BadBoy Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου 12 ώρες πριν, coffeex είπε Από χτες πήγα σε LibreWolf. Πολλοί αντιμετωπίζουν θέμα με infinite captcha loops στον LibreWolf.
coffeex Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου 40 minutes ago, BadBoy said: Πολλοί αντιμετωπίζουν θέμα με infinite captcha loops στον LibreWolf. Μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.
MrGalaxy Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου Kαλησπερα, όταν προσπαθω να κανω κληση μεσω messenger του facebook μου τα εχει γκριζαρισμενα και δεν μπορω. μου βγαζει αυτό το error firefox voice calling is not supported on this browser Τι λύση υπαρχει;
magictoboggan Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 17 hours ago, BadBoy said: Πολλοί αντιμετωπίζουν θέμα με infinite captcha loops στον LibreWolf. Αυτό συμβαίνει από το resist fingerprint. Μπορείς να το απενεργοποιήσεις. https://support.mozilla.org/en-US/kb/resist-fingerprinting 1
stamka Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου (επεξεργασμένο) και οταν απενεργοποιήσεις το fingerprint μετα αφηνεις αποτυπωμα στοιχεια κτλ δλδ σαν να εχεις firefox καποια πραγματα πρεπει να σε αναγνωριζουν για να λειτουργησουν αλλιως θα μπορουσε να τα χρησιμοποιεί οποισδηποτε αδεια να εχουν προσαβαση στα παντα εχεις δωσεις αλλωστε αν εχεις gmail, αν εχεις προσθετα στο browser και σε πολλα αλλα Επεξ/σία 6 Μαρτίου από stamka
mindreader Δημοσ. 7 Μαρτίου Δημοσ. 7 Μαρτίου Multi row tabs Αυτο ειναι χρονιο προβλημα μαλλον, τουλαχιστον σε μενα, αλλα επειδη, θα το ηθελα καπως καλυτερα, να ρωτησω: στο multi row tabs, το drag n drop σε εσας, σε tabs, αναδιαταξη ας πουμε ποιο θα ειναι που, σε εσας δουλευει καλα; Εγω δεν τολμω να συρω tab, γιατι θα το παει οπου γουσταρει! Ειναι ισως καμια ρυθμιση στο css ή απλα ετσι ειναι και λειτουργει με αυτο τον ακανονιστο τροπο;
jemadux Δημοσ. 7 Μαρτίου Δημοσ. 7 Μαρτίου από σήμερα πήγα στο brave ... εντάξει είναι chromium based αλλά όταν σοβαρευτεί η mozzilla ίσως να πάω ξανά στο μέρος της
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Ο ορθογραφικός έλεγχος λειτουργεί μόνο για ελληνικά. Τις αγγλικές λέξεις τις υπογραμμίζει όλες ανεξαιρέτως. Υπάρχει τρόπος να λειτουργεί ορθογραφικός έλεγχος και για τις δύο γλώσσες ταυτόχρονα? 1
Xristaras12 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 4 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Ο ορθογραφικός έλεγχος λειτουργεί μόνο για ελληνικά. Τις αγγλικές λέξεις τις υπογραμμίζει όλες ανεξαιρέτως. Υπάρχει τρόπος να λειτουργεί ορθογραφικός έλεγχος και για τις δύο γλώσσες ταυτόχρονα? 1
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Τόσο απλό! Το έκανα ήδη και δουλεύει! Και νιώθω πολύ χαζός που έχει 5 χρόνια που μου την σπάει και δεν είχα κάτσει να το ψάξω. Θενξ 1
Xristaras12 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Τόσο απλό! Το έκανα ήδη και δουλεύει! Και νιώθω πολύ χαζός που έχει 5 χρόνια που μου την σπάει και δεν είχα κάτσει να το ψάξω. Θενξ Αν θυμάμαι καλά, πρέπει να το κάνεις σε κάθε σελίδα που θα γράψεις κείμενο και μετά κρατάει την επιλογή. Στην υπογραμμισμένη λέξη, αν την μαρκάρεις και πατήσεις δεξί κλικ σου βγάζει και προτάσεις να το διορθώσει.
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Χμ δεν μπορεί να γίνει universal μέσω κάποια ρύθμισης? Όχι ότι γράφω σε πολλά site αλλά θα μου φαινόταν πιο λογικό. Επίσης τώρα τελευταία έχω καταλήξει ότι το θέμα του ορθογραφικού ελέγχου είναι πολύ δύσχρηστο διότι άλλο λεξικό υπάρχει στον ff, άλλο στον chrome, άλλο στο ms word κλπ κλπ. Και το θέμα με αυτό είναι ότι αν προσθέσεις στο λεξικό μια λέξη που δεν είχε είτε επειδή είναι slang ή ορολογία ή κάτι άλλο τότε πάλι λάθος θα φαίνεται στα άλλα προγράμματα. Και αυτό είναι κάτι που αντιμετωπίζω πολύ συχνά Θα έπρεπε ο ορθογραφικός έλεγχος να υπήρχε σε επίπεδο windows ώστε να είναι ενιαίος σε ό,τι κάνεις, αλλά η Microsoft ασχολείται μόνο με το να αφαιρεί λειτουργίες για να τις προσθέσει μετά από δυο χρόνια και να το παρουσιάσει σαν εξέλιξη
mindreader Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 11 hours ago, Xristaras12 said: Δηλαδη, καθε φορα πρεπει εσυ να του λες, σε τι γλωσσα ειναι γραμμενο το κείμενο; 11 hours ago, Xristaras12 said: Δηλαδη, καθε φορα πρεπει εσυ να του λες, σε τι γλωσσα ειναι γραμμενο το κείμενο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα