Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήρθε το μωροο!!
❤❤✔✔ Λουκούμι η οθόνη!! Edit: Πηρα ανακατασκευη αποτι καταλαβα, και αυτο διοτι το ειχα χτυπημενο σε μια γωνιά και τωρα δεν το βλεπω!...

Ερωτηση: Αν οντως πηρα ανακατασκευη το imei παραμενει ιδιο;;

WP_20170117_20_24_49_Pro.jpg

Επεξ/σία από olimpiakos 7
  • Like 6
Δημοσ.

Ρε παιδια διαβάζω συνέχεια ότι το WhatsApp Viber παίρνουν αναβαθμίσεις και εγώ τιποτα ακόμα ξέρετε γιατί πατάω για καινούργιες αναβαθμίσεις αλλα τιποτα εσείς ποτε πήρατε σε αυτές τελευταία αναβάθμιση

Δημοσ.

Μήπως κάνει αυτόματα update!? Η τελευταία έκδοση Viber πχ είναι 6.5.20361.0 ....

Αν έχεις αυτη την έκδοση κάνει μόνο του update! Η μόνη εφαρμογή που έχω όλη την ώρα updates είναι το awesome tube!!

(δεν ξέρω αν αλλάζει ουσιαστικά κάτι εκτός και αν κάνει μικροδιορθώσεις!)

• Like 1
Δημοσ.

Και μόνο ότι το fujitsu έχει pro έκδοση των windows και είναι φτιαγμένο να αντέχει να σπας τούβλα σημαίνει εταιρική συσκευή για αποθήκη - διαγνωστικό κτλ κτλ. Δεν είναι για τον μέσο καταναλωτή.

Δημοσ.

Tsiv ναι δεν έχω πρόβλημα σωστά μου δουλεύουν ,θρύλε ναι και εγώ αυτήν την έκδοση έχω σας ρωτάω γιατί βλέπω uprasing βγάζει update συνέχεια και εγώ δεν τα περνώ

• Like 1
Δημοσ.

Στο awesome tube δεν μου δουλεύει η λειτουργία που έπαιζε ο ήχος background εδώ και αρκετό καιρό μετά από ένα update πριν 1 μήνα, δεν έδωσα και τόση βάση απλά μιας και είδα να το αναφέρετε το app είπα να ρωτήσω. Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο και αν ναι πως το λύσατε  ;

• Like 2
Δημοσ.

Το δοκίμασα και γω! Το χω disabled να τρέχει στο background,παρολαυτα έβαλα ένα βίντεο να παίξει και πάτησα το home button.. Δεν παίζει, σταματάει! Πάντως κάπως γίνεται να παιξει background!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...