JERONIMO888 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Στην φωτογραφια ειναι ο κηπος και στο τελος τα καγκελα της μαντρας που εχω βαλει το πρασινο διχτυ για να μην με βλεπουν οι αλλοι που ειναι απεναντι, απο την αλλη μερια ο παπαρας εχει περιφραξει τα καγκελα μου με καλαμωτη και πιο κατω εχει τρυπησει την μαντρα μου και εχει βαλει εξωτερικα φωτα Ολα αυτα χωρις καν να με ρωτησει η να με ενημερωσει τα ειδα σημερα κατα τυχη οταν επλενα το αμαξι στην πυλωτη, σε αυτη την περιπτωση εχω το δικαιωμα να παω να του τα ξηλωσω ολα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Να πας να του μιλήσεις. Με το γείτονα προτιμάς να μη τσακώνεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Ζήτα του να αφαιρέσει οτιδήποτε έρχεται σε επαφή μετα κάγκελά σου,με το πρόσχημα οτι θα τα ξηλώσεις/αλλάξεις.Το πότε είναι δικό σου θέμα και δέν οφείλεις να του το πείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JERONIMO888 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Πραγματικα δεν ειχα προβλημα αν με ρωταγε δεν με νοιαζει καν γιατι δεν φαινεται τιποτα, αλλα να μου πουλαει τρελα οτι "κανω οτι γουσταρω σε ξενη ιδιοκτησια" δηλαδη καθολου σεβασμος ε αυτο με τρελαινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Μην τυχόν πας να τα ξηλώσεις εσύ πάντως,δεν έχεις το δικαίωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 ειναι μπετο απο ενα σημειο και κατω?δεν εχω καταλαβει πως τα στερεωσε αν ειναι μονο καγκελα. θα προτιμουσες να σηκωνε και αυτος μια γραμμη μπετο κολλητα με το δικο σου?φανταζεσαι τι θα γινει αν ενας απο τους 2 δεν ειναι στα σωστα ορια του οικοπεδου και σηκωσατε μαντρα?μηπως εφοσον προεξεχει στο οικοπεδο του μπορει να κανει οτι θελει?μπορει να ευσταθει μια κατηγορια φθορας ξενης ιδιοκτησιας? αν τα αναβει και καθε βραδυ καλο ειναι και για σενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JERONIMO888 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 ειναι μπετο απο ενα σημειο και κατω?δεν εχω καταλαβει πως τα στερεωσε αν ειναι μονο καγκελα. θα προτιμουσες να σηκωνε και αυτος μια γραμμη μπετο κολλητα με το δικο σου?φανταζεσαι τι θα γινει αν ενας απο τους 2 δεν ειναι στα σωστα ορια του οικοπεδου και σηκωσατε μαντρα? αν τα αναβει και καθε βραδυ καλο ειναι και για σενα Δεν ειναι μονο καγκελα το ειπα στην αρχη, εκει που βλεπεις το πρασινο διχτυ ειναι μονο καγκελα και απο κει που αρχιζει το χωμα και για 1.5 μετρο περιπου ειναι μπετο, εκει εχει βαλει τα φωτα. Γιατι τι μου προσφερουν τα φωτα? αφου απο την μερια του φεγγουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traganeus Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Σε τι σε ενοχλούν τα φώτα που έχει βάλει? Τα 2-3 ούπατ δηλαδή που έβαλε στην ΜΑΝΤΡΑ ΣΟΥ για να τα στερεώσει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JERONIMO888 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Σε τι σε ενοχλούν τα φώτα που έχει βάλει? Τα 2-3 ούπατ δηλαδή που έβαλε στην ΜΑΝΤΡΑ ΣΟΥ για να τα στερεώσει.... Σε τιποτα απολυτως δεν με ενοχλουν αλλα με ενοχλει οτι δεν με σεβαστηκε και δεν με ρωτησε, εσενα δεν θα σε ενοχλουσε ειλικρινα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Dude.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JERONIMO888 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 ντουντ γουατ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Το λάθος του ήταν που δεν σε ρώτησε αλλά ok, ούτως ή άλλως 1,5 μέτρο κάτω είναι απ' ό,τι κατάλαβα.Τη μόστρα δεν σου τη χαλάει οπότε χεσ' τον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Ναι, χεσ' τον. Την άλλη φορά θα τα κρεμάσει στα αυτιά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Εσύ θα του τα ξήλωνες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCharon Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Αν η μάντρα είναι εντός του δικού σου οικοπέδου, δεν έχει δικαίωμα να την αγγίξει. ΟΚ, αυτό νομικά. Από την άλλη, δεν είναι καθόλου καλή ιδέα να γίνεις μικροπρεπής για κάτι που ούτε καν σε ενοχλεί, είναι φάουλ. Εκτός αν έχεις ήδη κακές σχέσεις με το γείτονα και θες να παίξεις, αλλιώς μη τα χαλάσεις γι αυτό σε καμία περίπτωση. Απλά κάποια στιγμή, όχι βιαστικά σήμερα-αύριο αλλά τυχαία, κάνε του μία αναφορά πως δήθεν το πρόσεξες, με χιούμορ κι ενδιαφέρον και πες κιόλας στο τέλος ένα "ωραία, καλά έκανες και τα έβαλες αφού σου χρειάζονταν, είναι ΟΚ, δε χάλασε η μάντρα για 2-3 ούπα". Απλά και μόνο για να δείξεις πως είσαι ενήμερος του τί συνέβη και να δείξεις πως ελέγχεις τη κατάσταση και το κατά πόσο είναι αποδεκτές μελλοντικές "αναβαθμίσεις" της δικής σου μάντρας (για να μη πάρει πολύ θάρρος, αν και δε το νομίζω να έχει τέτοιο σκοπό). Διπλωματικά χειρίσου το και βγες κι από πάνω, μη το παίξεις κακιά πεθερά. Εξάλλου κι εσύ φαίνεται να θεωρείς τη μάντρα χώρισμα θέας, οπότε δε σε πολυνοιάζει το τί γίνεται από την άλλη και το να σηκώσει κι αυτός άλλη μία μάντρα στο δικό του οικόπεδο δε θα είναι καλύτερο τεχνικά, γιατί ενδιάμεσα θα μαζεύονται σκουπίδια, φυτά, ποντίκια κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.