Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν κανα διωρο, ανοιξα ενα private window στον ff και επεσα πανω σε αυτο. Μετα τη διαφημιση για το vpn, τωρα βαλανε και διαφημιση για τον focus? Τωρα προσπαθω να το ξαναπετυχω αλλα τιποτα. Εννοειται πως η αλλαγη στο about:config για τη διαφημιση του vpn ειανι ακομα στη θεση της.

2022-05-12-150835_1280x1024_scrot.png

Επεξ/σία από jim_p
  • Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοίτα. Καταλαβαίνω ότι εσύ γουστάρεις να αποθηκεύεις στο root του δίσκου συστήματος αλλά αυτήν η τακτική είναι λάθος και το ξέρεις φαντάζομαι.

Η μόνη λύση είναι να "σκίσεις" τα δικαιώματα στον C και του δώσεις πλήρη δικαιώματα σε everyone.

spacer.png

Κι έτσι όμως πάλι μπορεί να μην σε αφήνει γιατί ο κάτοχος του C είναι ο trustedinstaller. Μπορεί να θέλει να πάρεις και την κυριότητα του C. Μιλάμε για μεγάλο σκίσιμο. 😨

Επειδή κι εγώ είμαι λίγο "περίεργος" με το που θα αποθηκεύονται αυτά που κατεβάζω και δεν θέλω να πηγαίνουν στις λήψεις ή στην επιφάνεια, κάνω συνήθως έναν απλό φάκελο _DOWNLOADS_ χύμα στον C (τα κεφαλαία τα βάζω για να ξεχωρίζει οπτικά και τα _ μπρος και πίσω για να στοιχίζεται πρώτος στην προβολή με λεπτομέρειες) και του δίνω πλήρη δικαιώματα σε όλους (όπως παραπάνω στην εικόνα). Τον βάζω και στις εξαιρέσεις του antivirus (εν γνώση μου και γνωρίζοντας απόλυτα τους κινδύνους) και ότι θέλω να κατεβάσω το πάω εκεί. Μάλιστα έχω και υποφάκελους Drivers, programs, games, ebooks κτλ για να ξεχωρίζω ότι θέλω.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω τι κόλλημα έφαγε σε 'σένα αλλά εγώ που το δοκίμασα με τον διακόπτη και σαν διαχειριστής στην έκδοση 100 του ff μου αποθήκευσε κανονικά.

btw, πριν τις δύο παύλες πρέπει να βάλεις κενό, δηλαδή

.../firefox.exe" --no-deelevate

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Ναι την ειδα την απαντηση. Καμια αλλη ιδεα δυστυχως :(
Αν ειχα, θα την ειχα ποσταρει πριν 1 βδομαδα που το ειδα :P

Btw, η παραμετρος ειναι με 2 παυλες μπροστα, με 1 ειναι λαθος.

Δημοσ.

Υπαρχει τροπος για Chromecast (YouTube) χωρις sketchy addons που ζητανε αδεια για οτι permission υπαρχει ?

Δημοσ.

Υπαρχει αυτο (εφαρμογη + προσθετο) εδω και αρκετα χρονια, αλλα δεν ξερω ποσο καλα δουλευει. Οταν το ειχα δοκιμασει ηταν ακομα στις πρωτες του εκδοσεις και δεν μου δουλεψε.
https://hensm.github.io/fx_cast/

• Like 1
Δημοσ.

Ff 101 σημερα με γαματο νεο feature... που υπηρχε μεχρι την 96 και αφαιρεθηκε στην 97 για να ξαναμπει τωρα! Γιατι καπως πρεπει να δικαιολογησουν και τους μισθους τους εκει στη mozilla.

https://www.ghacks.net/2022/05/31/firefox-101-stable-security-fixes-and-classic-download-behavior-restored/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην 102 θα δινεται και επιλογη, μεσω του about:config παντα, για το φακελο των προσωρινων ληψεων.
Απο το changelog της 102 (beta σημερα, stable τελος του μηνα)

There is now an enterprise policy (StartDownloadsInTempDirectory) and an about:config pref (browser.downloads.start_downloads_in_tmp_dir) that will once again cause Firefox to initially put downloads in (a subfolder of) the OS temp folder, instead of the download folder configured in Firefox. Files opened from the "what should Firefox do with this file" dialog, or set to open in helper applications automatically, will stay in this folder. Files saved (not opened as previously mentioned) will still end up in the Firefox download folder.

https://www.mozilla.org/en-US/firefox/102.0beta/releasenotes/

Επεξ/σία από jim_p
  • Thanks 1
Δημοσ.

Στην συγκεκριμένη σελίδα του firefox δεν ειναι ενεργή (link) η επιλογή ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ, αντίθετα δεν υπάρχει πρόβλημα στον Chrome.Που μπορεί να οφείλεται;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, actorgr είπε

Στην συγκεκριμένη σελίδα του firefox δεν ειναι ενεργή (link) η επιλογή ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ, αντίθετα δεν υπάρχει πρόβλημα στον Chrome.Που μπορεί να οφείλεται;

το addon I dont care about cookies ηταν το προβλημα. Λυθηκε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...