Προς το περιεχόμενο

GTX 275 896 MB @ 99 € @ Multirama.gr

caution

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

o μονος λογος που θα επερνα την 275 ( μιλαω για τα παιδια με 260-4850) ειναι αν η καρτα μου δεν εχει εγγυηση κ περνω ενα προιον καινουργιο με εγγυηση .

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

η gtx275 ανταγωνίζεται με την ati4890

Δλδ εγω με 4870(512) αξιζει να την παρω αφου το μονιτορ μου(Syncmaster 226BW)εχει μεχρι 1680Χ1050?

Δημοσ.

στο καταστημα μηπως με χρεωσουν τιμη λιανικης ομως?Το λεω επειδη στο skroutz γραφει μεταφορικα δωρεαν. Δηλαδη η τιμη web που λεει 99 ευρω ειναι αμα το φερουν στην πολη μου κ παω στο καταστημα και το παρω?

Δημοσ.

Η αντικαταβολή είναι δωρεάν. Τα έξοδα αποστολής όμως είναι 3€(τουλάχιστον για Αθήνα που μένω εγώ). Στο κατάστημα κανονικά λέει οτι σε χρεώνει τιμή λιανικής όμως αν διαβάσεις σε μία προσφορά με την 4850 που είχε βάλει πάλι το multirama μερικοί βάλανε απο το κατάστημα και πλήρωσαν τα λεφτά της προσφοράς.

Δημοσ.

οποτε τι κανω? να το βαλω "παραλαβη απο καταστημα" και αμα μου πουνε παραπανω να τους πω δεν δεχομαι? ("παρτε τα @@ μου" κοινως)

Δημοσ.

H μία λύση για να είσαι σίγουρος βάζεις να στο στείλουν σπίτι. Η άλλη λύση είναι να βάλεις απο το κατάστημα και αν σου πουν τίποτα τους λες για αρχή την τιμή που έδινε στο email επιβεβαίωσης και αν συνεχίσουν τους λες οτι ή πληρώνεις τη τιμή web ή φεύγεις.(Το έκανε ενα παιδί στην προηγούμενη προσφορά που σου λέω και έπιασε ;) )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...