Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανες ενα soft reset ? H εφαρμογη FB ειναι ενημερωμενη ?

Ναι φιλε μ ειναι ενημερωμενη η εφαρμογη. πως κανω σοφτ ρεσετ ;

Δημοσ.

Ναι φιλε μ ειναι ενημερωμενη η εφαρμογη. πως κανω σοφτ ρεσετ ;

Πατημενο το power πατας και κρατας μεχρι να κανει επαννεκινηση το Vol down

• Like 1
Δημοσ.

Ολα τα Windows phones ειναι συμβατα με PC Windows ανεξαρτητα την εκδοση?

Πχ 1 κινητο με windows 8,1 συνεργαζεται με PC που εχει Windows 7?

Υπαρχουν περιπτωσεις ασυμβατοτητας η περιορισμων?

Δημοσ.

Σε ένα lumia 535 πως βάζω static ip? Υποτίθεται έχει τα 8.1 που σου δίνουν αυτη τη δυνατότητα.

Μπορω να κατεβάσω κάποιο update/firmware απο windows υπολογιστή(η πλάκα είναι ότι δεν υπάρχει κανένας!) μέσω κάποιου προγράμματος και να flash-αρω τη παντόφλα; Ωραίο κινητο αλλά να μη μπορείς να βάλεις static ip εν έτει 2015

Δημοσ.

Σε ένα lumia 535 πως βάζω static ip? Υποτίθεται έχει τα 8.1 που σου δίνουν αυτη τη δυνατότητα.

Μπορω να κατεβάσω κάποιο update/firmware απο windows υπολογιστή(η πλάκα είναι ότι δεν υπάρχει κανένας!) μέσω κάποιου προγράμματος και να flash-αρω τη παντόφλα; Ωραίο κινητο αλλά να μη μπορείς να βάλεις static ip εν έτει 2015

Δες αυτην την εφαρμογη ..κανει αυτο που θες ... 

Ολα τα Windows phones ειναι συμβατα με PC Windows ανεξαρτητα την εκδοση?

Πχ 1 κινητο με windows 8,1 συνεργαζεται με PC που εχει Windows 7?

Υπαρχουν περιπτωσεις ασυμβατοτητας η περιορισμων?

Κανεας απολυτως περιορισμος ... Windows 7,8,10 ολα δουλευουν καλα 

• Like 1
Δημοσ.

Πηγα το ΔΕΥΤΕΡΟ στην σειρα lumia 930 πισω το οποιο ειχε καποια θεματα και το ειδαν οτι ειναι για αλλαγη και τελικα δεν εχουν αλλο κομματι διαθεσιμο να μου δωσουν και λενε να πιστωσουν το ποσο να παρω κατι αλλο...στην περιπτωση που εγω εχω σκαλωσει να παρω το ιδιο κινητο, ΜΗΠΩΣ με δουλευουν? υπαρχει περιπτωση να κανω κατι να μου βρουν το ιδιο? (ας πουμε αν γινεται να μου φερουν απο αλλο καταστημα) εχει καποιος αναλογη εμπειρια με προιον απο γερμανο?

Και τι να παρεις αυτο ειναι το θεμα.Αληθεια γιατι γυρισες 2 930 πισω??? Να στο φτιαξουν τι παει να πει παρε πιστωτικο,να παρεις τι απο αυτους Iphone 4s στα 650ευρω???http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/devices.eg?pageIndex=1&434=1541_434&selectedCategoryId=93&attributeToSort=5

Αν σου δινουν τα λεφτα στο χερι εχε καλως αλλιως πιστωτικο σου ειναι ψιλο αχρηστο με τις τιμες του Γερμανου. Αλλιως ρωτα με ποιους συνεργαζονται για service και πηγαινε το ο ιδιος εκει(πχ Arvato,Infoquest κλπ)

Δημοσ.

Και τι να παρεις αυτο ειναι το θεμα.Αληθεια γιατι γυρισες 2 930 πισω??? Να στο φτιαξουν τι παει να πει παρε πιστωτικο,να παρεις τι απο αυτους Iphone 4s στα 650ευρω???http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/devices.eg?pageIndex=1&434=1541_434&selectedCategoryId=93&attributeToSort=5

Αν σου δινουν τα λεφτα στο χερι εχε καλως αλλιως πιστωτικο σου ειναι ψιλο αχρηστο με τις τιμες του Γερμανου. Αλλιως ρωτα με ποιους συνεργαζονται για service και πηγαινε το ο ιδιος εκει(πχ Arvato,Infoquest κλπ)

ας παρει κατι αλλο εκτος κινητο στην τελικη...

Δημοσ.

θέλω τα φώτα σας ,ειμαι κάτοχος Lumia 925 και τις τελευταίες εβδομάδες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την μπαταρία . Με ελάχιστη χρήση και λίγο ίντερνετ το κινητό κρατάει με τι ζόρι μισή μέρα.ειδικά όταν ειμαι ίντερνετ πέφτει κομμάτια η μπαταρία.έχω κάνει τα γνωστά για εξοικονόμηση αλλα και πάλι τίποτε. Μπορώ να κάνω τίποτε αλλλο; επίσης μήπως να αλλάξω μπαταρία;κανένα λινκ για έμπιστη αγορά μπαταρίας;ευχαριστώ

Δημοσ.

θέλω τα φώτα σας ,ειμαι κάτοχος Lumia 925 και τις τελευταίες εβδομάδες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την μπαταρία . Με ελάχιστη χρήση και λίγο ίντερνετ το κινητό κρατάει με τι ζόρι μισή μέρα.ειδικά όταν ειμαι ίντερνετ πέφτει κομμάτια η μπαταρία.έχω κάνει τα γνωστά για εξοικονόμηση αλλα και πάλι τίποτε. Μπορώ να κάνω τίποτε αλλλο; επίσης μήπως να αλλάξω μπαταρία;κανένα λινκ για έμπιστη αγορά μπαταρίας;ευχαριστώ

εκανες soft reset? ( πατημα ταυτόχρονα το κουμπι κλειδώματος με το κουμπι μειωσης εντασης για 10 δευτερόλεπτα μεχρι να επανεκινηθει)

Δημοσ.

Επειδη εγω το χω στα αγγλικα για να χρησιμοποιω cortana,εχω παει στα notifications+accounts και εχω βαλει στις γρηγορες επιλογες το "δεδομενα χρησης" που δειχνει τις 5 γραμμες του σηματος.Οποτε οταν ακτεβαζω τη μπαρα τα ανοιγω και τα κλεινω οποτε θελω.
Εαν δεν το βρεις πες μου να το γυρισω στα ελληνικα να σου πω σιγουρα τα βηματα για να τα ακολουθησεις.

Δημοσ.

Επειδη εγω το χω στα αγγλικα για να χρησιμοποιω cortana,εχω παει στα notifications+accounts και εχω βαλει στις γρηγορες επιλογες το "δεδομενα χρησης" που δειχνει τις 5 γραμμες του σηματος.Οποτε οταν ακτεβαζω τη μπαρα τα ανοιγω και τα κλεινω οποτε θελω.

Εαν δεν το βρεις πες μου να το γυρισω στα ελληνικα να σου πω σιγουρα τα βηματα για να τα ακολουθησεις.

Το βρήκα φίλε μου. Σε ευχαριστώ πολύ!  :-D

Δημοσ.

ναι

Απενεργοποιησε την Οικονομια μπαταριας (να μην τρεχει στο παρασκηνιο) ...

Επισης δες τις εφαρμογες που εβαλες τελευταια ... σβηνοντας τις μια μια ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...