαντη πεποίθηση ότι μας κόβει πιό πολύ από άλλους

εμένα εννοώ ! :mrgreen:

.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...