Dark_son20 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 λοιπόν έχω το 3g με firmware 2.11 και επειδή το έχω να σκονίζεται και δεν πρόκειται να αγοράσω άλλα games ούτε πρόκειται να το πουλήσω μιας και θα πρέπει να το πουλήσω σαν απλή κονσόλα και όχι με το περιεχόμενο που έχω αγοράσει online μιας και είναι στο λογαριασμό μου με αποτέλεσμα στη πώληση να χάσω όλα αυτά τα χρήματα έχουμε πουθενά οδηγίες πως για του βάλω homebrew τουλάχιστον να παίζω κάνα GBA game μέσο emulator? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titanomaxos Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Καλα ζει ακομα αυτο το thread! Στην κατηγορια necromancy πρεπει να μπει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Καλα ζει ακομα αυτο το thread! Στην κατηγορια necromancy πρεπει να μπει! το παιξε κορωνα - γραμματα με το Wii U που θα το βαλει και επελεξε εδω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titanomaxos Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 το παιξε κορωνα - γραμματα με το Wii U που θα το βαλει και επελεξε εδω Tι να πει κανεις για το wii οοοοοuuuuu... αστειότητα ειναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis222 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Έχω και εγω ps vita ξεχασμένο στην ντουλάπα 8 μήνες. Σαν το παλιο τίποτα! Έκλεινα 7ωρο την μέρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arsenal Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Ειμαι ο μονος σε αυτο τον κοσμο που δεν μοτ αρεσε ποτε το mgs η το tomp raider? :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μαλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eddy_Gordo Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Ειμαι ο μονος σε αυτο τον κοσμο που δεν μοτ αρεσε ποτε το mgs η το tomp raider? :) Ναι εισαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Killzone Mercenary Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 εαν αυτα ειναι ingame ... οκ.... προσκυνω. Βεβαια εχουμε δει πολλες φορες τετοια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Υπάρχει και αντίστοιχο topic για το παιχνίδι. http://www.insomnia.gr/topic/455604-killzone-mercenary-ps-vita-exclusive/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arsenal Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Xχαχαχ γελάω με μερικους οταν φανατιζονται μεχρι και με το αν αρεσει η οχι σε καποιον ενα παιχνιδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spinemm Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Ειμαι ο μονος σε αυτο τον κοσμο που δεν μοτ αρεσε ποτε το mgs η το tomp raider? :) Οχι δεν εισαι ο μονος (τουλαχιστον οσον αφορα το mgs....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Είναι τα dev consoles που έχουν τέτοια θύρα. Εμείς δεν μπορούμε να το κάνουμε. αδικο...πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 να ενα καλο http://www.gameover.gr/psvita/news/%CE%9A%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-PS-Vita-%CF%84%CE%BF-Rayman-Legends.24304.html νεο για το vita Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα