stathakis21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια θελω να το παρω γνησιο αλλα δεν θελω να εχω καθόλου crash και lag οποτε πειτε μου αν το σηκώνει το laptop ΜΟυ Intel Core i3-2410M processor 2.1 15.6-inch 1366x768 display with LED backlighting Windows 7 Home Premium (64-bit) 3GB DDR3 memory (1333MHz) Ati radeon HD 6470 θα ηθελα να το δοκιμασω πρωτα το κατεβασα αλλα μολις το ανοιγω κρασαρι και με πετάει πίσω δεν ξέρω αν θα το τραβάει με όλα στο max αλλά λογικά θα το παίζει...κατέβασε το demo,ή καλύτερα το φουλ από κάποιο ¨θείο¨ και αν παίζει κανονικά αγόρασε το...το βρίσκεις και με 17.5 ευρώ...
nzeppos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Επειδή όμως έχεις ΑΤΙ, προσοχή να ενεργοποιήσεις το "Micro stuttering", αλλιώς θα σέρνεται ούτως ή άλλως.
arsenal Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Επειδή όμως έχεις ΑΤΙ, προσοχή να ενεργοποιήσεις το "Micro stuttering", αλλιώς θα σέρνεται ούτως ή άλλως. Tι είναι αυτο? =----------------------------- το κατεβασα σε full game λλα κρασαρει με το που δείξει το λογότυπο του Fifa δεν ξερω γιατι
arsenal Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Οκ ευχαριστώ λες να κανει crash Για αυτο τον λογο?το αυθεντικο παιχνιδι δεν θα το κανει ετσι?
nzeppos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν νομίζω ότι κρασάρει επειδή είναι έκδοση του μπάρμπα. Λογικά και το αυθεντικό τα ίδια θα κάνει. Επίσης δεν νομίζω ότι φταίει η παραπάνω επιλογή. Μάλλον κάτι άλλο παίζει, χμμμ Δεν δοκιμάζεις και το demo να είμαστε σίγουροι; ΥΓ Προσοχή, στο demo δεν υπάρχει επιλογή για Micro stuttering. Θα πρέπει να φτιάξεις ένα αρχείο rna.ini μέσα στο φάκελο εγκατάστασης του παιχνιδιού και να βάλεις την παρακάτω γραμμή: >SCREEN_SLEEP=16
arsenal Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Το Demo έπαιζε μια χαρά...δεν εκανα κατι τέτοιο αλλα και πάλι έπαιξε
fixxxer29 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Επιτέλους , τώρα το ανοίξανε στο Origin για Preload . Το παιχνίδι ξεκλειδώνει στις 2 το βράδυ. Μετά το champions league να παίξουμε και μεις λίγο μπαλίτσα
aleilo03 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Επιτέλους , τώρα το ανοίξανε στο Origin για Preload . Το παιχνίδι ξεκλειδώνει στις 2 το βράδυ. Μετά το champions league να παίξουμε και μεις λίγο μπαλίτσα Χεχε σωστος!!!
nzeppos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Άρχισε το πάρτι με τα sliders: http://www.operation...ers-thread.html Human and AI. Sprint Speed Modifies the maximum sprint speed a team can reach. Acceleration Modifies the time it takes for a teams player to reach their maximum speed. Shot Error Increases/Reduces the amount of error applied to a teams normal shots. This doesn’t affect other types of shots (i.e finesse). Pass Error Increases/Reduces the amount of error applied to a teams ground passes. This does not affect other types of passes. Shot Speed Increases/reduces the amount of speed applied to a teams normal shots. This doesn’t affect other types of shots (i.e finesse). Pass Speed Increases/reduces the amount of speed applied to a teams ground passes. This doesn’t affect other types of passes. Injury Frequency Increases/reduces the frequency that injuries occur within a team. Injury Severity When a player from a team gets an injury, this will increase/reduce the severity. Goalkeeper Ability Increases/reduces the saving ability of the goalkeeper. Positioning: Marking Increases/decreases how tightly the defenders mark their opponents. Positioning: Run frequency Increases/decreases the number of runs teammates will make. Positioning: Line height Specifies how high/low the defensive line will positions themselves for a team. Positioning: Line Length Specifies how stretched or compact the team will try to keep their line for the pitch. Positioning: Line width Specifies how stretched or compact the team will try to keep for the width of the pitch. Positioning: Fullback Positioning Increases/decreases how far the teams fullbacks will push forward. Power bar Modifies how quickly/slowly the power bar fills up when you request any type of pass or shot.
DJ_Duker Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 *%(%&*#(* εμένα γιατί δεν υπάρχουν οι καρτέλες για keyboard;
Dimitris362 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 ρε παιδες πως γινεται το 1-2 (πχ στο προ ηταν το tab)? δεν αναγνωριζω την επιλογη στα αγγλικα.
nzeppos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 *%(%&*#(* εμένα γιατί δεν υπάρχουν οι καρτέλες για keyboard; Το screenshot δεν είναι δικό μου. Κατά πάσα πιθανότητα είναι από το Fifa11, γι' αυτό και οι άλλες καρτέλες είναι διαφορετικές. ρε παιδες πως γινεται το 1-2 (πχ στο προ ηταν το tab)? δεν αναγνωριζω την επιλογη στα αγγλικα. 1-2 ξεκινάς πατώντας ταυτόχρονα το L1 (LB) και την πάσα. Αν ξαναπατήσεις σκέτη πάσα, τότε ολοκληρώνεται ο συνδυασμός.
stathakis21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 είχα να παίξω online fifa από το 10,μιας και μετά άρχισαν τα μπάνια στο xbox live...αυτό που μου αρέσει πολύ στο 12 είναι ότι ανάλογα τι ομάδα πάρεις,ναι με δεν ξέρεις τι αντίπαλο θα έχεις,αλλά αυτός είναι πάντα του ίδιου επιπέδου...επιτέλους δηλαδή θα μπορώ να παίρνω όσο θέλω πχ την αεκ και ο άλλος δε θα μου κοτσάρει την μπαρτσελόνα σώνει και καλά... σιγά σιγά να ανταλλάξουμε και ονόματα ή να φτιάξουμε καμία ομάδα όπως τις περασμένες χρονιές...
aleilo03 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Ελεος με την EA και το κωλο Origin...Ολη τη μερα προσπαθω να ανοιξω το παιχνιδι και ζηταει activation αλλα μολις παει να το κανει λεει δε μπορει να συνδεθει στους κωλοσερβερ..Το ωραιο ειναι οτι εχουμε πληρωσει και δε μπορουμε να παιξουμε και οι πειρατες παιζουν απο χτες..... Και κατι αλλο...Fifa χωρις το κωλοorigin δε γινεται??Ολες τις φορες που παταω να ανοιξω το Φιφα μου πεταγεται το origin και μου κοβει το ιντερνετ...ΕΛΕΟΣ και παλι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα