Προς το περιεχόμενο

GTX 275 896 MB @ 99 € @ Multirama.gr

caution

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν αντιλέγω, απλά κάποιοι μπαίνουν στη διαδικασία να αγοράσουν έχοντας ήδη αποφασίσει πόσα θα ξοδέψουν και πού και δεν τους αρέσει να «ξεφεύγουν».

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

ε αμα ειναι ετσι αντι για 130 για την gtx460 768 ας δωσει 150ε για την 6850 που ειναι καλυτερη, αλλα μετα εχουμε την 6870 που ειναι στα 190ε που ειναι παλι καλυτερη αλλα και στα 215 παλι εχουμε την 6950 που ειναι καλυτερη με την σειρα της...

καταλαβαινεις οτι αυτο το σκεπτικο μπορει να συνεχιστει για πολυ ωρα ακομη... ;)

στα 100ε η gtx275 ειναι ενα πολυ καλο vfm :-)

και στην τελικη η gtx460 768 δεν νομιζω να ειναι καλυτερη απο την gtx275 σε καθαρες επιδοσεις :-)

ε αμα ειναι ετσι αντι για 130 για την gtx460 768 ας δωσει 150ε για την 6850 που ειναι καλυτερη, αλλα μετα εχουμε την 6870 που ειναι στα 190ε που ειναι παλι καλυτερη αλλα και στα 215 παλι εχουμε την 6950 που ειναι καλυτερη με την σειρα της...

καταλαβαινεις οτι αυτο το σκεπτικο μπορει να συνεχιστει για πολυ ωρα ακομη... ;)

στα 100ε η gtx275 ειναι ενα πολυ καλο vfm :-)

και στην τελικη η gtx460 768 δεν νομιζω να ειναι καλυτερη απο την gtx275 σε καθαρες επιδοσεις :-)

πολυ την παθαινουν απο αυτα τα τοπικ κ περνουν πραγματα που δεν χρειαζονται . φαντασου εγω ειχα ψηθει για gts 250 sli με 84€ . παλι καλα που μου εφυγε! καλο vfm ειναι η 275 αλλα οχι για παιδια με καρτες 260-4850 που ποσταραν πιο πανω.

Ρε παιδια μην τους κακολογούμε, χωρίς να έχουν φταίξει κιόλας.

Στα άλλα 2 thread για multirama, Nokia BT / VGA GTS250, παραλάβανε όλοι από κατάστημα με τιμή WEB, χωρίς έξτρα χρέωση. Οπότε μην προτρέχουμε...

@SΕBU. Νομίζω κι εγώ πως στην περίπτωσή σου, αξίζει

Thanks

Το θεμα ειναι αξιζει τωρα? Θα δωσει παραταση ζωης 1 χρονο στο συστημα? Θα δω ουσιαστικες διαφορες στα παιχνιδια?

Ή μιλαμε για βελτιωση του 10-15% οποτε να κάνω την καρδιά μου πέτρα και να αναβαθμίσω όλο το σύστημα μες στο καλοκαιρι οποτε και θα παμε για βαρβατο επεξεργαστη και τουμπανο καρτα γραφικων?

Για αυτο ρωτησα. Επειδη ο Q6600 που εχω επανω ειναι stock (2,4) με μαμα ψυκτρα, το κουτι ειναι ψιλοστεναχωρο και δεν παιζει τωρα ουτε να βγουν ολα για να αλλαχθει η ψυχτρα και να κλοκαριστει, ουτε να αλλαχτει κουτι. Κλοκαροντας μονο τον επεξεργαστη με τη μαμα ψυκτρα και στο υπαρχον κουτι θα τσουρουφλιστει το συμπαν με τις θερμοκρασιες, ιδιως τωρα που ερχεται το καλοκαιρι και σε συνδυασμο με την καρτα η οποια απο οτι λετε ανεβαζει θερμοκρασιες οπως και η 8800gts.

Αν ειναι να μπω σε αυτη τη διαδικασια (αλλαγη ψυκτρας ή/και κουτιου) θα παω κατευθειαν σε αναβαθμιση ριζικη.

Αν είναι G0 ο επεξεργαστής και η μητρική κάτι αξιοπρεπές, αξίζει τον κόπο να αγοράσεις μια καλή ψύκτρα (που την κρατάς και στο επόμενο) και να πλακωθείς στα ghetto mods να την χωρέσεις... Η διαφορά ακόμα και στο μετριοπαθές 3.4GHz θα είναι σημαντικότατη ;)

Ο quad είναι quad, και αν δεν είσαι tech freak μπορεί να σε εξυπηρετήσει για κάποιο καιρό ακόμα χωρίς τραγικές υποχωρήσεις...

...σε συνδυασμο με την καρτα η οποια απο οτι λετε ανεβαζει θερμοκρασιες οπως και η 8800gts...

Φιλε μου η gts σου ειναι κρυα σε σχεση με αυτη! Δες εδω πχ http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=545&card2=609 κατω κατω λεει η μια τραβαει 147W και αυτη τραβαει 219W. Ειναι +50% !!

@gussgr

Το wattage από μόνο του λέει κάποια πράγματα, αλλά όχι και τα πάντα, γιατί δεν μιλάμε για ίδιο σύστημα ψύξης κτλ. Πάντως το είχα γράψει και στο post #3 ότι η κάρτα είναι ζεστή για να μην με καταριούνται μετά :-D

@gussgr

Το wattage από μόνο του λέει κάποια πράγματα, αλλά όχι και τα πάντα, γιατί δεν μιλάμε για ίδιο σύστημα ψύξης κτλ. Πάντως το είχα γράψει και στο post #3 ότι η κάρτα είναι ζεστή για να μην με καταριούνται μετά :-D

Αν ειναι οπως το βλεπω στη φωτο με 1 ανεμιστηρα, το συστημα ψυξης της gts 8800 δεν εχει να ζηλεψει τπτ. Αν ειναι αλλη υλοποιηση με 2 (υπαρχουν και μερικες gtx275 και με 3 ανεμιστηρες) παω πασο

Sebu, τι θερμοκρασίες έχεις τώρα;

Θεωρώ πως μέχρι τα 3GHz πας άνετα χωρίς αύξηση τάσης. Άσε που αν έχεις το Vcore στο auto, είναι πολύ πιθανό να παίζεις με περισσότερη απ' όσο χρειάζεται.

παντως η 5770 1gb ειναι κοντα εχει dx11 eyefinity,Πολυ χαμηλοτερη καταναλωση οποτε και απαιτησεις απο psu, +15ε στο σκρουτζ(αν την κλοκαρης και λιγο )αν εχεις και μ/β crossfire.

Παντως ειναι πολυ καλυ προσφορα

Sebu, τι θερμοκρασίες έχεις τώρα;

Θεωρώ πως μέχρι τα 3GHz πας άνετα χωρίς αύξηση τάσης. Άσε που αν έχεις το Vcore στο auto, είναι πολύ πιθανό να παίζεις με περισσότερη απ' όσο χρειάζεται.

Τωρα ειναι μαμα στα 2,4ghz (και αυξομειωνει αντιστοιχα την ταχυτητα και το voltage αναλογα με το φορτο - για να ριχνει θερμοκρασιες και τις στροφες του ανεμιστηρα (για τον θορυβο)). Τωρα idle ειμαι μεταξυ 32-36 βαθμους Κελσιου σε full load παει πανω απο 50 βαθμους (και το κουτι αντιστοιχα δειχνει 56-60 βαθμους σε φουλ οταν idle δειχνει 40-45).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...