Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πλάτη αποτριχώνω (στο επάνω σημείο βγάζω μόνο ) με ταινίες και οκ δεν με ενοχλεί ο πόνος.

στήθος/κοιλιά όμως με καμία παναγία αποτρίχωση ..ηλεκτρική ξυριστική φορ δε γουίν. :devil:

εχω δοκιμάσει στις balls ξυράφι (καλά πήγε απλά μου πήρε παραπάνω ώρα γιατι φοβόμουν και πήγαινα αργα και σταθερά :lol: και με ξυριστική ηλεκτρική κόντεψα να τις κόψω! με το που με έγδαρε φρίκαρα.

πλέον μόνο ξυράφι ;)

Προσοχή παιδιά .. είναι το πολυτιμότερο σημείο του σώματος μας .. ΠΡΟΣΟΧΗ!..

Δημοσ.

Καλα εδω μέσα διάβασα τα παντα, απο μοντέρνες αποψεις 21ου αιώνα μέχρι απόψεις της εποχής των σπηλαίων!

Λοιπόν, προσωπικά είμαι str8 και ταυτόχρονα έχω μπεί στο τριπάκι της αποτρίχωσης σε studio με κερί. Ξεκίνησα με πλάτη και προοδευτικά (με την ενθάρρυνση της αισθητικού η οποία ήταν πολυ εξοικειωμενη με το θεμα αφού όπως μου λέει 'εχω πολλούς αθλητές που έρχονται για αποτρίχωση και τα βγαζουν όλα') έκανα και πόδια, στήθος, μπικίνι, γλουτούς.

Για τον πόνο: Βάζεις 45 λεπτα πρίν (απο το σπίτι σου) κρέμα ή σπρέϊ ξυλοκαϊνης, και μετά ο πόνος είναι παιχνιδακι!! Το μονο σημειο που ετσουξε καπως είναι μεταξυ αφαλου και πεους, προβλεψιμο και απο την αισθητικο που με προειδοποίησε. Επίσης απο τις θηλές πρός τις μασχάλες. Αυτα ηταν τα 2 καπως επωδυνα σημεια. Κατα τα αλλα... αερας.

Για το θεμα περι 'ανδρισμου': Η κοπελα μου μια χαρα το ειδε, μου λεει "κοιτα εμενα και με τριχες μου αρεσεις, αλλα κι ετσι ωραια ειναι". Καλοκοιταζε δε τα ποδια μου!!

Περι διαρκειας: Κραταει περιπου 2 εβδομαδες και ανανεωνεις στο μηνα.

Γιατι ειναι προτιμοτερο το κερι: Δεν ξερουμε τι κακο κανει το laser, και στην τελικη ανδρες ειμαστε, η τριχα μπορει να ειναι και στολιδι οποτε γιατι να την αφαιρεσουμε μονιμα; να διατηρησουμε τις επιλογες μας!

Περι ντροπης: Οι αισθητικοι τα βλεπουν ολα, ειναι σα τους γιατρους. Δε ντρεπονται εκεινες, δε ντρεπεσαι εσυ. Απλα.

Πώς επεδρασε στην ψυχολογια μου: Με ανεβασε. Ενιωθα πιο σεξυ. Αυτο φανηκε και ... στο σπιτι (με το μωρο μου). με εκανε να θελω να πηγαινω πιο συχνα γυμναστηριο. Με εκανε να ενδιαφερθω για την εμφανιση και τη διατροφη μου. Ενα σωρο θετικα.

Κοστος: Στην εποχη μας παιζουν πολλες προσφορες. full body και με 40 ευρω.

Σε αντρες: δεν κανουν αποτριχωση ολα τα studio. Καποια διαπνεονται απο μια κομπλεξικη νοοτροπια απεναντι στους αντρες, λες και ολοι ειμαστε ανωμαλοι... ελεος, ειπαμε 21ος αιωνας. Κομπλεξικες αισθητικοι (οχι ολες).

Στο μπικινι - γλουτους (οπισθια): Με κερί, ειδικα μπροστα με σπατουλα και μικρες κινησεις, οχι αγαρμπα. Το αποτελεσμα ειναι μεταξενιο. Δεν το πιστευα!!

Τωρα, αν καποιοι σκεφτονται με τα μυαλα των προπαπων τους (που ουτε καν πλενονταν) δεν υπαρχει γιατρεια γι αυτους. Οποιος μπορει να σκεφτει μονος του και να κρινει οτι η ανδροπρεπεια δε συναρταται απο την απουσια αποτριχωσης, ειναι μπροστα και μπραβο του. tip: Στο γυμναστηριο βλεπω πολλα νεα παιδια αποτριχωμενα. Σε όλο το σώμα. Οι εποχες αλλαζουν! Οσοι μας κραζουν.... δειχνουν και την (υπερ-)ηλικια τους :) Χωρις παρεξηγηση!

Δημοσ.

Χωρίς παρεξήγηση, αλλά σου έβαλε κερί στις μπάλες, τράβηξε μετά απότομα και τις έχεις ακόμα και τις δύο; Με συρματόσχοινο τις έδεσες στο σπίτι πριν πας;

:fear:

Όχι ότι με ψήνει η αποτρίχωση — αλλά ρε παιδί μου, δε φοβήθηκες μη πάρει μαζί και αυτά που σου χρειάζονται;

Δημοσ.

εδω το κομμοτηριο εκοψα και κουρευομαι μονος, μου δεν θα παω να σκασω 40-70 ευρω για να μου κουρεψουν τις μπαλες, και ουτε τοσο απαιτητικος ειμαι στο να θελω το κολαρακι μου και τα @@ μου βελουδο. Εχω παρει μια καλη μηχανη braun αδιαβροχη και ασυρματη, και μ'αυτην εχω λυσει το θεμα τριχα πανω στο σωμα μου εδω και χρονια. ξυραφι στη ζωη μου εκτος του στρατου που ξυριζομουν καθε μερα εχω να χρησιμοποιήσω χρονια. Και εμενα μου αρεσει να μην εχω τριχες, και αν ηταν επιλογη μου, θα ηθελα να ηταν μονιμα ξυρισμενες σε ολο μου το σωμα εκτος απο το προσωπο που το παιζω μπρουταλ και παντα εχω το αξύριστο 10 ημερων, που το διατηρω επισης με σκαλα στη μηχανη κουρεματος. Παίρνω οποτε μου κατσει τις τριχες απο τα ποδια και το σωμα το χειμώνα, το καλοκαιρι καθε 10 μερες, και μου περνει 5 λεπτα για ολο το σωμα εκτος απο χερια. Χερια, μονο μια φορα ξυρισα για να δω πως ειναι, και δεν αρεσε ουτε σε μενα ουτε στη κοπελα μου και δεν το ξανακανα.

Τωρα γιατι το κανω οπως ρωτησε ο παραπανω. Το κανω γιατι εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει η τριχα πανω στο σωμα μου, ειναι θεμα καθαριοτητας και το καταλαβαινεις αμα ξυριζεσε, οτι οταν δεν εχεις τρίχα μυρίζεις λιγοτερο και ιδρώνεις και λιγοτερο, και ασχολουμαι και σοβαρα με το γυμναστηριο και μου αρεσει να βλεπω τους κοπους μου καθαρα πανω στο σωμα μου.

Δημοσ.

εμενα η μηχανη μου μια χαρα συμπεριφέρεται στις μπαλες μου και δεν αφηνει και ερεθισμούς οπως το ξυραφι.

θα αναφέρεσαι σε μηχανή όχι κουρέματος αλλά κάποια που έχει πιο κοντά τα λεπίδια μεταξύ τους. Δλδ κάτι στον ίδιο αριθμό λεπίδων αλλά στο μισό μήκος. Έχεις κάποιο λινκ γτ είναι ενδιαφέρον και για σβέρκο και λεπτομέριες γενικότερα

Δημοσ.

οχι αναφερομαι σε κανονικη μηχανη κουρεματος, που αν δεν βαλεις καποια σκαλα στα παίρνει σαν να εισαι στο προσωπο αξυριστος μιας ημερας.

Δημοσ.

Χωρίς παρεξήγηση, αλλά σου έβαλε κερί στις μπάλες, τράβηξε μετά απότομα και τις έχεις ακόμα και τις δύο; Με συρματόσχοινο τις έδεσες στο σπίτι πριν πας;

:fear:

Όχι ότι με ψήνει η αποτρίχωση — αλλά ρε παιδί μου, δε φοβήθηκες μη πάρει μαζί και αυτά που σου χρειάζονται;

Φίλε μου, δεν υπάρχει παρεξήγηση, καλό είναι να συζηταμε καθε απορία διότι το θέμα είναι taboo στην Ελλάδα, ενώ στο εξωτερικό όχι και τόσο. Λοιπόν, είχα αφήσει τρίχα περίπου 5-8 χιλιοστών (οπως μου ειχε ζητησει) για να δουλεψει καλα το κερι. Της ζητησα να αποτριχωνει μικρες περιοχες καθε φορα (για να μην ποναω) και φυσικα το δεχτηκε. Απλωσε λιγο κερι με τη σπατουλα, ακουμπησε απο πανω την ταινια, την εφαρμοσε, και έκανε ένα τραβηγματακι. Με τον τρόπο αυτο, κομματακι-κομματακι, περασε ολη την περιοχη. Κανονας, δεν περναει 2 φορες πανω απο το ίδιο σημείο, για να μην ερεθισει. Λιγο λιγο, τελειωσε ολα τα επιμαχα σημεια, όπως και τη γυρω περιοχη (πεος, όρχεις, bikini εν γενει).

Δηλαδη δεν κανει μια Χρααατς και ό'τι γίνει, αλλά είναι πολύ προσεκτική και τραβάει μικρές περιοχές κάθε φορά, τεντώνοντας κι όλας το σημείο με το ένα χέρι (φοράει γαντάκια) και με το άλλο τραβάει απότομα μεν αλλά όχι σαδιστικά, την ταινία με το κερί.

Μου είπε ότι κι άλλοι άντρες κάνουν αποτρίχωση εκει (στους όρχεις). Η ίδια αποτριχώνει παντού το αγόρι της, ενώ ο αδερφός της τη ντρέπεται και στο bikini δε την αφήνει! Ειναι να πεσεις και σε καλή αισθητικό, να νιώθει άνετα με το αντρικό σώμα και να αγαπάει -θα ελεγα- τον αντρα εν γένει, ώστε πραγματικά να αισθάνεσαι ότι δεν είναι μια ψυχρη διαδικασία που η αισθητικός την ανεχεται αναγκαστικά, αλλά να της αρέσει να σε περιποιείται και να το εισπράττεις αυτό, τόσο στο αποτέλεσμα όσο και στη διαδικασία. (εννοείται πώς δεν υπάρχει κάτι το πονηρό φυσικά!!). Προσωπικά το ότι είναι κοπέλα η αισθητικός μου προκαλεί μια ασφάλεια διότι έχει λιγότερη δύναμη απο έναν άντρα και ακομα και σε μια στιγμη αδεξιότητας δε θα σου "ξεριζώσει" το δέρμα (όπως έγινε στο γνωστο περιστατικό πέρισυ το καλοκαίρι με το παλικάρι που τον αποτρίχωσε ο άσχετος φίλος του...). γενικά μην εμπιστευθείτε άπειρο άτομο σε αυτο το ευαισθητο θέμα! Μόνο στους επαγγελματίες αισθητικους!

Δημοσ.

Μα έλα τώρα τώραααα.. :confused: γιατίι :whistle:

Για την ιστορία: Τόσο η συγκεκριμένη, όσο και μια άλλη φίλη αισθητικός, αποτριχώνουν τις μαμάδες τους στην.. ευαίσθητη περιοχή, και αποτριχώνονται απο αυτες (συμβαίνει να είναι και οι μαμάδες της ίδιας δουλειάς), χωρίς ίχνος συστολής, το θεωρούν αυτονόητα φυσιολογικό. Και για τον αδερφό της, απ' ότι καταλαβα, η ίδια δεν θα είχε κανένα κόλλημα ή κώλυμα, αλλά ο brother είναι που ντρέπεται.

Δημοσ.

εδω το κομμοτηριο εκοψα και κουρευομαι μονος, μου δεν θα παω να σκασω 40-70 ευρω για να μου κουρεψουν τις μπαλες, και ουτε τοσο απαιτητικος ειμαι στο να θελω το κολαρακι μου και τα @@ μου βελουδο. Εχω παρει μια καλη μηχανη braun αδιαβροχη και ασυρματη, και μ'αυτην εχω λυσει το θεμα τριχα πανω στο σωμα μου εδω και χρονια. ξυραφι στη ζωη μου εκτος του στρατου που ξυριζομουν καθε μερα εχω να χρησιμοποιήσω χρονια. Και εμενα μου αρεσει να μην εχω τριχες, και αν ηταν επιλογη μου, θα ηθελα να ηταν μονιμα ξυρισμενες σε ολο μου το σωμα εκτος απο το προσωπο που το παιζω μπρουταλ και παντα εχω το αξύριστο 10 ημερων, που το διατηρω επισης με σκαλα στη μηχανη κουρεματος. Παίρνω οποτε μου κατσει τις τριχες απο τα ποδια και το σωμα το χειμώνα, το καλοκαιρι καθε 10 μερες, και μου περνει 5 λεπτα για ολο το σωμα εκτος απο χερια. Χερια, μονο μια φορα ξυρισα για να δω πως ειναι, και δεν αρεσε ουτε σε μενα ουτε στη κοπελα μου και δεν το ξανακανα.

Τωρα γιατι το κανω οπως ρωτησε ο παραπανω. Το κανω γιατι εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει η τριχα πανω στο σωμα μου, ειναι θεμα καθαριοτητας και το καταλαβαινεις αμα ξυριζεσε, οτι οταν δεν εχεις τρίχα μυρίζεις λιγοτερο και ιδρώνεις και λιγοτερο, και ασχολουμαι και σοβαρα με το γυμναστηριο και μου αρεσει να βλεπω τους κοπους μου καθαρα πανω στο σωμα μου.

Ποια κουρευτικη μηχαη της braun εχεις;
Δημοσ.

Για την ιστορία: Τόσο η συγκεκριμένη, όσο και μια άλλη φίλη αισθητικός, αποτριχώνουν τις μαμάδες τους στην.. ευαίσθητη περιοχή, και αποτριχώνονται απο αυτες (συμβαίνει να είναι και οι μαμάδες της ίδιας δουλειάς), χωρίς ίχνος συστολής, το θεωρούν αυτονόητα φυσιολογικό. Και για τον αδερφό της, απ' ότι καταλαβα, η ίδια δεν θα είχε κανένα κόλλημα ή κώλυμα, αλλά ο brother είναι που ντρέπεται.

Χαχα θυμήθηκα ένα βίντεο που χα δει από μια εκπομπή του Howard Stern όπου ήταν ένας πατέρας και έκανε αποτρίχωση στη χαράδρα του κώλου της κόρης που κατά τη διάρκεια της εκπομπής χαχαχα :-D

Ψάξτε Father of the Year στο efukt

Δημοσ.

Πως γινεται να κανεις αποτριχωση στη χαραδρα; Μονο με λειζερ; Με ενοχλουν αρκετα οι τριχες εκει!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...