gotheron2 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Πως μπορω να βλεπω ταινιες με υποτιτλους στο lumia 920...???
dimitrisdim14 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Βάζεις κανονικά την ταινία με τους υποτιτλους σε ένα φακελο ... Ταινία και υποτιτλοι πρέπει να έχουν ίδιο όνομα ... Και τα,βάζεις στον φαξελο βίντεο του WP σου ... Και πλέον το Xbox βίντεο ...παιζει κανονικά και τους υπότιτλους... Αλλιος αγοραζεις το moliplayer pro ...και κανεις κβετσι την,δουλειά σου με μόνη διαφορά ότι οβφακελος με,την,ταινία και τους υποτιτλους πρέπει να μπει στο camera roll ...
Fotis2210 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Γεια σας ! Είμαι χρόνια χρήστης android και έχω κουραστεί απο την μηδενική υποστήριξη τα κολλήματα και γενικά τα παντα! Σκεφτουμουν για lumia 930 . τι λέτε αξίζει; η χρηση μου γενικά είναι πολύ κάμερα και ίντερνετ και μηνύματα . το πρόβλημα μου είναι αν θα κρατάει η μπαταρία τουλάχιστον 1 μέρα νορμαλ χρησης . ευχαριστώ
dimosthenis1984 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Γεια σας ! Είμαι χρόνια χρήστης android και έχω κουραστεί απο την μηδενική υποστήριξη τα κολλήματα και γενικά τα παντα! Σκεφτουμουν για lumia 930 . τι λέτε αξίζει; η χρηση μου γενικά είναι πολύ κάμερα και ίντερνετ και μηνύματα . το πρόβλημα μου είναι αν θα κρατάει η μπαταρία τουλάχιστον 1 μέρα νορμαλ χρησης . ευχαριστώ αξιζει και με το παραπανω... οσο για την μπαταρια σε βγαζει ανετα μια μερα... το εχω εδω και τρεις μηνες και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος 1
Fotis2210 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Απο απόδοση τι λέει; κολαει πουθενά; στα γραφικά παει καλά; και κάτι τελευταιο. Το mix radio είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα; σκέφτομαι να το αγοράσω μέσα στις γιορτές !
dimosthenis1984 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Απο απόδοση τι λέει; κολαει πουθενά; στα γραφικά παει καλά; και κάτι τελευταιο. Το mix radio είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα; σκέφτομαι να το αγοράσω μέσα στις γιορτές ! τελεια οθονη , τελεια γραφικα δε κολλαει πουθενα και για κανενα λογο. για το mix radio εοειδη δε το ξερω σιγουρα ας απαντησει καποιος αλλος
Fotis2210 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Απο απόδοση τι λέει; κολαει πουθενά; στα γραφικά παει καλά; και κάτι τελευταιο. Το mix radio είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα; σκέφτομαι να το αγοράσω μέσα στις γιορτές ! τελεια οθονη , τελεια γραφικα δε κολλαει πουθενα και για κανενα λογο. για το mix radio εοειδη δε το ξερω σιγουρα ας απαντησει καποιος αλλοςΕυχαριστώ πολύ ! Περιμένω τις γιορτές και θα το πάρω έχω και windows 8.1! Κουτί ! Ευχαριστώ πολύ και αν κάποιος ξέρει για το mix radio παρακαλώ να απαντήσει
ilektrolo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Για mixradio δεν γνωρίζω αλλά για τη χρήση που θες δεν θα σε ικανοποιήσει το 930.το 1520 θα σε καλύψει λόγω αυτονομίας σε σχέση με το 930.
Fotis2210 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Για mixradio δεν γνωρίζω αλλά για τη χρήση που θες δεν θα σε ικανοποιήσει το 930.το 1520 θα σε καλύψει λόγω αυτονομίας σε σχέση με το 930. Δεν θέλω τόσο μεγάλη οθόνη και για αυτονομία θέλω να κρατάει άνετα μια μέρα! Το φορτιζω κάθε απόγευμα οποτε νομιζω οτι θα κανει την δουλεια του. 1
dimitrisdim14 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Το mix radio Εγώ έχω φτιάξει account με αμερικανικα στοιχεία κλπ ... Και λειτουργεί κανονικά ... Έχει και ελληνικά τραγούδια ...και είναι ότι καλύτερο υπάρχει παιδιά ! Μετράει άσχημα ! 2
Fotis2210 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Τέλεια ευχαριστώ πολύ και σας εύχομαι καλες γιορτές ;D 1
jim_p Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Τι candy crush και τριχες κατσαρες! Μολις πειστηκε ο αδερφος μου για wp, γιατι αυτο ειναι πραγματικα "the real deal" http://www.windowscentral.com/zynga-poker-makes-its-much-awaited-debut-windows-phone
gotheron2 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Το mix radio Εγώ έχω φτιάξει account με αμερικανικα στοιχεία κλπ ... Και λειτουργεί κανονικά ... Έχει και ελληνικά τραγούδια ...και είναι ότι καλύτερο υπάρχει παιδιά ! Μετράει άσχημα ! Τη ακριβως ειναι το mix radio και που το βρισκουμε..??
jim_p Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Στο store. http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/mixradio/f5874252-1f04-4c3f-a335-4fa3b7b85329
gotheron2 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Α λογικα ηθελε απο την αρχη λογαριασμο USA..!! Γιατι τωρα μου βγαζει οτι δεν μπορω..!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα