Προς το περιεχόμενο

GTX 275 896 MB @ 99 € @ Multirama.gr

caution

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

H μία λύση για να είσαι σίγουρος βάζεις να στο στείλουν σπίτι. Η άλλη λύση είναι να βάλεις απο το κατάστημα και αν σου πουν τίποτα τους λες για αρχή την τιμή που έδινε στο email επιβεβαίωσης και αν συνεχίσουν τους λες οτι ή πληρώνεις τη τιμή web ή φεύγεις.(Το έκανε ενα παιδί στην προηγούμενη προσφορά που σου λέω και έπιασε ;) )

Έτσι ακριβώς.

Τους λες ότι η παραγγελία έγινε με την τιμή των 99€ και αυτά θα πληρώσεις.

Στην τελική, εκτύπωσε το e-mail επιβεβαίωσης για καλό και για κακό!.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για αντικαταστατης μιας 8800GTS 640mb συμφερει???

Μιλαμε για αναλυση 1680Χ1050 (ταβανι του μονιτορ).

Θα μπει σε ενα Q6600 με 4gb μνημης. Θα αντεξει κανα χρονακι για παιχνιδια ακομα? Θα υπαρξει αισθητη βελτιωση σε σχεση με την 8800? Απο θερμοκρασιες πως ειναι? Η 8800 αυτη τη στιγμη σε παιχνιδια (πχ Dragon Age) χτυπαει 82-85 βαθμους για πλακα και το ανεμιστηρι στο φουλ σου παιρνει τα αυτια. Idle δουλευει καπου στους 72-75.

Για αντικαταστατης μιας 8800GTS 640mb συμφερει???

Μιλαμε για αναλυση 1680Χ1050 (ταβανι του μονιτορ).

Θα μπει σε ενα Q6600 με 4gb μνημης. Θα αντεξει κανα χρονακι για παιχνιδια ακομα? Θα υπαρξει αισθητη βελτιωση σε σχεση με την 8800? Απο θερμοκρασιες πως ειναι? Η 8800 αυτη τη στιγμη σε παιχνιδια (πχ Dragon Age) χτυπαει 82-85 βαθμους για πλακα και το ανεμιστηρι στο φουλ σου παιρνει τα αυτια. Idle δουλευει καπου στους 72-75.

αξιζει σιγουρα

απο θερμοκρασιες και η gtx275 δεν ειναι και η πιο κρυα...

εαν δεν κανω λαθος θα τους πεις οτι ειναι παραγγελια απο web εγω που τους πηρα μου ειπαν οτι μονο στις αποθηκες υπαρχει σε κανενα καταστημα αρα με τιμη web θα ερθει να παρεις και τον κωδικο της παραγγελιας εκει θα φανουν ολα αμα πανε να σου κανουν λαμογια :devil:

Ρε παιδια μην τους κακολογούμε, χωρίς να έχουν φταίξει κιόλας.

Στα άλλα 2 thread για multirama, Nokia BT / VGA GTS250, παραλάβανε όλοι από κατάστημα με τιμή WEB, χωρίς έξτρα χρέωση. Οπότε μην προτρέχουμε...

@SΕBU. Νομίζω κι εγώ πως στην περίπτωσή σου, αξίζει

Ρε παιδια μην τους κακολογούμε, χωρίς να έχουν φταίξει κιόλας.

Στα άλλα 2 thread για multirama, Nokia BT / VGA GTS250, παραλάβανε όλοι από κατάστημα με τιμή WEB, χωρίς έξτρα χρέωση. Οπότε μην προτρέχουμε...

Πήγαν να το κάνουνε όμως.

Παιδια το σκεφτομουν και εγω για την καρτα και νομιζω δεν αξιζει.. Πχ με 135 παιρνεις την GTX 460 που ειναι και γρηγοροτερη και εχει DX11 και καιει και 70watt λιγοτερο σε full-load... :shifty:

Καλή τμούλα και η Palit GTX460 στα ~130€, αλλά όσο να 'ναι, η GTX275 είναι κάτω απ' το ψυχολογικό όριο των 100€, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για κάποιους.

Εγω παντως δεν το βλεπω ετσι.. Καλυτερα να δωσω τα 30 και αντε το dx11 δεν λεει και πολλα (προς το παρον). Το βασικο ειναι η καταναλωση που σημαινει εκτος απο λιγοτερο ρευμα και λιγοτερη θερμοτητα και λιγοτερο "βαρος" στο τροφοδοτικο.

Δεν λεω η gts250 ηταν καλη προσφορα αλλα αν φτασεις στα 100 εε τα δινεις τα 130

Προσωπικη γνωμη ετσι.. :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...