zorans Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Και εγώ τα ίδια περιμένω με το Omnia w. Το μόνο που δεν καταλαβα ειναι πως άλλοι έχουν την ενημέρωση επίσημα και αλλοι όχι.Sent from my GT-I8350
blackkiller Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Άμα περιμεναμε το ποτε θα ξυπνήσει το Zune για να πάρουμε την ενημερωση, ζητω που καηκαμε... Οποτε εχουμε απο αρχες Ιανουαρίου την 7.8 μέσω Navifirm και είμαστε κομπλέ....
CosmosKGR Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Η λεγόμενη ως "αυτόματη ενημέρωση" για τέτοιες αναβαθμίσεις, μόνο ως "επίσημη" υφίσταται. Στο "ανεπίσημο", δεν υπάρχει αντίστοιχα από κάπου κάποια αυτόματη ενημέρωση. Μόνος σου ξεκινάς να την παλεύεις, με διάφορες μεθόδους που ισχύουν και διαδίδονται από φόρουμ σε φόρουμ κι από στόμα σε στόμα και που, συνήθως, δουλεύουν σωστά αλλά, δυστυχώς, μόνο "συνήθως". Ούτε πάντα, ούτε καν στο 99% των περιπτώσεων. Από 'κεί και πέρα, όσοι βιάζονται ιδιαίτερα για το νέο αλλά έχουν και χρόνο ή τους αρέσει να αρχίσουν να ψάχνονται αν κάτι τους πάει "ψιλοστραβά", δοκιμάζουν την τύχη τους με τις ανεπίσημες οδούς που, ευτυχώς, πολύ λίγες φορές σε αφήνουν τελείως ξεκρέμαστο.
N3CR4 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Θα συμφωνήσω απολύτως με τον CosmosKGR. Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης για ένα update. 1
lexmark Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Live Tiles in Windows Phone 7.8 thoroughly broken 1
CosmosKGR Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Live Tiles in Windows Phone 7.8 thoroughly broken Ε, μη μας την χαλάς κι εσύ τώρα...
disqualified Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Πάντως εγω εχω πρόβλημα με το tile του weatherLive που σταματησε να ενημερωνεται, λιγο μετα την 7.8, δεν παρατηρησα αλλο προβημα, με τα μικρα tiles το windowsphone εγινε ακομα πιο πρακτικο απο πριν και ειμαι πολυ ευχαριστημενος και πιστευω θα υπαρχει καποια στιγμη και update σε 7.9
zorans Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 ..... και πιστευω θα υπαρχει καποια στιγμη και update σε 7.9 Ελπίζω να μην μας ξεχασουν...Πάντως ηδη ακουγεται έστω και ως φήμη
CosmosKGR Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 πιστευω θα υπαρχει καποια στιγμη και update σε 7.9 Τι να πω;! Μακάρι βέβαια! Απ' το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί που λένε δηλαδή αλλά, προς το παρόν τουλάχιστον, μόνο ως απλές "διαδόσεις" μου κάνει αυτό. Την κρίνω από αρκετά έως πολύ "δυσκίνητη" (καλώς ή κακώς) την Microsoft στις αναβαθμίσεις των Windows Phone λειτουργικών συστημάτων της ώστε να "ποντάρω" σοβαρά σε μια τέτοια εξέλιξη...
disqualified Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Τι να πω;! Μακάρι βέβαια! Απ' το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί που λένε δηλαδή αλλά, προς το παρόν τουλάχιστον, μόνο ως απλές "διαδόσεις" μου κάνει αυτό. Την κρίνω από αρκετά έως πολύ "δυσκίνητη" (καλώς ή κακώς) την Microsoft στις αναβαθμίσεις των Windows Phone λειτουργικών συστημάτων της ώστε να "ποντάρω" σοβαρά σε μια τέτοια εξέλιξη... Δυσκίνητη γιατι, μετα απο 1.5 χρονο εχω update ενω ως συσκευη (αυτη που εχω εγω) μετράει 2.5 σχεδον χρόνια παρουσιας, το μονο παραπονο ειναι οτι δεν μπορεις να εχεις το 8 αλλα πιστευω οτι θα υπαρχει και 7.9 μπορει να βγω και λαθος. Ισως για τα πρωτα lumia να υπαρχει παραπονο σχετικα με τα updates παντως. Κριμα γιατι σχεδιαστικα ειναι πανεμορφα (800 και 900), ωστοσο τη δουλεια τους την κανουν καλα Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2013 από disqualified 1
zorans Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δυσκίνητη γιατι, μετα απο 1.5 χρονο εχω update ενω ως συσκευη (αυτη που εχω εγω) μετράει 2.5 σχεδον χρόνια παρουσιας.. Οντως τους παραδέχομαι σε αυτο το θέμα. Θα μπορούσαν κάλλιστα να διακόψουν τις ενημερώσεις αλλα τους νιάζει προφανώς να αυξήσουν το ποσοστό τους στην αγορά είτε με τα 7αρια είτα με τα 8αρια. Πάντως αν περίμεναν απο τις εταιρείες κινητών αναβαθμίσεις θα μέναμε με το κινητό στο χέρι.....
privateer Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Εμένα πρόβλημα έχει το tile του weathermaster. Όλα τα άλλα tiles δουλεύουν κανονικά. Επικοινώνησα με τον developer και ελπίζω να το κοιτάξει. Κατέβασα επίσης weather flow και amazing weather και τα tiles τους δουλεύουν. Το άλλο περίεργο είναι ότι σταμάτησαν να μου έρχονται toast notifications για το alphajax. Δεν ξέρω αν φταίει το update για αυτό.
Still_Shady Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μολις πηρα το HTC 8s, για αναβαθμιση λογισμικου μεσω πισι χρειαζομαι το zune οπως στο Lumia 800?
giorgio0033 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 καλησπερα, μηπως μπορειτε να με βοηθεισετε? σημερα πηρα το lumia 900 εβαλα τον λογαριασμο που εχω στο msn αλλα οταν μπαινω να κατεβασω κατι απο το μαρκετ μου βγαζει το εξης μηνυμα: κωδικος σφαλματος c101a247 τι κανω λαθος??? Παιδια please helppppppppp
Still_Shady Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 καλησπερα, μηπως μπορειτε να με βοηθεισετε? σημερα πηρα το lumia 900 εβαλα τον λογαριασμο που εχω στο msn αλλα οταν μπαινω να κατεβασω κατι απο το μαρκετ μου βγαζει το εξης μηνυμα: κωδικος σφαλματος c101a247 τι κανω λαθος??? Παιδια please helppppppppp Eχεις φτιαξει Microsoft Account ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα