Heatspreader Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Έκανα και εγώ ένα Test. Θα το επαναλάβω μετά από κανένα 6μηνο να είμαστε καλά. Φοβερή εμπειρία πάντως. Μέχρι και το Internet πάει πιο γρήγορα. Έβγαλα όλους τους μηχανικούς μου δίσκους και στήριξα τον SSD στο πλάι του κουτιού. Φυσικά έφυγε και το Cage μαζί με τους δίσκους.
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 @ fabiawrc Έτσι είναι και εμένα ο δίσκος, έχω ακριβώς τον ίδιο με τον δικό σου(Ποιός ξέρει που τους βάζουν) Βάλτε τους Storage Drivers από εδώ όμως γιατί έχετε Drivers της Microsoft του 2006 http://www.station-drivers.com/page/intel%20raid.htm Τους 10.5.0.1027 κατεβάζετε.
PETROS13 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 έβαλα το νέο σκληρό (OCZ 60GB Vertex II OCZSSD2-2VTXE60G ) για πρώτη φορά σε μηχάνημα P4 με XP αλλά δεν μου έχει καλά αποτελέσματα. μήπως πρέπει να φτάξω τίποτα άλλο? με 7 άρια δοκίμασα αλλά η μητρική δεν έχει drivers.. οπότε επιστροφή στα παλιά καλά XP
overpower Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 o corsair force series λιγο αργος δεν ειναι? εχετε ενεργοποιησει το achi?
aggelospao Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 καλησπερα παιδια.Εχω ενα παλιο συστημα(μητρικη:GIGABYTE GA-965P-DS4 επεξεργαστη:intel core 2 6400 2.13 Ghz 2 giga ram)και ελεγα επειδη θα κανω format να παρω εναν ssd.Τι λετε αξιζει τον κοπο;Θα δω διαφορα και αν ναι τι εχετε να προτεινετε σε κανα 120 gb ssd;ocz;
overpower Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 ocz vertex 2 (ή αν εχεις τα λεφτα vertex 3) 120 gb αλλα ελπιζω να βαλεις και τα 7αρια windows.
aggelospao Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 ναι 7 αρια windows εχω.οποτε λες να το επιχειρησω να τον παρω με το συστημα που εχω;
wolfmandim Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 ναι 7 αρια windows εχω.οποτε λες να το επιχειρησω να τον παρω με το συστημα που εχω; Vertex 3 120GB ανεπιφύλακτα!!
grimpr Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 καλησπερα παιδια.Εχω ενα παλιο συστημα(μητρικη:GIGABYTE GA-965P-DS4 επεξεργαστη:intel core 2 6400 2.13 Ghz 2 giga ram)και ελεγα επειδη θα κανω format να παρω εναν ssd.Τι λετε αξιζει τον κοπο;Θα δω διαφορα και αν ναι τι εχετε να προτεινετε σε κανα 120 gb ssd;ocz; http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=21189&catid=704
sakis.kom Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Εδώ και καιρό σκέφτομαι και εγώ την αγορά SSD για σύστημα (C:) Θα λειτουργήσει σε περιβάλλον XP και δεν τίθεται συζήτηση για άλλο OS. PC με XP, File NAS server της Synology με 2x 2TB (RAID 0). Θα υπάρχουν και ακόμα 1-2 μηχανικοί σκληροί δίσκοι σαν (D:) + (E:) Χρήση το PC... Real Time μοντάζ με κάρτα βίντεο, προγράμματα τύπου Photoshop, τύπου Premiere, κλπ. Δημιουργία αρχείων βίντεο 4GB στον SSD και αργότερα μεταφορά τους σε μηχανικό δίσκο στον File NAS server. Αναπαραγωγή αρχείων Video από File NAS server. Πάντα τρέχουν στο PC και καμιά 15αριά utilities όπως... Unlocker, Folder Size, ReOpen, NoClose, κλπ. 1) Θα έχω πρόβλημα με τα XP και το Trim? 2) Trim στα XP υπάρχει πλέον ή δεν θα υπάρξει ποτέ αυτή η δυνατότητα? 3) Trim υποστήριξη στα XP μέσω κάποιου SW, μπορεί να γίνει? 4) Καλύτερα ένας 120ρης SSD ή δύο 60ρηδες? Κοιτάω με καλό μάτι τους OCZ. Δεν βιάζομαι να αγοράσω κάτι. Περιμένω να σκάσει καμιά καλή ευκαιρία. Περιμένω οποιαδήποτε γνώμη σας, πρόταση, κλπ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
pano Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Φίλε Σάκη καταρχάς δεν έχω ssd και ότι γνωρίζω είναι θεωρητικό, γι'αυτό η γνώμη μου καλό είναι να μετρήσει λιγότερο ίσως και καθόλου, αλλά είπα να την καταθέσω αφού δέχεσαι οποιαδήποτε γνώμη. Trim στα XP δεν υπάρχει και μάλλον δεν θα υπάρξει ποτέ,από εκεί και πέρα έχοντας αυτό ως δεδομένο ψάξε λίγο για αυτούς http://www.skroutz.gr/c/88/esoterikoi-sklhroi-diskoi/m/28/Samsung/f/5986/SSD.html?o=%CE%95%CF%83%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF+%CE%A3%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CE%AF+%CE%94%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CE%B9
bigN Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Τελικά πήρα τον 120 gb intel 320 series. Μια ερωτηση .... εαν φτιαξω partition επηρεάζει την λειτουργία του δίσκου ? έχω συνηθήσει να έχε το σύστημα σε ένα παρτισιον και όλα τα υπόλοιπα σε (εγγραφα, φωτο βιντεο κλπ) σε άλλο.
grimpr Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Εδώ και καιρό σκέφτομαι και εγώ την αγορά SSD για σύστημα (C:) Θα λειτουργήσει σε περιβάλλον XP και δεν τίθεται συζήτηση για άλλο OS. PC με XP, File NAS server της Synology με 2x 2TB (RAID 0). Θα υπάρχουν και ακόμα 1-2 μηχανικοί σκληροί δίσκοι σαν (D:) + (E:) Χρήση το PC... Real Time μοντάζ με κάρτα βίντεο, προγράμματα τύπου Photoshop, τύπου Premiere, κλπ. Δημιουργία αρχείων βίντεο 4GB στον SSD και αργότερα μεταφορά τους σε μηχανικό δίσκο στον File NAS server. Αναπαραγωγή αρχείων Video από File NAS server. Πάντα τρέχουν στο PC και καμιά 15αριά utilities όπως... Unlocker, Folder Size, ReOpen, NoClose, κλπ. 1) Θα έχω πρόβλημα με τα XP και το Trim? Ναι. 2) Trim στα XP υπάρχει πλέον ή δεν θα υπάρξει ποτέ αυτή η δυνατότητα? Όχι δεν υπάρχει και ούτε πρόκειται ποτέ να υπάρξει. 3) Trim υποστήριξη στα XP μέσω κάποιου SW, μπορεί να γίνει? Ναι, μέσω του Intel SSD Toolbox, το κάνεις και schedule κιόλας οπότε θες, π.χ. μια φορά την εβδομάδα. 4) Καλύτερα ένας 120ρης SSD ή δύο 60ρηδες? Κοιτάω με καλό μάτι τους OCZ. Δεν βιάζομαι να αγοράσω κάτι. Περιμένω να σκάσει καμιά καλή ευκαιρία. Μακριά απο OCZ/Sandforce/Crucial κτλπ για το περιβάλλον που θες. Η μοναδική λυση παραμένει όπως ανέφερα, Intel SSD με manual trim. Περιμένω οποιαδήποτε γνώμη σας, πρόταση, κλπ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Heatspreader Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 (επεξεργασμένο) Τελικά πήρα τον 120 gb intel 320 series. Μια ερωτηση .... εαν φτιαξω partition επηρεάζει την λειτουργία του δίσκου ? έχω συνηθήσει να έχε το σύστημα σε ένα παρτισιον και όλα τα υπόλοιπα σε (εγγραφα, φωτο βιντεο κλπ) σε άλλο. Φυσικά και δεν την επηρεάζει. Αλλά τι Partition να κάνεις? 111gb για Windows, Office, μερικά προγράμματα και μερικά παιχνίδια και είσαι στο όριο. Αν σε φτάνει λιγότερο κάνε, τι να σου πω. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2011 από Heatspreader
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα