Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το 650.   Του έκανα από τις ρυθμίσεις όταν πέρασα το creators, σκεφτόμουν αν με το recovery tool είναι πιο αποτελεσματικό.  Για μένα η built 297 είναι η πιο γρήγορη έως τώρα...   Λίγο χειρότερη η μπαταρία σε σχέση με το anniversary.

• Like 1
Δημοσ.

Live στο Instagram δεν έχω!..

https://www.neowin.net/news/some-users-are-getting-access-to-instagram-live-video-on-windows-10-mobile

σταδιακα θα δωθει αναφερει η ειδηση απο τον ιανουαριο.τωρα μπορει να την παρεις και σε κανα χρονο  μπορει και καθολου,το πιο πιθανο ειναι να μην ενημερωθει ξανα η εφαρμογη οποτε να μην εχουν γενικα οι περισσοτεροι

• Like 1
Δημοσ.

Το 650.   Του έκανα από τις ρυθμίσεις όταν πέρασα το creators, σκεφτόμουν αν με το recovery tool είναι πιο αποτελεσματικό.  Για μένα η built 297 είναι η πιο γρήγορη έως τώρα...   Λίγο χειρότερη η μπαταρία σε σχέση με το anniversary.

αν δεν εχεις προβληματα, το αφηνεις οπως ειναι  :-D

αν κανεις επαναφορα απο υπολογιστη σε παει στο 650 με την σειρα...

10586.494

14393.1066

15063.297

Δημοσ.

Εχω μια απορια αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει να την λυσω.

Ποια ειναι η συνηθισμενη ταχυτητα  δικτυου σε ενα τηλ. με 3g (H+) μιλαω για το 640 συγκεκριμενα

• Like 1
Δημοσ.

Εχω μια απορια αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει να την λυσω.

Ποια ειναι η συνηθισμενη ταχυτητα  δικτυου σε ενα τηλ. με 3g (H+) μιλαω για το 640 συγκεκριμενα

Αλλο το 3G και αλλο το Η+... ΤΟ 3G ειναι γυρω στα 2 mbps ενω το H+ γυρω στα 20 mbps  και παραπάνω...

• Like 2
Δημοσ.

Symbol Name Generation Download Speeds UK Date G GPRS 2G 0.1 Mb/s 2000 E EDGE 2.5G 0.4 Mb/s 2006 3G 3G 3G 2 Mb/s 2003 H HSDPA 3.5G 7.2 Mb/s 2006 H+ HSDPA+ 3.75G 21 Mb/s 2011 LTE LTE / 4G 4G 100 Mb/s 2013

Δηλαδη με το H+ αμα μετραω με το speed test 5-6 mb/s μεσο ορο να ανησυχω ? Αυτά που παραθεσες τα ξερω. Για το 640 θελω να μαθω .

Δημοσ.

E

Δηλαδη με το H+ αμα μετραω με το speed test 5-6 mb/s μεσο ορο να ανησυχω ? Αυτά που παραθεσες τα ξερω. Για το 640 θελω να μαθω .

Ισως ειναι θεμα παροχέα η τοποθεσίας.... Εγω προσωπικά σε σημειο με full σήμα εχω πιασει και 30+ mbps

• Like 1
Δημοσ.

E

Ισως ειναι θεμα παροχέα η τοποθεσίας.... Εγω προσωπικά σε σημειο με full σήμα εχω πιασει και 30+ mbps

Κ εγώ το ίδιο πιστεύω - εχω δει. Με αποκορύφωμα σχεδόν 50 !!! Το H+ ειναι το καλύτερο πριν το 4g
  • Like 1
Δημοσ.

24e2k38.png

4G+ 375Mbps (2016) 5G ...2018-19 35.46 gigabits per second

εαν η κυψελη που ειναι συνδεδεμενο το τηλεφωνο και εχει μεγαλη κινηση πεφτει κατα πολυ η ταχυτητα

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά μια γρήγορη απορία, απο χθές το απογευμα δε δουλεύει κανένα Notification , ούτε καν τα μηνύματα δε μου δείχνει...
έκανα soft reset 2-3 φορές τίποτα, έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα...

Δημοσ.

ειμαι με L930 σε 14393 stable πράγματα

Και γω επίσημα τελευταία είμαι και δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις!
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...