ordion3 18 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Στο ραχάτι αν δεν κανω λάθος τους έχει 6ε.Πηγα εχθές και είχε φέρει starbuzz,argelini και το καλύτερο social smoke τιμουλες? Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Georgiosdr 6 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Επειδή δεν ήμουν μόνος έκανα starbuzz cocojumbo σε ναργιλέ Bosporus που θεωρείτε special κάπου στα 11-13 ευρώ Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
ordion3 18 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Επειδή δεν ήμουν μόνος έκανα starbuzz cocojumbo σε ναργιλέ Bosporus που θεωρείτε special κάπου στα 11-13 ευρώ AAA εγω καταλαβα οτι πουλαει καπνους Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
virginkiller 130 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 καλα θεσσαλονίκη δίπλα είναι η τουρκία πως και δεν φέρνει κανεις κάτι απο εκεί Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Georgiosdr 6 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Πρέπει και να τους πουλάει αλλα παλιά που τους πουλούσε είχε τα 50γρ 10ε δεν αξίζει Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
ordion3 18 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Α οκ ,Αν ειναι κανεις απο αθηνα μεσα για αγορα απο ultimate hookah(μιας και ειπατε πιο ασφαλες) ας πει να κανονισουμε .Εγω Ακης και αμπλαχουμπλης ειμαστε σιγουρα μεσα. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
morfin 13 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Και εγώ μέσα είμαι αν και δε ξέρω κατά πόσο ένα μεγάλο δέμα μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
ordion3 18 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Και εγώ μέσα είμαι αν και δε ξέρω κατά πόσο ένα μεγάλο δέμα μπορεί να περάσει απαρατήρητο. κανα δυο κιλα σκεφτομουν. και να τους πουμε να αφαιρεσουν τις κονσερβες και να αφησουν σακουλακια μονο(σταρμπαζ).Ωστε να μειωθει σε μεγεθος. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
virginkiller 130 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 καλύτερα να μείνετε στο 1,5 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
ordion3 18 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 παντως αν ψαχνετε μπολ ριχτε μια ματια στο γκρουπ ancient hookah sto fb.Ειναι χειροποιητα απο κυπρο. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
pados1002 14 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 κανα δυο κιλα σκεφτομουν. και να τους πουμε να αφαιρεσουν τις κονσερβες και να αφησουν σακουλακια μονο(σταρμπαζ).Ωστε να μειωθει σε μεγεθος.Αν δεν κάνω λαθος ανάλογα με το βαρος στέλνει και αντίστοιχη κούτα της usps... Οποτε δεν νομιζω οτι έχει σημασία ο όγκος... Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
amplaxoublis 85 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 παντως αν ψαχνετε μπολ ριχτε μια ματια στο γκρουπ ancient hookah sto fb.Ειναι χειροποιητα απο κυπρο. Λες να ειναι καλα? καλύτερα να μείνετε στο 1,5 Κ 1,5 καλλα ειναι μωρεε Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
virginkiller 130 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 δεν θυμάμαι σε ποιο site νομίζω ultiamate hookah. τα βγάζει απο κουτιά και τα βάζει σε ταχυδρομικό φάκελο και έτσι μειώνει τις πιθανότητες τελωνείου Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
ordion3 18 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 παντως θα μιλησω και με hookah-shisha μιας και εχουν live chat και ηταν αρκετα εξυπηρετικοι. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
KeepWalking7 23 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Ρε μάγκες αυτά που βάζεις μέσα τα κάρβουνα κάνουν δουλειά; Π.χ. Ignis Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμόΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα