Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το 'χω δει αυτό,αλλά μέσω bt που έστειλα δεν μου το εμφάνισε κάπου,μόνο μέσω sd γίνεται η δουλειά?

Btw τα θέματα touch του 535 λύθηκαν? Σκέφτομαι να το παραγγείλω.

Δημοσ.

Καλα αυτες τις βλακειες η Ms δεν μπορει να τις κοψει????Χρηστες 930 εχουν παρει το Update απο μεσα Γεναρη και εμεις στο Ελλαντα ακομα περιμενουμε???ή το αλλο το κορυφαιο που βαζεις οικονομια μπαταριας μπας και γλυτωσεις λιγη αυτονομια αλλα update δεν μπορεις να κανεις με αυτην ενεργοποιημενη....

Ακυρο αλλα μολις τωρα μου ηρθε το Update για Denim στο Lumia 930 απο την προσφορα του Γερμανου.Αρα οσοι το περιμενετε κοιταξτε για ενημερωσεις.Επισης οπως ανεφερα παραπανω να εχετε κλειστη την εξοικονομιση μπαταριας γιατι αλλιως το Update μενει κολλημενο στο 0%/

Δημοσ.

Καλα αυτες τις βλακειες η Ms δεν μπορει να τις κοψει????Χρηστες 930 εχουν παρει το Update απο μεσα Γεναρη και εμεις στο Ελλαντα ακομα περιμενουμε???ή το αλλο το κορυφαιο που βαζεις οικονομια μπαταριας μπας και γλυτωσεις λιγη αυτονομια αλλα update δεν μπορεις να κανεις με αυτην ενεργοποιημενη....

Ακυρο αλλα μολις τωρα μου ηρθε το Update για Denim στο Lumia 930 απο την προσφορα του Γερμανου.Αρα οσοι το περιμενετε κοιταξτε για ενημερωσεις.Επισης οπως ανεφερα παραπανω να εχετε κλειστη την εξοικονομιση μπαταριας γιατι αλλιως το Update μενει κολλημενο στο 0%/

Λογικό δεν είναι με την οικονομια ενεργοποιημένη να μην έχει ανοιχτά τα δεδομένα και το wifi ?

Δημοσ.

Λογικό δεν είναι με την οικονομια ενεργοποιημένη να μην έχει ανοιχτά τα δεδομένα και το wifi ?

Με οικονομια μπαταριας μπορεις να εχεις ανοιχτο το Wifi.Εγω θα περιμενα να ειχε επιλογη να κατεβαζες το Update με την οικονομια μπαταριας αλλα να σου επαιρνε πχ παραπανω ωρα.Το λεω γιατι σε αλλα forum που διαβασα παρα πολλα ατομα ειχαν μπερδευτει σε σημειο να στειλουν πισω το κινητο τους,γιατι που να μυρισει ο αλλος τα νυχια του οτι φταιει η οικονομια μπαταριας.

Μπορουσε πχ να σε ενημερωνει και να σου λεει''Close the batter doctor to continue''ξερω γω ή κατι..

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδια εχω το 520 με 8.1 denim και η μπαταρια ειναι αισχος...εχω κανει τα παντα και εννοω ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να σωσω οσο μπορω την μπαταρια...αντιμετωπιζει κανεις αλλος το προβλημα? με 8 black ειχα 2 μερες βαριας χρησης ενω τωρα μιση και κατι παραπανω βαριας χρησης.. ξερω οτι βαρυνε το λειτουργικο αλλα οχι και ετσι!

Δημοσ.

Ψάξε στο store όπως ακριβώς είναι γραμμένο με τη δίεση μπροστά, αλλά δε λέει και τίποτε, ούτε και είναι απλό στη χρήση του.

#TileArt App
  • Like 1
Δημοσ.

ρε παιδια εχω το 520 με 8.1 denim και η μπαταρια ειναι αισχος...εχω κανει τα παντα και εννοω ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να σωσω οσο μπορω την μπαταρια...αντιμετωπιζει κανεις αλλος το προβλημα? με 8 black ειχα 2 μερες βαριας χρησης ενω τωρα μιση και κατι παραπανω βαριας χρησης.. ξερω οτι βαρυνε το λειτουργικο αλλα οχι και ετσι!

αν εχεις preview for devs τοτε ισχυει αυτο που λες κ η κατασταση ειναι οντως απαραδεκτη

εγω εκανα αυτο κ γυρισα πισω σε stable denim

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=391188

ακομα κ χωρις να εισαι σε dev με αυτο μπορεις να γυρισεις πισω στο firmware με το οποιο πηρες την συσκευη κ να κλεισεις τα update

• Like 1
Δημοσ.

Αν και μεχρι να γυρισω απο τον καφε, θα εχει ανεβει σαν ειδηση οπως παντα, το ποσταρω.

New screenshots surface, claim to show Windows 10 Preview for phones

http://www.windowscentral.com/screenshots-claiming-showcase-windows-10-preview-phones-surface

α) Τι ασχημια ειναι αυτη με τα 12 εικονιδια στο notification center!?!

β) Επιτελους εικονιδια στις ρυθμισεις!

Δημοσ.

Καλησπερα μολις πηρα το Lumia 535 ,περασα τις επαφες μου απο το κινητο android Που ειχα στο lumia.Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να συγχρονισω τις επαφες μου με τις φωτογραφιες του facebook.Οπως κανει η εφαρμογη sync.me των android

Δημοσ.

Καλησπερα μολις πηρα το Lumia 535 ,περασα τις επαφες μου απο το κινητο android Που ειχα στο lumia.Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να συγχρονισω τις επαφες μου με τις φωτογραφιες του facebook.Οπως κανει η εφαρμογη sync.me των android

Συγνώμη, αλλά δεν ξέρω να σου απαντήσω. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι από ποιο μαγαζί αγόρασες το κινητό. Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...