Thess35 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 ΕΑΝ "ΚΛΕΙΣΩ" ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΑΤΩΝΤΑΣ "SLEEP" ΚΑΙΕΙ ΡΕΥΜΑ ; ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ "ΚΛΕΙΝΩ" ΕΤΣΙ ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 ΕΑΝ "ΚΛΕΙΣΩ" ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΑΤΩΝΤΑΣ "SLEEP" ΚΑΙΕΙ ΡΕΥΜΑ ; ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ "ΚΛΕΙΝΩ" ΕΤΣΙ ;; Καταρχήν γράφε με μικρά (φαίνεται σα να φωνάζεις) Κατα δεύτερον ναι θα καίει... Όπως και εσύ καις θερμίδες ακόμα και όταν κοιμάσαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thess35 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 ο.κ. με μικρα . Δηλαδη Δεν συμφερει να το κλεινω ετσι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 thess εξαρτάται τι εννοείς συμφέρει... Για να δεις πόσο γλυτώνεις σε κατανάλωση, πρέπει να αρχίσεις τις μετρήσεις. Τώρα εγώ προτιμάω να τον κλείνω παρά να τον έχω σε αναστολή (διακοπές ρεύματος, πτώσεις τάσης κλπ), άσχετα αν δεν τον κλείνω καθόλου . (ναι ναι δεν είμαι οικολόγος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thess35 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 ΜΑλιστα. Θα ηθελα να απαντησει καποιος ΠΙΟ ειδικος. Σε ευχαριστω παντως ομορφη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 1) Ναι καιει. Ελαχιστο αλλα καιει. (Αρα καταπονειται το τροφοδοτικο εστω και λιγο) 2) Καλο θα ηταν να τον κλεινεις κανονικα, γιατι σε πιθανη πτωση τασης θα χασεις ο,τι ετρεχες πριν τον κλεισεις. Τα windows ειναι ρυθμισμενα για να λειτουργουν μακροπροθεσμα με κλεισιμο και οχι με sleep ή hibernate. Για 1-2 φορες δεν πειραζει ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thess35 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Απλα βαριεμε την διαδικασια φορτωματος γιαυτο τον βαζω για "υπνο" . τεσπα..Σας ευχαριστω . Καλη Ανασταση να εχουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 georgeMan πες μου σε παρακαλω,τι παθαινουν δλδ τα windows αμα βαζεις το Pc σε αναμονη; Εδω και 1 χρονο περιπου το φορητο μου σε αναμονη το αφηνω.Κλεινει οταν χρειαστει επανεκκινηση μονο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 xristara ο φορητός θα δουλέψει με τη μπαταρία του. Ο σταθερός θα επανεκκινήσει σε στιγμιαία διακοπή ρεύματος ή θα πάρει χαμηλή ή παραπάνω τάση στη περίπτωση αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς από το δίκτυο της ΔΕΗ. Μπορεί να μην πάθει τίποτα, μπορεί και να καεί Part. Αυτό λέω και εγώ και ο George πιο πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Τα windows ειναι ρυθμισμενα για να λειτουργουν μακροπροθεσμα με κλεισιμο και οχι με sleep ή hibernate. Για 1-2 φορες δεν πειραζει ομως. ναι το καταλαβαινω αυτο Στο συγκεκριμενο που παρεθεσα κολλησα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EliasKir Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 1) Ναι καιει. Ελαχιστο αλλα καιει. (Αρα καταπονειται το τροφοδοτικο εστω και λιγο) 2) Καλο θα ηταν να τον κλεινεις κανονικα, γιατι σε πιθανη πτωση τασης θα χασεις ο,τι ετρεχες πριν τον κλεισεις. Τα windows ειναι ρυθμισμενα για να λειτουργουν μακροπροθεσμα με κλεισιμο και οχι με sleep ή hibernate. Για 1-2 φορες δεν πειραζει ομως. Δηλαδη εσυ τωρα περνιεσαι για "ΠΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ"? :-D :-D :-D :-D :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCharon Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Τα windows ειναι ρυθμισμενα για να λειτουργουν μακροπροθεσμα με κλεισιμο και οχι με sleep ή hibernate. Για 1-2 φορες δεν πειραζει ομως. Έχω ΧΡ SP3. Το hibernate σε εμένα έχει αντικαταστήσει το shut down. Το ρεκόρ μου επί μήνες χρήσης είναι κάτι λιγότερο από 57 ημέρες "ON" (δεν εννοώ ημερολογιακές ημέρες, εννοώ 57*24 ώρες σύνολο λειτουργίας με περίπου τριπλάσιο αριθμό αλλεπάλληλων hibernate). Στο μεταξύ είχαν πάει κι είχαν έρθει της θεότητας τα μάτια. Μειωμένες επιδόσεις και προβλήματα δεν υπήρξαν. Το σερί χάλασε κατά λάθος, όταν ένα βράδυ ξέχασα να πατήσω το Shift στο διαλογάκι επιλογής. Γενικώς δε πατάω ποτέ shut down και το σερί πάντα χαλάει για κάποιο άσχετο λόγο. Αυτή τη στιγμή που γράφω πλησιάζει τις 14 ημέρες σύνολο λειτουργίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Έχω ΧΡ. Το hibernate σε εμένα έχει αντικαταστήσει το shut down. Το ρεκόρ μου επί μήνες χρήσης είναι κάτι λιγότερο από 57 ημέρες "ON" (δεν εννοώ ημερολογιακές ημέρες, εννοώ 57*24 ώρες σύνολο λειτουργίας με περίπου τριπλάσιο αριθμό αλλεπάλληλων hibernate). Στο μεταξύ είχαν πάει κι είχαν έρθει της θεότητας τα μάτια. Μειωμένες επιδόσεις και προβλήματα δεν υπήρξαν. Το σερί χάλασε κατά λάθος, όταν ένα βράδυ ξέχασα να πατήσω το Shift στο διαλογάκι επιλογής. Γενικώς δε πατάω ποτέ shut down και το σερί πάντα χαλάει για κάποιο άσχετο λόγο. Αυτή τη στιγμή που γράφω πλησιάζει τις 14 ημέρες σύνολο λειτουργίας. βρε χάρε άλλο το ένα άλλο το άλλο,στο hybernation σβήνει εντελώς ο Η/Υ. What is the Differences Between Sleep (Standby) and Hibernate in Vista Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCharon Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 βρε TheELF, μη σχολιάζεις άλλα 'ντ' άλλων. Δεν αναφέρομαι στο θέμα και δε συγκρίνω το ένα με το άλλο, αναφέρομαι σε αυτό που έγραψε ο φίλος ο GeorgeMan, κοτζάμ quote και bold έκανα. Διάβαζε πιο προσεκτικά και μη μου βάζεις links "να με μάθεις", έλεος, δε πήρα PC χτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 βρε TheELF, μη σχολιάζεις άλλα 'ντ' άλλων. Δεν αναφέρομαι στο θέμα και δε συγκρίνω το ένα με το άλλο, αναφέρομαι σε αυτό που έγραψε ο φίλος ο GeorgeMan, κοτζάμ quote και bold έκανα. Διάβαζε πιο προσεκτικά και μη μου βάζεις links "να με μάθεις", έλεος, δε πήρα PC χτες. ΑΑΑΑΑΑΑ οκ τώρα κατάλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.