Προς το περιεχόμενο

AEK


ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όλες οι ομάδες της Β με εξαίρεση 4-5, εκεί περίπου βρίσκονται. H επισκοπή που εκτός από ομάδα του 11x11 είναι και η ομάδα του Βαρδυνογιάννη και μάλλον θα τερματίσει τη σεζόν αρκετά ψηλά στο τέλος, έχει μια νίκη με τα Ψαχνά (από τις καλές ομάδες της Β) , μια ισσοπαλία και 4 ήττες στο γκόλ όλες από "καλές" ομάδες. Από την Πανάχαική (2η) έχασε 2-1, από την Ερμιονίδα (6η) έχασε 1-0, από τον ισάξιο Φωστήρα έχασε 3-2 και από την ΑΕΚ έφαγε 7.

 

Απλά στην Β εθνική που ο ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΗΣ είναι παίχτης διαφοράς, η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με 2 παίχτες επιπέδου Εθνικής Ελλάδας, και άλλους 10 που παίζαν για πλάκα βασικοί στην Α εθνική. Θεματάκι νοοτροπίας είχε μέχρι στιγμής η ΑΕΚ. Η υπεροχή ίδια ήταν σε όλα τα παιχνίδια εκτός από το παιχνίδι με την Παναχαική. (Η μόνη ομάδα που κάπως κράτησε και αυτή λίγο την μπάλα)

  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γιατί τέτοια λύσσα με το γήπεδο; Το ΟΑΚΑ γιατί δε το θέλετε;

 

Sent from my iPhone using Insomnia

Εσύ τι λες;

Δημοσ.

Εσύ τι λες;

 

Αν ήξερα δε θα ρώταγα. Είναι το μεγαλύτερο και πλέον σύγχρονο γήπεδο της χώρας. Χάνει έσοδα η ΠΑΕ απ'το μη ιδιόκτητο γήπεδο; Εκτός από το νοίκι που πληρώνει για το ΟΑΚΑ τι άλλο ασύμφορο έχει;

Δημοσ.

Αν ήξερα δε θα ρώταγα. Είναι το μεγαλύτερο και πλέον σύγχρονο γήπεδο της χώρας. Χάνει έσοδα η ΠΑΕ απ'το μη ιδιόκτητο γήπεδο; Εκτός από το νοίκι που πληρώνει για το ΟΑΚΑ τι άλλο ασύμφορο έχει;

  1. Δεν είναι ποδοσφαιρικό γήπεδο
  2. Δεν ανήκει στην ΑΕΚ
Δημοσ.
  1. Δεν είναι ποδοσφαιρικό γήπεδο
  2. Δεν ανήκει στην ΑΕΚ

 

Δεν είναι ποδοσφαιρικό επειδή έχει ταρτάν για στίβο; Και η Τούμπα έχει, και το Καυτατζόγλειο και το Παγκρήτιο και αρκετά άλλα..

Γιατί είναι κακό που δεν ανήκει στην ΑΕΚ;

Δημοσ.

Δεν είναι ποδοσφαιρικό επειδή έχει ταρτάν για στίβο; Και η Τούμπα έχει, και το Καυτατζόγλειο και το Παγκρήτιο και αρκετά άλλα..

Γιατί είναι κακό που δεν ανήκει στην ΑΕΚ;

Άντε να σου εξηγήσω τα αυτονόητα....

 

Κάθεσε και μου συγκρίνεις την Τούμπα και το καυτατζόγλειο με το ολυμπιακό στάδιο; Έχεις πάει ποτέ να δεις αγώνα; Πρώτα απ'ολα, πλην από ελάχιστες θήρες, δεν βλέπεις μπάλα... Οι αποστάσεις και το μέγεθος δεν συγκρίνονται ούτε για πλάκα. Δεύτερον, αν βάλεις μια μισογεμάτη τούμπα στο ΟΑΚΑ, θα φαίνεται άδειο. Δεν υπάρχει πιο απόμακρο και κρύο γήπεδο από το ΟΑΚΑ για να παίζει μια ομάδα(για κάνα τελικό κυπέλλου καλό είναι).

Ας μας πουν την γνώμη τους και οι φίλοι του παναθηναϊκού που το είχαν φάει στη μάπα τόσα χρόνια.

 

Για το γήπεδο που ρωτάς, μάλλον κάνεις πλάκα. Έχουμε δικό μας οικόπεδο για γήπεδο, καθόμαστε πόσα χρόνια να πληρώνουμε ενοίκιο και ρωτάς που είναι το κακό; Είναι απλό: Περισσότερα έξοδα - Λιγότερα έσοδα. Να μην αναφέρω για άλλες περιπτώσεις που δώσανε το ΟΑΚΑ για συναυλίες και μετά τρέχαμε και ζητιανεύαμε γήπεδα για να παίξουμε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Δεν γίνεται να είσαι μεγάλη ομάδα με τόσο κόσμο και να μην έχεις δικό σου γήπεδο. Απλά.

 

 

ΥΓ: Ο Zus έπιασε το νόημα... Η ΑΕΚ θέλει γήπεδο για να τα τσεπώσει ο έτσι. Δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος να έχει μια ομάδα το δικό της γήπεδο.

  • Like 1
Δημοσ.

Όπως κανεί ο μαρινακης

 

Το πρόβλημα στο σκεπτικό σου είναι ότι το Καραϊσκάκης ανήκει στο κράτος, όπως και το ΟΑΚΑ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...