dimitrisdim14 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Γεια σας παιδιά! Μόλις παρήγγειλα ένα Lumia 435 και θα ήθελα να μου πείτε ποιες εφαρμογές να βάλω για να μου κάνουν τη ζωή ευκολότερη. Αν οι προεγκατεστημένες είναι καλές ακόμα καλύτερα. 1)Με ενδιαφέρει να βλέπω ταινίες με υπότιτλους χωρίς να κάνω μετατροπή. Οι περισσότερες ταινίες είναι από YIFY. Ήχο AC3 θα παίζει στα avi; 2)Music player 3)Ότι άλλο αξίζει ευπρόσδεκτο. Εγώ χρησιμοποιώ moli player pro για ταινίες Για instagram το 6tag ...είναι ότι καλύτερο υπάρχει Για ringtones το audiko ...κορυφαίο κ αυτό Για facebook την official και την BLACK for facebook Για you tube οι καλύτερες είναι metro tube και tubecast Perfect flashlight για φακό
jim_p Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μονο unibeam για φακο! 9gager για 9gag, επειδη εχει και offline mode, onereader για τα pdf και rapdialer.
eliasjuve Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Οκ παίδες ,ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα το σκαλίσω μόλις έρθει και θα επανέλθω.
jim_p Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Εχει ενα που λεγεται φαρμακεια live αλλα εχει συγκεκριμενες πολεις και ειναι επι πληρωμη. 2
disqualified Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 για φαρμακεια εφημερευοντα δεν υπαρχει κατι ε; υπάρχει από την εποχή των WP7. Αν θυμαμαι καλα υπήρχαν 2 σιγουρα. Πρόσφατα που εψαξα βρηκα κι εγω αυτην με πληρωμη
jim_p Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Για να μην σπαμαρω το θεμα των windows 10 στην αρχικη σελιδα, εχει παρει κανεις (εκτος των κατοχων 640 και 640xl) το 8.1 update 2? Απο ολα τα features που εχει, μονο τις ομαδοποιημενες ρυθμισεις θελω... http://www.windowscentral.com/whats-new-windows-phone-81-update-2 1
featherbrain Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα παιδια! Στη σχολη μου υπαρχει ασυρματο δικτυο wifi το οποιο χρειαζεται certificate και συνδεεσαι μεσω vpn. Στα windows phone πως μπορω να συνδεθω? Στις ρυθμισεις του vpn δεν μου εχει επιλογη να κανω insert certificate αλλα μου εχει καποια να επιλρξω τα οποια δεν κανοουν. Υπαρχει μηπως καποια εφαρμογη σαν το open VPn που να εχει να κανεις insert certificate?
jim_p Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Αν στις ρυθμισεις του vpn πατησεις συνδεση με > πιστοποιητικο και παρακατω επικυρωση πιστοποιητικου διακομιστη (ενεργο) και απο κατω επιλεξεις ενα απο τα πιστοποιητικα, δεν σου δουλευει? Αν οχι, δεν γινεται κατι αλλο 1
featherbrain Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δεν μου δουλεύει με αυτό τον τρόπο γιατί εγώ κατεβάζω συγκεκριμένο πιστοποιητικό από τη σχολή και πρέπει να το περάσω Θα δοκιμάσω αν είναι να περάσω την εφαρμογή open vpn από android να δω αν δουλεύει !! ευχαριστώ πάντως!!
george_gr1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Ξερει κανεις πως συγχρονιζω τους σελιδοδεικτες απο internet explorer του υπολογιστη στον internet explorer του κινητου?
george_gr1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Στον υπολογιστη εχω 10, στο νοκια 930 τα 8, τωρα ποια 8 ακριβως δεν ξερω, Χθες το πηρα και εκανε και update. Στον explore του υπολογιστη μου δειχνει τα αγαπημενα του κινητου αν το επιλεξω, Στον explorer του κινητου δεν μου βγαζει τετοια επιλογη
dali13gr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Για δες αν αυτό βοηθήσει: http://m.winsupersite.com/windows-phone/windows-phone-81-tip-sync-settings-your-pcs-and-tablets 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα