telegamesvg Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Για την ram δεν εχω βρει τιποτα αλλα την υπολογιζω τουλαχιστον 2πλασια απο πριν. http://www.apple.com/ipad/#video
mdr21 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 και καπου εδω κολλαει για τα xoom , zoom , playbook , playboy ,galaxy tab tara ta tab , κλπ "και τωρα μπορειτε να πατε να................ " :-D :-D Για την ram δεν εχω βρει τιποτα αλλα την υπολογιζω τουλαχιστον 2πλασια απο πριν. http://www.apple.com/ipad/#video η RAΜ ηταν η μεγαλη πληγη του 1 και εγω δεν εχω βρει κατι , αλλα με τετοιο cpu και 1080p streaming στο 2 δεν νομιζω να ειναι μικρη. Οποιος μαθει ας στειλει ενα λινκ.
telegamesvg Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Ρε γμτ τι χαλι ειναι αυτο..Τοσο μπλα μπλα για το imovie αλλα δε μας ειπε για τη Ram. Aπο την παρουσιαση.. "A lot of folks in tablet market are looking at this as the next PC, hardware and software done by different companies, and their talking about speeds and feeds, just as they did with PCs. Apple's experience says that that's not the right approach; these are post-PC devices that need to more intuitive." Software, hardware, apps need to intertwine in a more seamless way than they do on a PC. "We think we're on the right track with this." Εγω μονον απο περιεργεια θελω να μαθω ...ειδαμε και αλλα tablets με μεγαλυτερη ram τι διαχειριση της εκαναν .. ΤΕΛΟΣ
Tigran Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Θα το πάρω σίγουρα, αλλά δε θα με χαλούσε μια βελτιωμένη οθόνη. Κάτω από την ήλιο άμα δεν έχεις τέρμα τη φωτεινότητα, δε βλέπεις ντιπ(και πάλι είναι ντεμι ντεμι). Τα πιο θετικά στοιχεία το νεο design(απίστευτα λεπτό) και το δυνατότερο hardware.
telegamesvg Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Αφιερωμενο εξαιρετικα στον Steve ... Θα το πάρω σίγουρα, αλλά δε θα με χαλούσε μια βελτιωμένη οθόνη. Κάτω από την ήλιο άμα δεν έχεις τέρμα τη φωτεινότητα, δε βλέπεις ντιπ(και πάλι είναι ντεμι ντεμι). Eγω το ipad το χρησιμοποιω περισσοτερο για surfing , εφημεριδες και για ereader. To feature που ηθελα περισσοτερο ,αλλα ηξερα οτι δεν θα ελθει φετος , αλλα μαλλον του χρονου ηταν η οθονη retina .
Titanomaxos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 ολοι για ipad 2, για copycats δεν ειμαστε παλι! Μια φορα την πατας και μετα πας Apple
vangelis_k Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Και το καλό είναι ότι έρχεται Ελλάδα στις 25 Μαρτίου οπότε κυρίες και κύριοι δεν θα χρειαστεί να ψάξω πολύ για το δώρο που θα μου κάνω (αυτηηη ειναι δικαιολογία χιχιχι)
x_vagos_x Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Και το καλό είναι ότι έρχεται Ελλάδα στις 25 Μαρτίου οπότε κυρίες και κύριοι δεν θα χρειαστεί να ψάξω πολύ για το δώρο που θα μου κάνω (αυτηηη ειναι δικαιολογία χιχιχι) Μα, πόσο σε καταλαβαίνω...;! Πρέπει να βάλω αγγελία το πρώτο που ήδη έχω, όμως. Και δεν ξέρω τι θα παίξει με την τιμή... Σκ@τά. Επίσης... Ανέφεραν μόνο το bump στο chip. Άρα ίσως να μην έχει αλλάξει κάτι στη RAM. Ούτε στα specs λέει κάτι.
kpartsi Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Όλες οι βελτιώσεις ήταν αναμενόμενες αλλά εγώ θα σταθώ σε ένα σημείο που δεν το περίμενε κανείς και με ενθουσίασε.... Smart Cover! Πολύ έξυπνο, πολύ απλό, πολύ Apple! http://www.youtube.com/watch?v=pbl_6DmzO4g
tr3quart1sta Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 damn it επρεπε ο θειος να παρουσιασει το photo booth!
telegamesvg Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μα, πόσο σε καταλαβαίνω...;! Πρέπει να βάλω αγγελία το πρώτο που ήδη έχω, όμως. Και δεν ξέρω τι θα παίξει με την τιμή... Σκ@τά. Επίσης... Ανέφεραν μόνο το bump στο chip. Άρα ίσως να μην έχει αλλάξει κάτι στη RAM. Ούτε στα specs λέει κάτι. Δες ποια χρηση του κανεις και αν δεις οτι καπου σου χρειαζεται ο dualcore ή oί καμερες τοτε να μπεις στην διαδικασια να το αλλαξεις . Διαφορετικα δεν βλεπω το λογο . Εγω μαλλον θα το αλλαξω του χρονου , γιατι συμφωνα με την χρηση που του κανω δεν νομιζω να δω κατι το ιδιαιτερο , περαν μιας αυξησης στην απεικονιση του Safari οταν αλλαζω σελιδα ή κανω καποιο μεγαλο scroll.
tr3quart1sta Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Όλες οι βελτιώσεις ήταν αναμενόμενες αλλά εγώ θα σταθώ σε ένα σημείο που δεν το περίμενε κανείς και με ενθουσίασε.... Smart Cover! Πολύ έξυπνο, πολύ απλό, πολύ Apple! ναι καλα... οταν γεμισει η πισω πλευρα γρατζουνιες θα σου πω εγω!
kpartsi Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 ναι καλα... οταν γεμισει η πισω πλευρα γρατζουνιες θα σου πω εγω! Γιατί; Άσχημες είναι οι γρατζουνιές; Εμένα μου αρέσουν οι συσκευές μου να δείχνουν ότι τις έχω εξαντλήσει στη χρήση και όχι να φαίνονται σαν ''παρθένες''!!!!!
BlackScorpionX Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Λοιπόν. Όχι, δε μου χρειάζεται και όχι δε θα το πάρω προς το παρόν. Αλλά είναι γαμάτο και αν υπάρχει κάτι καλύτερο, εγώ δεν το ξέρω, που σημαίνει ότι οι ανταγωνιστές δεν κάνουν καλό μάρκετινγκ. Πραγματικά όμως, αν ήμουν φοιτητής σε τίποτα τεχνολογικο-θετικό-ιατρικά ή σε κάτι που θα το χρειαζόμουν, θα τα έπαιρνα σίγουρα. Πολύ καλό, πολύ καλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα