jonkyr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δεν μπορώ να σε βοηθήσω επί της ουσίας, εκτός από το να γράψω ότι έχω ublock και δεν περνάει τίποτα ύποπτο. Δλδ όχι "όσα βλέπει η πεθερά". Φυσικά ούτε απενεργοποιεί μόνο του κάποια σελίδα.
chrisde Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Φυσικά και γίνεται να απενεργοποιείται για ένα site αν κλικάρεις στο εικονίδιό του. Με τον ίδιο τρόπο ενεργοποιείται πάλι. Μπορεί να το κλίκαρες κατα λάθος
jonkyr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 5 ώρες πριν, chrisde είπε Φυσικά και γίνεται να απενεργοποιείται για ένα site αν κλικάρεις στο εικονίδιό του. Με τον ίδιο τρόπο ενεργοποιείται πάλι. Μπορεί να το κλίκαρες κατα λάθος Το ξέρω. Εννοούσα ότι το extension στο δικό μου πισι δεν κάνει μόνο του ότι θέλει, δλδ δεν έχει απενεργοποιήσει κάτι από μόνο του
mindreader Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Εχω το tab manager extension εγκατεστημενο. Ειναι προβλημα του firefox, οτι δεν μπορω να παρω ενα tab και να το βαλω ακριβως εκει που θελω, αναμεσα σε αλλα tabs?
vgiozo Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Παίδες υπάρχει τρόπος (addon) να προστεθεί στη λίστα που εμφανίζεται από το μενού δεξιά των tab (list all tabs) ένα κουμπί δίπλα σε κάθε χωριστό tab ώστε να μπορείς να το κλείσεις από τη λίστα; ESR Firefox Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2018 από vgiozo
NikosKallithea Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 9 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Μια χαρά δεν το λες με την καμία όμως. Θα σου πω 2 βασικά προβλήματα που είχε και συνεχίζει να έχει ο firefox παρόλο που αλλάξανε όλο το σχεδιασμό του 01. Θέμα με το ποσοστό μνήμης που θέλει αν έχεις ανοιχτές πολλές καρτέλες μαζι 02. Δεν είναι γρήγορος σαν τον google chrome και πλέον με το νέο σχεδιασμό του που κατάργησαν σχεδόν όλα τα παλιά addons χωρίς να τα ξανά σχεδιάσουν ή βάλουν ένα compatibility mode ώστε να δουλεύουν και στο νέο υπάρχει ένα ακόμα πρόβλημα που πριν δεν είχε ο firefox και φημιζόταν και αυτό είναι η πληθώρα addons που είχε. Δν τρέχουμε όλοι Windows για να μας τρωει την μνήμη στο Linux παίζει αερα. Οσο για τα addons με διάφορα κολπακια που εχουν ηδη αναφερθεί μπορείς να κάνεις δουλειά.
jimdem582 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Επιτέλους διόρθωσαν τα "ελαστικά" κλικ σε καρτέλες κλπ. Πλέον είναι ακαριαία η μετάβαση.
gkpapad Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδια.Σημερα δεν μπορω να δω τις δημοσιευσεις στις ομαδες που ειμαι στο facebook.Μπορει κανεις να βοηθησει;Βγαινει αυτο το πλαισιο.Ευχαριστω προκαταβολικα. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2018 από gkpapad
Acepower Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Στις 24/6/2018 στις 1:08 ΠΜ, Paragontas-x είπε 02. Δεν είναι γρήγορος σαν τον google chrome Αν έχεις λογαριασμό στο Facebook -που είναι η επιτομή του bloatware- δοκίμασε να κάνεις scrolling προς τα κάτω στο news feed, με Firefox και Chrome αντίστοιχα και ξαναπέστο αυτό...
alexisnik19911 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 https://www.mozilla.org/en-US/firefox/organizations/ esr 52.9.0 αρχησε η αντιστροφη μετρηση για τον παλιο καλο firefox.
mindtrapper Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Την έκδοση που υποστηρίζει τα παλιά πρόσθετα εννοεί. Εγώ σιγά σιγά άρχισα να χρησιμοποιώ αποκλειστικά Chrome για να δω αν μου λείψει κάτι. Προς το παρόν καλά παει.
mindreader Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Πως θα κανω update ρε παιδια; Μου το εμφανιζει, το βλεπω, αλλα πως στην ευχη μπορει να γινει;;;;
KilliK Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 πατα το εικονιδιο με το γραναζι πανω δεξια. θα σου βγαλει μενου με την εντολη update addons.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα