Προς το περιεχόμενο

Mac OS X 10.7 Lion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 753
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μικρές αλλά ουσιαστικές αλλαγές κυρίως σε θέματα ευχρηστίας. Χίλια μπράβο... Εκλογικεύεται το macos σιγά σιγά.

Δημοσ.

@kebinB

full screen apps στην 1280χ800 οθονη σου δεν θα το ελεγα και αδιαφορο

mission control = gestures --> παρε magic trackpad :devil:

τι σε χαλαει στον finder? τι θα ηθελες να αλλαξει σαυτον?

Δημοσ.

Όσοι δεν έχετε 64-bit επεξεργαστή, δηλαδή Core2Duo ή νεότερο, δε θα μπορείτε να το τρέξετε. Από ότι φαίνεται θα είναι 64-bit μόνο και δε θα τρέχει σε Core Solo/Duo, δηλαδή τα πρώτα intel μηχανήματα που έβγαλε η Apple.

Δημοσ.

Και εάν είσαστε ένας από αυτούς τους γενναίους που έχουν υιοθετήσει το beta Lion σαν λειτουργικό σας σύστημα τότε θα έχετε διαπίστωει ότι δεν είναι όλες οι εφαρμογές συμβατές με αυτό το όμορφο λειτουργικό.

Στο roaringapps μπορείτε να βρείτε μια αρκετά ενημερωμένη λιστα από το ποιες εφαρμογές είναι φιλικές προς την νέα γατούλα της Apple.

Λίστα

via milaraki.com

Δημοσ.

To Lion το βλέπω σα μια σύγκλιση του iOS με το OS X, τουλάχιστον και προς το παρόν σε επίπεδο interface. Όπως και να έχει είναι πολύ νωρίς ακόμα.

Υ.Γ. Διάβασα στο Διαδίκτυο, ότι το Front Row ενδέχεται να μην υπάρχει στο νέο λειτουργικό. Δεν ξέρω αν ισχύσει, τελικά, αυτό, αλλά το χρησιμοποιούσα αρκετά.

Δημοσ.

Υ.Γ. Διάβασα στο Διαδίκτυο, ότι το Front Row ενδέχεται να μην υπάρχει στο νέο λειτουργικό. Δεν ξέρω αν ισχύσει, τελικά, αυτό, αλλά το χρησιμοποιούσα αρκετά.

προφανως επειδη ολοι προτιμουσανε Plex ή XBMC

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ πάντως, δεν προτιμούσα το Plex. Πολύ πολύπλοκο για τα γούστα μου. Θα το ξαναπροσπαθήσω άλλη μια, αλλά ήδη δύο-τρεις φορές που το εγκατέστησα είτε δε με βόλεψε, είτε δε μπόρεσα να το φέρω στα μέτρα μου (δε θυμάμαι).

Το δυσάρεστο είναι ότι προφανώς δεν υπάρχει και περίπτωση να κάτσουν να το φτιάξουν το Front Row. Άμα σκέφτονται να το βγάλουν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...