Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να έκανε ένα update και να γυριζε σε Android 9, το 950 xl μου, τι ωραία που θα ήταν. Με gcam θα τράβαγε τις καλύτερες φωτογραφίες του κόσμου.

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Like 3
  • Απαντ. 12,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, cameranek είπε

ρετρο γιατι δεν δοκιμαζεις Windows 10 for ARM experience on Lumia 950 XL ;

https://www.windowslatest.com/2019/04/19/developer-gets-cellular-data-working-on-lumia-950-xl-with-woa/

Windows 10 Mobile Build 15254.566 ειναι η νεα εκδοση

https://www.windowslatest.com/2019/05/15/windows-10-mobile-build-15254-566-is-now-available/

Ναι το έχω υπόψιν. Ακόμη δεν το κάνω γιατί το χρησιμοποιώ για φωτογραφική.

Δημοσ.

there are some issues you cannot use your SIM card to make phone calls or establish an internet connection. Δηλαδή  αν το τηλέφωνο δεν κάνει  και δέχεται κλήσεις τι να το κάνω ;

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι ασχολουνται ανθρωποι και σιγα-σιγα τα λυνουν τα προβληματα, αν περιμεναμε απο την μικρομαλακή .... :D

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

there are some issues you cannot use your SIM card to make phone calls or establish an internet connection. Δηλαδή  αν το τηλέφωνο δεν κάνει  και δέχεται κλήσεις τι να το κάνω ;

Ε εντάξει, μετά δεν το θες για τηλ αλλά για φορητό υπολογιστή. Τα windows δεν έχουν καθόλου mobile stack οπότε μην περιμένεις να μπει ποτέ. Μόνο για data.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Φαίνεται ότι γίνονται.

https://mspoweruser.com/text-messages-now-work-with-windows-10-on-arm-lumia-950-xl/

Επεξ/σία από marios28
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Τελικά υπάρχει κώδικας μέσα στα windows... 

Ναι έτσι φαίνεται. Λείπει ο dialer.

Επεξ/σία από marios28
Δημοσ.
Στις 15/5/2019 στις 12:30 ΠΜ, Retromaniac είπε

Να έκανε ένα update και να γυριζε σε Android 9, το 950 xl μου, τι ωραία που θα ήταν. Με gcam θα τράβαγε τις καλύτερες φωτογραφίες του κόσμου.

Μπορεις να βρεις αρκετα οικονομικα android πλεον, οπου τους πετας gcam και εισαι αρχοντας.

Το 950 σε λιγο θα αξιζει μονο να το ανοιγεις να κανεις λιγο πανω κατω τα ομορφα κουτακια στο μενου και μετα ξανακλεισιμο.

Που φτασαμε τελικα ε?

Στις 15/5/2019 στις 4:37 ΜΜ, cameranek είπε

το θεμα ειναι οτι ασχολουνται ανθρωποι και σιγα-σιγα τα λυνουν τα προβληματα, αν περιμεναμε απο την μικρομαλακή .... :D

Α τωρα σου φταει η μικρομαλακη..Οταν στα ελεγα εγω με εβριζες...Αυτο λεγεται επιτόπια τουμπιτσα...

Αλλα τι λεω και εγω..Σε λιγο θα σε βλεπουμε και εσενα στα θεματα του android... 

Δημοσ.

εμένα μου αρεσουν τα παραθυρα και δεν ασχολουμε με κατι αλλο, οχι σαν μερικους που πεταγονται σαν... υψηλοί γνωστες :D

Καθε μηνα γινονται αναβαθμησεις εδω και χρονια, ενω αλλου δεν νομιζω.

Αν σε κανα χρονο χαλασουν ή δεν δουλευουν τα καμια δεκαρια κινητα λουμια που εχω βλεπουμε τοτε :D 

μπορει μεχρι του χρονου να εχει βγει κατι αλλο καινουργιο.

Τωρα οι νεες εκδοσεις που βγηκαν ειναι

15063.1805

15254.566

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, cameranek είπε

εμένα μου αρεσουν τα παραθυρα και δεν ασχολουμε με κατι αλλο, οχι σαν μερικους που πεταγονται σαν... υψηλοί γνωστες :D

Καθε μηνα γινονται αναβαθμησεις εδω και χρονια, ενω αλλου δεν νομιζω.

Αν σε κανα χρονο χαλασουν ή δεν δουλευουν τα καμια δεκαρια κινητα λουμια που εχω βλεπουμε τοτε :D 

μπορει μεχρι του χρονου να εχει βγει κατι αλλο καινουργιο.

Τωρα οι νεες εκδοσεις που βγηκαν ειναι

15063.1805

15254.566

Ναι τρομερες αναβαθμισεις γινονται...Τι να σου πω..Βλεπετε αναβαθμιση και χαιρεστε λες και σας προσφερει κατι..Ισα ισα δεν εχετε τηλεφωνο για κανα μισαωρο μεχρι να ανοιξει το ερμο.

Uptades της πλακας λες και αν δεν το περνατε θα αλλαζε κατι στην τελικη..Ουτως η αλλως εχει να μπει εστω και κατι νεο εδω και κανα 2,5-3 χρονια..Απλα πλασιμπο..Τιποτα παραπανω..

Και κλασικα μολις δεν εχεις τι να πεις παααπ πετας την προσβολη σου...Τα ιδια τοτε τα ιδια τωρα...

Επισης εσυ περιμενεις ακομα κατι νεο..Ασπρισαν τα μαλλια μας και εσυ περιμενεις κατι νεο απο MS...Μαλιστα....

Τελικα αλλαξα γνωμη...Δεν σε βλεπω με android εσενα αλλα με μια Iphonara μπουκια και συχγωριο...Θα παγωσει η κολαση λεμε...Τικ τοκ Τικ τοκ η αντιστροφη μετρηση...

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, panos9553 είπε

Ναι τρομερες αναβαθμισεις γινονται...Τι να σου πω..Βλεπετε αναβαθμιση και χαιρεστε λες και σας προσφερει κατι..Ισα ισα δεν εχετε τηλεφωνο για κανα μισαωρο μεχρι να ανοιξει το ερμο.

Uptades της πλακας λες και αν δεν το περνατε θα αλλαζε κατι στην τελικη..Ουτως η αλλως εχει να μπει εστω και κατι νεο εδω και κανα 2,5-3 χρονια..Απλα πλασιμπο..Τιποτα παραπανω..

Και κλασικα μολις δεν εχεις τι να πεις παααπ πετας την προσβολη σου...Τα ιδια τοτε τα ιδια τωρα...

Επισης εσυ περιμενεις ακομα κατι νεο..Ασπρισαν τα μαλλια μας και εσυ περιμενεις κατι νεο απο MS...Μαλιστα....

Τελικα αλλαξα γνωμη...Δεν σε βλεπω με android εσενα αλλα με μια Iphonara μπουκια και συχγωριο...Θα παγωσει η κολαση λεμε...Τικ τοκ Τικ τοκ η αντιστροφη μετρηση...

Security updates είναι. Προσφέρουν patches για καινούργια security issues. Σίγουρα δεν είναι μάταια για όποιον χρησιμοποιεί το τηλέφωνο. Προφανώς κανείς δεν περιμένει νέα features....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Retromaniac είπε

Security updates είναι. Προσφέρουν patches για καινούργια security issues. Σίγουρα δεν είναι μάταια για όποιον χρησιμοποιεί το τηλέφωνο. Προφανώς κανείς δεν περιμένει νέα features....

To γνωριζω οτι ειναι security updates...Στο android να το καταλαβω για διαφορους λογους...Αλλα στα windows mobile Παραγματικα και Ουσιαστικα θελω να μου πεις τι κερδιζει ο εκαστοτε χρηστης. Χειροπιαστα και επι της ουσιας τι προσφερει ας πουμε στον cameranek και στην πληθωρα των wm χρηστων, μιας και  πεταει την σκουφια του για αυτα ?

Επεξ/σία από panos9553
Δημοσ.

πες τα ρετρο :D

εμένα με ενδιαφέρει πώς εγώ βολεύομαι και είμαι οκ. Αν κάποιος δεν βολεύετε γιατί έχει υψηλές απαιτήσεις, τότε να πάει να... πάρει αυτό που θέλει και να μην μας ζαλίζει. Εγώ δεν έχω λεφτά για ακριβά κινητά, προτιμώ τα λεφτά μου να τα τρώω στις γυναίκες :D

Όταν και αν σταματήσουν τα λούμια να δουλεύουν τότε βλέπουμε :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...